2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

batcım bence de sakın vazgeçme memeni vermekten.

ağzına almasa da yakınında tut bakalım, belki kokusuna alıştıkça itmez. allah yardımcın olsun da emzirebilesin canım inşallah. asıl önemli olan senin sütünü alması gerçi ama bence vazgeçme, belki ilerde alıştıkça alır canım. inşallah

humana stil tea ı ben içiyorum cnm o sütartırmak için
ayrıca humananında kimyonlu rezene çayı var
1 haftadan itibaren bebekler içebilirmiş
granül şeklinde buda.ama ben kızıma hiç vermedim hep kendi içiyorum
çok sıkşırsam veririm kızımada
ayrıca kendi yemeklerinde her yediğine 1 tatlı kaşığı kimyon at yerken faydasını görürseün tatlım

bebişle uğraşmaktan gelemiyorum ki.. sacımı bile zor tarıyorum vallahi :sinifsinif:

selam kizlar herkese cok gecmis olsun söyle bir okudumda bebekler büyüyünce problemlerde cogaliyor. benimkkisininde bugun gazi vardi gögsümde süt kalmadi dedim kusar gene acikirsa ne vercem diye. kiraz torbasini isitim karnina sirtina biraktim kucagimda sirtini ovaladim baya ugrastim en sonunda yatti ayaklarina sicak torbayi biraktim simdilik yatiyor bebegim

ayy bugün öğlen yğurtlu döğme çorbası içtim içmez olaydım oğlum kıvranıyor 2 saattir...gazı var çıkaramıyor garibim...rezene verdim biraz şimdi sakinleşti ama hala gazı var kıpırdanıyor arada....o ağladı ben ağladım hiç dayanamıyorum ben ya...

hic sorma insanin cani cekyior yiyor sonra bin pismanlik niye yedim yemez olaydim falan filan artik bir sey yemeye korkuyorum onun o gaz sancisi cekince elimden de belini ovalamaktan baska bir sey gelmyior surat ifadesi dudaklarini büküsü öldürüyor beni yardim ister gibi

bızım kız bu aksam 5 den berı uyumuyo yaw bı yatıyo bı kalkıo emzıre emzıre bı hal oldum ya yorgunluktan gözlerı kapanıyo ama dalamıyo bı turlu....bızlerı parmaklarnda oynatıyor pıtırcıklar

sorma ya içim parçalanıyor...şükür daldı şimdi...
parmaklarında oynatsınlar da yeter ki ağrıları sızıları olmasın canım...

kızlar yaa ben kötüyüüüüüüüüüm ağlıcam şimdi :'(

sana ne oldu kuzu;??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…