2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

simdi kendimi pomes yaptim tadida cok güzel olmus artik yiyorum sonra cok pisman olyuorum. adet oluncadami kilo kaybediyoruz bak bunu bilmiyordum. yada benim kiz 5 dak en fazla emyior yagli sütü emmiyormu diye kilo kalyior acaba yada ben öyle düsünüyorum

pomes nedir cnm? ay çok merak ettim. ne olduğunu bilmiyorum ama gidip yapıp yiyesim geldi zaten herşeyiy yiesim geliyor son zamanlarda iştah bol...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

johnnybravo

şişş coni nabeerr kıııııızzzzzzzz

pomes nedir cnm? ay çok merak ettim. ne olduğunu bilmiyorum ama gidip yapıp yiyesim geldi zaten herşeyiy yiesim geliyor son zamanlarda iştah bol...

simdi komik olacak ama patates kizartmasi kilo almis basini gidiyor ben birde böyle abur cubur cok daha sevmeye basladim dedigin gibi her seyi yiyesim geliyor

Günaydın kızlar
Her gece, gözüm yarı kapalı yarı açık kızı emzirirken diyorum ki sabah onunla birlikte ben de uyuyacağım.
Ama ev bu haldeyken gel de uyu şimdi.
Biri gelse rezil durumdayım.
Neyse gideyim de toparlayayım bari.
Öğleden sonra uyurum inşaallah

günaydın kızlaaaarakşam adet oldum bi sevindim bi sevindim uzun zamandır böle sevindiğimi hatırlamıyom hamile miyim acaba korkusuyla tırsık tırsık geziniyodum. ohh be hemen hafta içi icabına bakıcam darısı olmayanlara.valla bunun için bukadar sevinicem hiç aklıma gelmezdi

günaydın nasılsınız dün temizlik yaptım öyle yoruldumki ne zor gün boyu temizlik akşama doğru yemek akşamda evde ne var ne yok kağıt fatura hepsini ayıkladım attım bişeyleri evden atınca acayip rahatlıyorum

günaydınnnn

valla ben şimdi yapcam oğlum uyursa derin olarak şöyle 2-3 saat
ben onu yazlık kışlıkları yaparken seviyorum ayırıyorum sonra biirilerine veriyoruz faturalar eşime ait

halımı silecem daha kahvaltım yarım kaldıı
akşama misafirim varrrr

canım günaydın sana kolay gelsin bugün temizlik yapıyosun sabah aynı eskiden bi yapardım bir hafta kirlenmezdi çünkü eve gelmiyoduk çalış gez lüküs hayat şimdi hem hep evdeyim hemde hep temizlik yapıyom ay ben bide bi başlayınca bi bakıyom kapı silmeye başlamışım mutfak dolaplarını siliyom yani sil süpürle bitirmiyorum acuk piskopatım

site de sorun mu var??

ya ben günlük temizliği bile haftada bir yapar oldum
hangi ara bu işler yapılıyor
bir kolumda Lara'yı tutmaktan kolumu kullanamıyorum artık
vallahi brawo

evet var canım kendiliğimden mesaj yazamıyorum
hep cevaben mesaj

öle dimi...bende diil yani sorun...ne var ne yok gülşencim...artık evime geldim ankaradayım...pek giremiyodum adanada...
bende hala adet olamadım...hamilemiyim diye kafayı yiyodum sabah kalktım test aldım negatif çıktı...rahatladım ama yine de adet olana kadar rahatlamıcam sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…