aa herkes burdamış
evet galiba ekim anneleri artık buraya takılıyor
humana stil tea ı ben içiyorum cnm o sütartırmak için:)))) bizim kayınpeder bu hafta gitcek önden diom anne sende babamla gidebilrisin ben artık işlerimi yapıom yok dio bayramda beraber gitcez sizlennnnnn
bazende dio sen bunu bana bırak ben bakamben bunu bırakamam diyooooo yaaaaa
humananın still teaside rezeneli ya o olmaz mı acaba? ben içiom ondan birde lokman hekimden alınmıs işlenmemiş rezene var ondan yapıom her sabah sen nasıl yapıosun günde kac kez? olmadı ben ondan alayım, birde demek yazmıs pişmaniye süt yapıo hiç duymadım denesek mi?
ben doğadan rezene ve papatya aldım onları kendim içiyorum....humanayı bebekler içebiliyo mu bilmiyorum ama milupanın ki granul şeklinde humana gibi ama bebeklere içiriliyor....10 cc ye 6-7 granül atıyorum...biberonla veriyorum....
ayy bugün öğlen yğurtlu döğme çorbası içtim içmez olaydım oğlum kıvranıyor 2 saattir...gazı var çıkaramıyor garibim...rezene verdim biraz şimdi sakinleşti ama hala gazı var kıpırdanıyor arada....o ağladı ben ağladım hiç dayanamıyorum ben ya...
sorma ya içim parçalanıyor...şükür daldı şimdi...hic sorma insanin cani cekyior yiyor sonra bin pismanlik niye yedim yemez olaydim falan filan artik bir sey yemeye korkuyorum onun o gaz sancisi cekince elimden de belini ovalamaktan baska bir sey gelmyior surat ifadesi dudaklarini büküsü öldürüyor beni yardim ister gibi
parmaklarında oynatsınlar da yeter ki ağrıları sızıları olmasın canım...bızım kız bu aksam 5 den berı uyumuyo yaw bı yatıyo bı kalkıo emzıre emzıre bı hal oldum ya yorgunluktan gözlerı kapanıyo ama dalamıyo bı turlu....bızlerı parmaklarnda oynatıyor pıtırcıklar
kızlar yaa ben kötüyüüüüüüüüüm ağlıcam şimdi :'(
kızlar yaa ben kötüyüüüüüüüüüm ağlıcam şimdi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?