2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benım kızımıda delık deşik ettıler dun halen o cıglıkları gozumun onunde dun baya bı huzursuzduu bugun bıraz daha ii

kızlar ya benim ki bu aralar elini emmeye başladı sizde de var mı??emziği atıyor elini eldivenini emiyor...acıkınca mı acaba??

kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.

kızlar ya benim ki bu aralar elini emmeye başladı sizde de var mı??emziği atıyor elini eldivenini emiyor...acıkınca mı acaba??

2 haftadır falan elini keşfediyor
bundan sonra herşeyi ağzına götürecek öyle tanıyacak
ama acıkınca da el ağza gidiyor
benimki uyku dışında hiç memeye hayır demediği için çok ta kesin söyleyemiyorum

kızlar aranızda bebeğine demir vermeye başlayan var mı
bende merak ediyorum pazartesi sorcam doktora...

normal yani..ii bari...eldivenler ıslak ıslak sürekli...

ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba

ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba

benim kızda öyle olmuştu doktor cok normal dedi.kilo alımı normalse anne sütü yeterli diyo doktorlar.benim kız şimdi antibiyotikten dolayı her bezi kirletiyo garibim.

selam kızlar....

hemen adet olunmuyo her bünyede farklı..ben oğlum 3 aylıkken olmuştum...şimdi de halen olmadım...bi arkadaşım geldi geçen gün bebeği 8 aylık daha yeni olmuş...benim kuzen bebeği 10 aylıkken olmuştu,hamilelikte dahil nerdeyse 2 senedir adet olmuyorum unnuttum nasıl bişeydi demişti...

bide adet olmadık diye korunmasız ilişkşide bulunmayın...eşimin kuzeni adet olmadan 2. ye hamile kalmıştı...bende adet olunmadan hamile kalınmaz sanırdım...ama kalınabiliyomuş...

tamamdır darkcım...hoşbulduk...çekişiten naber??

daha cekiliş yapılmadı ama bugün yapacaktı galiba pinguu

kızlar hamile olduğumuz için değil emzirdiğimiz için adet olmuyoruz
bende olmadım hala sinirlerim bozuk
1sene olmayanda var 40 başında olup heray devam eden de var
ben biran önce olsun istiyorum

ben sanırım 40 başı oldum tam 1 hafta sürdü ve bitti. bu ay olursam olucam demektir. inş olurum bende olmak istiyorum..

canım biz bir halt yedik te ondan endişeliyim..bi de ben denediğim ilk ayhamile kaldım o yüzden acaba dedim....

amaninnnnnnnn dikkat edin kuzzuum
sadece kusmas bildiğim kadarıyla allah korusun fazla yemiştir aç değildir oyüzden kusmuştur
adet olmuyoruz die biz genede tedbiri elden bırakmayalımda :92:

ay ben cok korkuyorum valla cok zor bide arka arkaya olursa bakın sizz. gerçi eşim korunuyo ama yinede insan tırsıyoo

hiç sorma canım... anneme göre felaket olmadığı için..ne var doğurursun beraber büyürler diyo:)) alla alla:))

ayy benim annemde amann sakınnn deyip duruyoo. bana soranlara benden önce cvp veriyo 1tane yeter dio hahahaha

benimkide emiyo canım. keşvediyormuş sanırım ellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…