bu anneler tam felaket tellalı ya
hiç sorma canım... anneme göre felaket olmadığı için..ne var doğurursun beraber büyürler diyo:)) alla alla:))
kızlar ya benim ki bu aralar elini emmeye başladı sizde de var mı??emziği atıyor elini eldivenini emiyor...acıkınca mı acaba??
allah korusun canım sana bişey olmasın da..sen bizden 2 kat fazla dikkat etcen o zaman...bana zaten ders oldu bi daha tedbirsiz asla:))
kızlar aranızda bebeğine demir vermeye başlayan var mı
kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.
bende merak ediyorum pazartesi sorcam doktora...kızlar aranızda bebeğine demir vermeye başlayan var mı
2 haftadır falan elini keşfediyor
bundan sonra herşeyi ağzına götürecek öyle tanıyacak
ama acıkınca da el ağza gidiyor
benimki uyku dışında hiç memeye hayır demediği için çok ta kesin söyleyemiyorum
ne zaman baslanıyo canım demir verilmeye.benim doktor bahsetmedi daha.
normalde 4. ayda ama biz pre. olduğumuz için 2. ayda ve 2 katı kullanmaya başladık
kusma kabızlık hepsi başladı bir aydır felaketiz
ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba
geçmiş olsun ya.sen önde gidiyosun bizden.senden ögrenicez.
tamamdır darkcım...hoşbulduk...çekişiten naber??
kızlar hamile olduğumuz için değil emzirdiğimiz için adet olmuyoruz
bende olmadım hala sinirlerim bozuk
1sene olmayanda var 40 başında olup heray devam eden de var
ben biran önce olsun istiyorum
canım biz bir halt yedik te ondan endişeliyim..bi de ben denediğim ilk ayhamile kaldım o yüzden acaba dedim....
sadece kusmas bildiğim kadarıyla allah korusun fazla yemiştir aç değildir oyüzden kusmuştur
adet olmuyoruz die biz genede tedbiri elden bırakmayalımda :92:
hiç sorma canım... anneme göre felaket olmadığı için..ne var doğurursun beraber büyürler diyo:)) alla alla:))
kızlar ya benim ki bu aralar elini emmeye başladı sizde de var mı??emziği atıyor elini eldivenini emiyor...acıkınca mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?