2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

meryem çekilişte birbirimize çıkmışız hayırlı olsun....[/QUOTE]

evet canım şimdi baktım bende hayırlı olsun:79: şimdiden nasıl gönderecez biara adresini yollarsın bana

bende korkuyorum fitilden kocaman bişe bide
benimki şimdiye kadar neden yapmadı bilmiyorum ama
3gündür emmediği için yapmadığını tahmin ediyorum
sıcak su torbası koyayım bende ama huysuz ya ağlar kesin denemekte fayda var genede

kızlar ne çekilişi benim haberim yok?
yılbaşı için çekiliş yapıldı cnm....
canım burdada akşam beridir yagmur fena yagıyo fırtına var sanki dışarda elektrikler kesmesin diye dua ediyorum( her rüzgarlı yagmurda keserde) klimayla ısınıyoruz çünkü

bizimde her yagmrda elektırık kesılırdı ama hayretkı hala gıtmedı...

kızlar siz bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben dogdugu gunden ıtıbaren tutuyorum ayrıca bebek zıyretıne gelen yakınlarımıza da yazdırdım hatıra olarak....ve her gun resmını çekıyorum albümüne eklemek için 75 gunluk oldu ama 140 resim çıkartırmışım bir sürü eledigim halde hemde

sulu değil resmen kar yağıyo enson şubat2de kar yağmıştı yarım metre iyiki ablamlarla kar topu oynamaya inmemişim hamileymişim 3gün sora öğrenmiştim aah ahh

hamileyken öle karalıyodum
geçen hafta doğum öncesi hastane ve buluşma anından başlayım yazayım dedim hastaneyi zor getirdim
aslında yeni bi günlük alıp başlasam fena olmaz çok güzel bi hatıra olurdu

sulu değil resmen kar yağıyo enson şubat2de kar yağmıştı yarım metre iyiki ablamlarla kar topu oynamaya inmemişim hamileymişim 3gün sora öğrenmiştim aah ahh

benım şubat bırde evlılık yıl dönümümüzdü ...2 şubatda da hamıle oldugumu ögrenmiştim..prensesın gelecegını bıraz daha erken ögrensem hedıye almakdan kurtulacaktım amme olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…