2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar bende aynı dertten yakınıyorum hala olmadım uff temizlik mi yapabilsem evi dökücem ya bi topluyorum bide anca yapabilirsem süpürüp siliyorum çalışınca nasıl yapıcam valla bilmiyorum offf bu arada dün karma aşımızı olduk oğluşum u süzgece çevirdiler iki bacağına bide koluna vurdular sabahladık resmen içi çıktı ağlaya ağlaya oğlumun

geçmiş olsun tatlım...biz atlattık onları...bu hafta sünnet düşünüyorum...bakalım...bu site nie böle dandikleşmiş..1 ay yoktum ne hale gelmiş:))

tatlım adana da acı badem de yaptırdım ikisi de ii çıktı ama pazartesi kendi doktoruma gitcem bakalım inşallah onda da sorun çıkmaz....

benim kız da 2 kulaktanda gecememişti biz bera testi yaptırdık.iki kulaktanda gecti cok sükür.senin normal testte gectiyse bişey cıkmaz artık.geçmiş olsun...

hosgeldiniz kızlar. aşağıda konuya cevap ver yazıyor orayı tıklayın cevap yazabilirsiniz artık oradan yazılıyor, değiştirmişler yine.

benim kız da 2 kulaktanda gecememişti biz bera testi yaptırdık.iki kulaktanda gecti cok sükür.senin normal testte gectiyse bişey cıkmaz artık.geçmiş olsun...

geçmiş olsun tatlım...inşallah bakalım pazartesi bakıcaz..ama insanın canı sıkılıyor işte...neyse ki geçmiş kuzucuk...benim ki de gecer inşallah...çocuklar doğdular hemen test:))okula hazırlık yapıyo kuzular...

ben dün olacak gibi oldum
çok koyu kan geldi azıcık
arkası yok
ama bu bile yumurtlamaya işaret

kızlar hamile olduğumuz için değil emzirdiğimiz için adet olmuyoruz
bende olmadım hala sinirlerim bozuk
1sene olmayanda var 40 başında olup heray devam eden de var
ben biran önce olsun istiyorum

valla ben temizliği eşimle birlikte hafta sonu yapıyoruz..gün içinde o kadar iş yapabiliyorsanız helal olsun...ben dün yemeğimi kız kucağımda yaptım oda ona göre oldu işte..güzdüzleri uyanık ve kucakta olmayı istiyo oyüzden.

kızlar hamile olduğumuz için değil emzirdiğimiz için adet olmuyoruz
bende olmadım hala sinirlerim bozuk
1sene olmayanda var 40 başında olup heray devam eden de var
ben biran önce olsun istiyorum
canım biz bir halt yedik te ondan endişeliyim..bi de ben denediğim ilk ayhamile kaldım o yüzden acaba dedim....

ay cok zor bu korunma işi gene sızın hepınızın ılk beebı olsada benım kadar uzulmessınız benım hamıle kalırsa 3.olur heralll de amelıyathaneden sag cıkmam bu sefer rabbım olmayanlara versıın

ay cok zor bu korunma işi gene sızın hepınızın ılk beebı olsada benım kadar uzulmessınız benım hamıle kalırsa 3.olur heralll de amelıyathaneden sag cıkmam bu sefer rabbım olmayanlara versıın

allah korusun canım sana bişey olmasın da..sen bizden 2 kat fazla dikkat etcen o zaman...bana zaten ders oldu bi daha tedbirsiz asla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…