2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım nasıl ilk aşınız ?1.ay aşınızı olmadınız mı?hepatiti?

deodorant sıkıyorum hemen...biraz da bekliyorum emzirmiyorum...kocam bilmiyo bilse mahveder beni....ama kocam evden gitsede içsem diye can atıyorum...içmeden duramıyorummm
ne diyim tatlım zaralı desem sen benden daha ii biliyosun...içtikten 1 saat sonra emzir en azından koku da kalmaz üzerinde...
Rita ben nikotin süte geçiyor diye duymuştum
valla gülşen içmeye özendirmesin ama yenilen ve içilen hiç bir şey aslında süte geçmiyomuş...bilimsel olarak kanıtlanmamış aslında...ama tabi yine de içmemek en güzeli...

ne kadar sürede etkisini gösteriyo cnm fitilll

2 kez kullandım ilkinden inceltmeden attığım 2-3 saat sonra kaka yaptı
2. de hemen yarım saatin içinde yaptı ama 12 saatte 4 kez kaka yaptı bu kez
aman altına alt açma açmadan bez değiştirme
birde fitili attıktan sonra parmağınla biraz masaj yap geri çıkmasın

aynennnn ya herşeyi atıyorum ben de, kullanmadığım ne varsa. atıyorum derken çöpe atmıyorum kesinlikle, mutlaka birine veriyorum.

kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.

canım ben pişiği geçirmek için çok uğraştım en son bepanthen le geçti. kreme buladım poposunu geçti, şimdi de devam ediyorum, tekrarlamadı pişiği

ben adet falan olmadım, mümkünse olmayayım zaten, istemiyorum olmak :) ama hamile de olmayayım ya, daha çok erken.

bende çıkardım ama elleri hep buz gibi ısınmıyor bir türlü...

ben hiç eldiven takmadım, genelde elleri soğuk oluyor zaten ama bu üşüdüğü anlamına gelmez. yüzünü de artık çizmiyor neyse ki, elinin tersini sürüyor yüzüne kuzum

ritaaa hoşgeldin bu arada

öyle yapıyorum cnmm napıyım artık

babasına verdim fitili alcak şimdiii.....bide bağırsak hareketlerini düzenliycek bişey verdi onuda alıcak kullanıyım bariii

benim kızda yapmıyo kakasını hergün rezene çayı veriyorum gazı çıkıyo kaka yapmıyodu bugün hem makattan uyardım hem damla hemde çayı verince yaptı 3 gün geçiyo yapmayınca 4gün ben yaptırıyorum banamı çekti nedir anlamadım

babasına verdim fitili alcak şimdiii.....bide bağırsak hareketlerini düzenliycek bişey verdi onuda alıcak kullanıyım bariii

ah bu fitil bana çok korkutucu geliyor kızlar ya, karnına sıcak su torbası koymayı denediniz mi? barsak hareketlerini hızlandırır sıcak. dün gece ben öyle yaptırdım kakasını, yarım saate çıkardı, iki kere hatta.

olmazsa fitil deneyin, gerçi belki denemişsinizdir sıcak koymayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…