attım fitili kakasını bekliycez şimdi.... hani benim tickerim yapmıyomusun
hamıleyken de tutuyordm ama dogdukdan sonra yenı bı gunluk aldım...büyüdügünde hedıye edıcem kızıma hepsınııı..uy kuzum benım....bence tut gunluk yaa çok güzel bişey büyüdügünde okudugunu düşünmek bile mutlu edıyo benı...ilk güüşünü ilk agu deyişini her bişiyini yazıyom ben deli gibi....büyüyüp okudugunda ve resımlere baktıgında anne sen deliymişsin derse şaşmıcam:))hamileyken öle karalıyodum
geçen hafta doğum öncesi hastane ve buluşma anından başlayım yazayım dedim hastaneyi zor getirdim
aslında yeni bi günlük alıp başlasam fena olmaz çok güzel bi hatıra olurdu
ben gidip totomu ve göbüşümü sıkılaştırayım :122::122:
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür ama bizimki çok hareketli başından ayrılamıyorum. yalnız kalınca basıo çığlığı. şimdi biraz kestiriyorda bende sizi merak ettim bi uğrayım dedim.:80:
hoşgeldin tatlım?
yaa kızlar cevap lütfen çekilişe nerden bakacağım yaaaaaaaaa
hamıleyken de tutuyordm ama dogdukdan sonra yenı bı gunluk aldım...büyüdügünde hedıye edıcem kızıma hepsınııı..uy kuzum benım....bence tut gunluk yaa çok güzel bişey büyüdügünde okudugunu düşünmek bile mutlu edıyo benı...ilk güüşünü ilk agu deyişini her bişiyini yazıyom ben deli gibi....büyüyüp okudugunda ve resımlere baktıgında anne sen deliymişsin derse şaşmıcam:))
plates mı yapıyorsun..benım çok az göbek kaldı gitti kılolar...
dark avatarına eşimle benim baş harflerimizi koymuşsun
haktan doruk
ticker denemesi....şimdiden teşekkürler
hamileliğimde jinekolog gibi olmuştum
şimdi de çocuk doktoru gibi oldum,
kucağımda Lara önümde laptop
kafayı yicem bir daha doğurmam herhalde
canım ben pişiği geçirmek için çok uğraştım en son bepanthen le geçti. kreme buladım poposunu geçti, şimdi de devam ediyorum, tekrarlamadı pişiği
masallah cok guzel kılo almışkızımın boyu 62 cm kılosuda 6500gr olmuşşş
dun gece bnmkıde öle aglayarak uyndı çok korktum yakızlar kızım dün gece uykudan çığlıkla uyandı..sanki büyük insan gibi kabus görmüş gibi çığlık attı...sizede oldumu hiç böle bişey
sen nerelerdesın yaaa uzun zmndr yoksunslm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür ama bizimki çok hareketli başından ayrılamıyorum. yalnız kalınca basıo çığlığı. şimdi biraz kestiriyorda bende sizi merak ettim bi uğrayım dedim.:80:
hehehehe ölemi olmuşşş
nerelerdesin bakım sen özledim seniii işe mi basladıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?