simdi kendimi pomes yaptim tadida cok güzel olmus artik yiyorum sonra cok pisman olyuorum. adet oluncadami kilo kaybediyoruz bak bunu bilmiyordum. yada benim kiz 5 dak en fazla emyior yagli sütü emmiyormu diye kilo kalyior acaba yada ben öyle düsünüyorum
pomes nedir cnm? ay çok merak ettim. ne olduğunu bilmiyorum ama gidip yapıp yiyesim geldi zaten herşeyiy yiesim geliyor son zamanlarda iştah bol...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
johnnybravo
şişş coni nabeerr kıııııızzzzzzzz
günaydın nasılsınız dün temizlik yaptım öyle yoruldumki ne zor gün boyu temizlik akşama doğru yemek akşamda evde ne var ne yok kağıt fatura hepsini ayıkladım attım bişeyleri evden atınca acayip rahatlıyorum
günaydınnnn
valla ben şimdi yapcam oğlum uyursa derin olarak şöyle 2-3 saat
ben onu yazlık kışlıkları yaparken seviyorum ayırıyorum sonra biirilerine veriyoruz faturalar eşime ait
halımı silecem daha kahvaltım yarım kaldıı
akşama misafirim varrrr
canım günaydın sana kolay gelsin bugün temizlik yapıyosun sabah aynı eskiden bi yapardım bir hafta kirlenmezdi çünkü eve gelmiyoduk çalış gez lüküs hayat şimdi hem hep evdeyim hemde hep temizlik yapıyom ay ben bide bi başlayınca bi bakıyom kapı silmeye başlamışım mutfak dolaplarını siliyom yani sil süpürle bitirmiyorum acuk piskopatım
canım günaydın sana kolay gelsin bugün temizlik yapıyosun sabah aynı eskiden bi yapardım bir hafta kirlenmezdi çünkü eve gelmiyoduk çalış gez lüküs hayat şimdi hem hep evdeyim hemde hep temizlik yapıyom ay ben bide bi başlayınca bi bakıyom kapı silmeye başlamışım mutfak dolaplarını siliyom yani sil süpürle bitirmiyorum acuk piskopatım
site de sorun mu var??
evet var canım kendiliğimden mesaj yazamıyorum
hep cevaben mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?