keşke içmesen ama sanırım süte geçmiyor...sadece içtikten sonra kokmasın çocuğa...o daha sakıncalı bildiğim kadarıyla...
fitili kazıyarak incelt canım yoksa çok canı yanıyor ağlıyor kuzular
ben incelttim çok az ağladı
hemen yapmaz korkma
selam kizlarr
onurlu benim kizi kendi yatagina koydugumda uyaninca beni göremezse dedigin gibi agliyor.sanki bir tokat inmis suratina.o yüzden yataginda degilde de benimle birlikde uyuyor.yanimda yattiginda gözünü aciyor bana bakiyo tekrar uyuyor.anam kücükler ama herseyi billiyorlar.
bugün ilk asimizi olcaz bakalim nasil geccek.boymuz kilomuz kac oldu onuda merak ediyoruz.
benim kiz beni az emiyor kizlar 5 dakika en fazla 10 dakika memede kaliyor.yatiyor mu doyuyormu bu zaman icinde?
kızlarrr ben sigara içiyorummmmmm
ne diyim tatlım zaralı desem sen benden daha ii biliyosun...içtikten 1 saat sonra emzir en azından koku da kalmaz üzerinde...deodorant sıkıyorum hemen...biraz da bekliyorum emzirmiyorum...kocam bilmiyo bilse mahveder beni....ama kocam evden gitsede içsem diye can atıyorum...içmeden duramıyorummm
valla gülşen içmeye özendirmesin ama yenilen ve içilen hiç bir şey aslında süte geçmiyomuş...bilimsel olarak kanıtlanmamış aslında...ama tabi yine de içmemek en güzeli...Rita ben nikotin süte geçiyor diye duymuştum
ne kadar sürede etkisini gösteriyo cnm fitilll
bebeğinin doğum tarihi ne kız
kızmı erkekmi bide ticker yapalım yeni
doğuramamış gebe görünüyosun hayla
günaydın nasılsınız dün temizlik yaptım öyle yoruldumki ne zor gün boyu temizlik akşama doğru yemek akşamda evde ne var ne yok kağıt fatura hepsini ayıkladım attım bişeyleri evden atınca acayip rahatlıyorum
kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.
selam kızlar....
hemen adet olunmuyo her bünyede farklı..ben oğlum 3 aylıkken olmuştum...şimdi de halen olmadım...bi arkadaşım geldi geçen gün bebeği 8 aylık daha yeni olmuş...benim kuzen bebeği 10 aylıkken olmuştu,hamilelikte dahil nerdeyse 2 senedir adet olmuyorum unnuttum nasıl bişeydi demişti...
bide adet olmadık diye korunmasız ilişkşide bulunmayın...eşimin kuzeni adet olmadan 2. ye hamile kalmıştı...bende adet olunmadan hamile kalınmaz sanırdım...ama kalınabiliyomuş...
bende çıkardım ama elleri hep buz gibi ısınmıyor bir türlü...
ne diyim tatlım zaralı desem sen benden daha ii biliyosun...içtikten 1 saat sonra emzir en azından koku da kalmaz üzerinde...
valla gülşen içmeye özendirmesin ama yenilen ve içilen hiç bir şey aslında süte geçmiyomuş...bilimsel olarak kanıtlanmamış aslında...ama tabi yine de içmemek en güzeli...
abooo sulu kar yağıyoo
babasına verdim fitili alcak şimdiii.....bide bağırsak hareketlerini düzenliycek bişey verdi onuda alıcak kullanıyım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?