benim de göbeğim duruyorçok moralim bozuluyor
benim karnım dümdüzdü, hiçbişey yoktu önceden, normal doğum yaptım ben de ama göbeğim kaldı13 kilonun 10 kilosu gitti 3 kilosu kaldı. verme diyolar ama ben bu göbekle yaşayamam pof.
benim de göbeğim duruyorçok moralim bozuluyor
benim karnım dümdüzdü, hiçbişey yoktu önceden, normal doğum yaptım ben de ama göbeğim kaldı13 kilonun 10 kilosu gitti 3 kilosu kaldı. verme diyolar ama ben bu göbekle yaşayamam pof.
günde 3 dilim ekmek yiyorumdur toplasan yemegıde az yiyorum ama aburcuburu fazla kacırdımbayramda cıkılota vs.m 2 kıloalmısım dogumdan sonra ben artık yediklerimem dikkat edicem diyorum 3 gündür sütüm azaldı msankii..bende 6 ay dengeli besleneyim sonra diyet yaparımdiyorum
aayyy genemi kilolar
4kilo fazlam var aslında fazla değil
46kgden 49a çıkmıştım hamile kaldım bileydim zorlamazdım kendimi
67yle doğuma gittim 54 kiloyum
55te kalıcam diyodum ama enaz 50 ye dönebilirim zorlamıyorum giderse gider
fermuarını düğmesini açmadan giydiğim kotlarımı denedim tam bağlanıyoşimdi düşünüyorumda ben hakketen 46kiloken insana benzemiyodum galiba şuan 54kiloluk halimle bile anormal gibi görünüyorum göbeğim yok olmadığı sürecede sıkıntı yok
bide adet olsakta rahatlasak
kıs 3 kilo hiçbişey değil maşallah ne güzel vermişsin. ben de 13 kilo almıştım valla 7 kilosu duruyo halenki hamile kalmadan önce de bi 9 kilo fazlam vardı. bittim ben
valla ben sütüm olsun diye deli gibi yiyorum ne yalan söyleyeyimama dengeli beslenmeye döncem ben de senin gibi yoksa bu gidiş gidiş değil. ben hayatımda 50 kilo üstüne çıkmamış insandım 2 senedir feci durumdayım. 64 kiloyum bibucuk metre boyumla oof :/
pikee kız nasıl sadece3 kılo bıraktın gerıye bana de :) sen kesın az kılo almısındır ben 25 kılo aldım suana kadar sadece 15 kg verebıldım ben de normal ama gobek dısarda
aayyy genemi kilolar
4kilo fazlam var aslında fazla değil
46kgden 49a çıkmıştım hamile kaldım bileydim zorlamazdım kendimi
67yle doğuma gittim 54 kiloyum
55te kalıcam diyodum ama enaz 50 ye dönebilirim zorlamıyorum giderse gider
fermuarını düğmesini açmadan giydiğim kotlarımı denedim tam bağlanıyoşimdi düşünüyorumda ben hakketen 46kiloken insana benzemiyodum galiba şuan 54kiloluk halimle bile anormal gibi görünüyorum göbeğim yok olmadığı sürecede sıkıntı yok
bide adet olsakta rahatlasak
kızlar yaa verem aşısı oldumu bebişleriniz. yaa ben sağlık ocağına gitmiştim aşısı için verem aşısı için 24kasımda gel dediler. ahiç gitmek istemiyorum sağlık ocağına yaa. kendi doktorumuza gidicem onda devam edicem aşılara.
bide karma aşı felan olacak ne zaman olacak ki. bana verem aşısı dediler 24ünde işte. veremden sonra mı karma aşısı olacak.
hastanede olmuyo sanırım benmi öle biliyorum sıkıntı yapma ama bende çok korkmuştumkızlar yaa verem aşısı oldumu bebişleriniz. yaa ben sağlık ocağına gitmiştim aşısı için verem aşısı için 24kasımda gel dediler. ahiç gitmek istemiyorum sağlık ocağına yaa. kendi doktorumuza gidicem onda devam edicem aşılara.
bide karma aşı felan olacak ne zaman olacak ki. bana verem aşısı dediler 24ünde işte. veremden sonra mı karma aşısı olacak.
öptüm seni şaaap şuuuppmaşallah canımmmmmmmmmmm hamileykende filinta gibi hatundunnnn zateen
verdim ama hiçbişey yapmadım, emzirmeyle gitti giden kilolar. 13 kilo almıştım.
kızlar şimdi rejim falan olmaz tabii, ben de kısmadan herşeyi yiyorum. ama sporumsu bişeyler yapmak lazım. bu yorgunlukla da nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?