ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba
selam kızlar....
hemen adet olunmuyo her bünyede farklı..ben oğlum 3 aylıkken olmuştum...şimdi de halen olmadım...bi arkadaşım geldi geçen gün bebeği 8 aylık daha yeni olmuş...benim kuzen bebeği 10 aylıkken olmuştu,hamilelikte dahil nerdeyse 2 senedir adet olmuyorum unnuttum nasıl bişeydi demişti...
bide adet olmadık diye korunmasız ilişkşide bulunmayın...eşimin kuzeni adet olmadan 2. ye hamile kalmıştı...bende adet olunmadan hamile kalınmaz sanırdım...ama kalınabiliyomuş...
kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.
normal demetcim...bizimki de bazen öle yapıyor...mamayı ne zaman bıraktın??ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba
kızlar eldivenleri çıkaran var mı..benimki haftaya 2 aylık olacak çıkardım ama az önce yüzünü çizmiş,tırnaklarınıda kesmiştim ama
ben takmıyorum dün koca bi çizik vardı şimdi yok geçiyo hemen
bende törpülüyorum ecel terleri döktürüyo dünya onun olsun ellerini açmıyo
kızlarrr ben sigara içiyorummmmmm
ayrıca benim kızım artık kakasını yapamıyor en son pazartesi yaptı...zeytinyağıyla ben yaptırıyodum..doktor fitil verdi...3 günden sonra at dedidaha almadım fitili evdede tekim nasıl alcam bilmiyorum...4 gündür yapmıyo kuzum kakasını kurtarmam lazım onu
ayrıca benim kızım artık kakasını yapamıyor en son pazartesi yaptı...zeytinyağıyla ben yaptırıyodum..doktor fitil verdi...3 günden sonra at dedidaha almadım fitili evdede tekim nasıl alcam bilmiyorum...4 gündür yapmıyo kuzum kakasını kurtarmam lazım onu
keşke içmesen ama sanırım süte geçmiyor...sadece içtikten sonra kokmasın çocuğa...o daha sakıncalı bildiğim kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?