2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

dogumdan dümdüz cıktım benımde sonradan cıktıı cok morelım bozuluyorr

kıs 3 kilo hiçbişey değil maşallah ne güzel vermişsin. ben de 13 kilo almıştım valla 7 kilosu duruyo halen ki hamile kalmadan önce de bi 9 kilo fazlam vardı. bittim ben

valla ben sütüm olsun diye deli gibi yiyorum ne yalan söyleyeyim ama dengeli beslenmeye döncem ben de senin gibi yoksa bu gidiş gidiş değil. ben hayatımda 50 kilo üstüne çıkmamış insandım 2 senedir feci durumdayım. 64 kiloyum bibucuk metre boyumla oof :/

kızlar mama takvıyesı yapıyosanız farmasaglıkta cok uygun fıyatlar bız ordan aldık sımdı stok yaptık 100tl ve uzerı alısverıslere de kargo ucretsızmıs eczanelerde cok pahalı ya

pikee kız nasıl sadece3 kılo bıraktın gerıye bana de :) sen kesın az kılo almısındır ben 25 kılo aldım suana kadar sadece 15 kg verebıldım ben de normal ama gobek dısarda

kızlar 56 ile hamile kaldım 73 lu doğuma gittim şuan 63.500 m az göbek var ama göze batıyor gıcık oluyorum hamilelik öncesi en bol kotum bile olmuyor bir kaç pantalon ve bazı elbiselerim oluyor.hamilelik kotumda bol oluyor.ve kaç gündür habire hamurişi yiyorum bende dikkat etmek istiyorum ama ya sütüm azalırır yetmezse

cevaplama paneli nie böle saçma sapan olmuş direk yazamıyoz en son çıkarken normaldi düzelir heralde neseee

eski kıyafetlerimin içine ve en dar pantolomonun içine bile giriyorum ama o göbek bende de mevcut. sarkık lımbır lımbır böghhhhhhhh yüzden cok zayıfladım bide resmen göçtüm gittim zaten sadece karnım vardı ve kaldıda inş gider... zorla yiyorum hiç iştahımda yok kızıyorlar hep cocuga yazık diye mecburen yiyorum.

aayyy genemi kilolar
4kilo fazlam var aslında fazla değil
46kgden 49a çıkmıştım hamile kaldım bileydim zorlamazdım kendimi
67yle doğuma gittim 54 kiloyum
55te kalıcam diyodum ama enaz 50 ye dönebilirim zorlamıyorum giderse gider
fermuarını düğmesini açmadan giydiğim kotlarımı denedim tam bağlanıyo şimdi düşünüyorumda ben hakketen 46kiloken insana benzemiyodum galiba şuan 54kiloluk halimle bile anormal gibi görünüyorum göbeğim yok olmadığı sürecede sıkıntı yok
bide adet olsakta rahatlasak

kızlar yaa verem aşısı oldumu bebişleriniz. yaa ben sağlık ocağına gitmiştim aşısı için verem aşısı için 24kasımda gel dediler. ahiç gitmek istemiyorum sağlık ocağına yaa. kendi doktorumuza gidicem onda devam edicem aşılara.
bide karma aşı felan olacak ne zaman olacak ki. bana verem aşısı dediler 24ünde işte. veremden sonra mı karma aşısı olacak.

maşallah canımmmmmmmmmmm hamileykende filinta gibi hatundunnnn zateen

pikee kız nasıl sadece3 kılo bıraktın gerıye bana de :) sen kesın az kılo almısındır ben 25 kılo aldım suana kadar sadece 15 kg verebıldım ben de normal ama gobek dısarda

verdim ama hiçbişey yapmadım, emzirmeyle gitti giden kilolar. 13 kilo almıştım.

kızlar şimdi rejim falan olmaz tabii, ben de kısmadan herşeyi yiyorum. ama sporumsu bişeyler yapmak lazım. bu yorgunlukla da nasıl olur bilemiyorum

oku oku bitmiyor atladim artik son sayfalri benim bebegin bugun bir gaz sancisi basladi disardaydim kendimi eve zor atim anneme dedim uyandirma lara nenen kurban olsun sana lara bir uyandi pir uyandi susmyuor emziginide tutmuyor hemen eve geldim annemin arkamizdan bir bakisi vardi sormayin gitsin sanirim bir daha kaldirmaz o kadar ki pismanlik duygusu hisettiki resmen gözerlinden fiskiriyordu pismanligi

offfffffffff offffffffffffffff kilo demeyin intar etmek istiyorum yemek zorundayim kizim yoksa ac kalyior sütüm azalyior yemeyince. 8 kilom gitti hastaneden geldigimde 7 kilom hala duruyor dicem hayir 8 kilo olmus fazlaligim 68 zim su an bu gidisle hamilelik kiloma gelicem

ya sinir oldum cevap falan yazmıcam ne zman düzelecek bu herkeste bölemi
cvp için konu cevaplama paneline giriyorm

canım biz dün gittik doktora, 1. aydaki kontrolümüzde verem aşısı için ayrı randevu almıştık hemşirelerden, bi de doktor randevusu almıştık dün için. dün gidip önce hemşirelere verem aşısı yaptırdık, sonra da doktorumuz karmayı yaptı. Lina verem aşısında sadece aşı esnasında cok sıkı tutulduğu için şöyle bi ağladı ama iğneyi çekip onu bıraktıkları an sustu. karmada da aynı şekilde iğne biter bitmez sustu. verem aşısı bi ateş ağrı vs yapmazmış ama karma yapabilirmiş, onun için de fitil verdi doktor, eve gider gitmez yarım fitil atın, eğer ateş ağrı huzursuzluk olursa 6 saatte bir atın fitilden dedi. ben eve gider gitmez attım bi de 6 saat sonra bidaha attım sonra bidaha yapmadım şimdi gayet iyiiyiz ates de olmadı bitek biraz huysuzlastı o da gecti şimdi

kizlar ben yurt disinda yasiorum hep asilardan bahsetmisiniz bizim carsamba dr kontrölümüz var sade bir asi olacak carsambayi dört gözle beklyiorum kac kilo kac santim

hastanede olmuyo sanırım benmi öle biliyorum sıkıntı yapma ama bende çok korkmuştum
3tane birden die ama şeker iğnesi gibi minik minik iğneler benim şımarık nazlı kızım bile çok ağlamadı ayrı ayrı değil hepsi bikerede
öptüm seni şaaap şuuupp
senin komple aldığın kiloyu ben anca verdim :)) spora hacet yok zaten yorgunuz adet olmaya başlayınca olanlarda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…