2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar bızımkını kaka duzenı bozuldu hergun kac kere yapan cocuk sımdı 2 gunde bı yapıyo ve sadece anne sutu alıyo normal mıdır acaba

aynı sorun bizdede var bi kaç gündür,hergün yapardı şimdi 2 güne 1 yapıyo,onun yerine ben sıkıntı yapıyorum yapamıyo diye..ıkınıyo arada gazdan öteye gidemiyo,bizimkide sadece anne sütü alıyo,neden böyle oldu acaba ya:26:

hoşgeldin canııımmm
ablam öyle kalmıştııı valla hrmide 3 aylıktı karnında öyle ögrenmişti hamile oldugu şok olmuştuk. emmeyi bırakmıştı yeğenim meğer hamileymiş

kızlar ya sabah 6.5 ta 5dk bile emmedi
saat 11de gene 5dk bile emmedi
memelerim şişti sağıyorum biberonla veriyim bari die yok onuda istemiyo
ptesi 5kiloydu uyanınca tartayımda bakayım
süt olsun die bitki çayı aldım humananın çayını aldım sabah akşam içtim 3gün 2gündür içmiyorum boşuna

kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.

canım gemş olsun öncelikle fito kullan ben kullanıyorum çoook memnunum hemencik geçiriyor maşallah.....iç

ya benim kızımda 2.3 günde bi zorla kaka yapıyodu
3gün üstüste yapınca nası sevindim
ama şimdi gene salı gününden beri yok
şimdi kafam karıştı acaba bağırsakları dolu olduğu içinmi yemiyo
yoksa 2dk emmiği içinmi kaka yapmıyo dolmuyoki midesi
anasının kızı
uyandı kuzum hele tartayım şunu

kızlar eldivenleri çıkaran var mı..benimki haftaya 2 aylık olacak çıkardım ama az önce yüzünü çizmiş,tırnaklarınıda kesmiştim ama

kızlar eldivenleri çıkaran var mı..benimki haftaya 2 aylık olacak çıkardım ama az önce yüzünü çizmiş,tırnaklarınıda kesmiştim ama

ben hiç takmadım eldiven
kağıt törpülerle törpüle bebişin tırnaklarını
bir de çizdiği yere sütünden sür en fazla yarım saate geçer o çizik

ben takmıyorum dün koca bi çizik vardı şimdi yok geçiyo hemen
bende törpülüyorum ecel terleri döktürüyo dünya onun olsun ellerini açmıyo

kızlar kızım dün gece uykudan çığlıkla uyandı..sanki büyük insan gibi kabus görmüş gibi çığlık attı...sizede oldumu hiç böle bişey

selam kizlarr
onurlu benim kizi kendi yatagina koydugumda uyaninca beni göremezse dedigin gibi agliyor.sanki bir tokat inmis suratina.o yüzden yataginda degilde de benimle birlikde uyuyor.yanimda yattiginda gözünü aciyor bana bakiyo tekrar uyuyor.anam kücükler ama herseyi billiyorlar.
bugün ilk asimizi olcaz bakalim nasil geccek.boymuz kilomuz kac oldu onuda merak ediyoruz.
benim kiz beni az emiyor kizlar 5 dakika en fazla 10 dakika memede kaliyor.yatiyor mu doyuyormu bu zaman icinde?

ayrıca benim kızım artık kakasını yapamıyor en son pazartesi yaptı...zeytinyağıyla ben yaptırıyodum..doktor fitil verdi...3 günden sonra at dedidaha almadım fitili evdede tekim nasıl alcam bilmiyorum...4 gündür yapmıyo kuzum kakasını kurtarmam lazım onu

sen incir kayısı falan yemeyi denesen..ben yiyince hemen etkiliyor kuzumu...

fitili kazıyarak incelt canım yoksa çok canı yanıyor ağlıyor kuzular
ben incelttim çok az ağladı
hemen yapmaz korkma

keşke içmesen ama sanırım süte geçmiyor...sadece içtikten sonra kokmasın çocuğa...o daha sakıncalı bildiğim kadarıyla...

deodorant sıkıyorum hemen...biraz da bekliyorum emzirmiyorum...kocam bilmiyo bilse mahveder beni....ama kocam evden gitsede içsem diye can atıyorum...içmeden duramıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…