2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar benim kuzumun pıtışında üst tarafta tam ayrımın üstünde temre çıktı ptesi doktora gösterdim dermovate verdi ama geçmedi kabuk yaptı saf kadın bişede demedi ıslak mendil de olabilirmiş şampuan değişikliği olabilirmiş unibaby de hikaye ozaman
kaka yaptığında yıkıyorum bide herzaman
bugün randevu alabilirsek gidicez gene göstericem 5gündür krem sürüyorum geçirmedi

ben oğluma üçlü tarama testinde sipina bifida denince bir mektup yazmıştım hala okuyunca ağlıyorum kendimi tutamıyom günlük tutmayıda geçen denedim başarısız oldum oğlumdan fırsat bulamıyom

slm kızlar oğluma nazar değdirmi sanırım hergün kaka yapardı son bir kaç gündür kaka yapamıyor yavrum 1.2 gün..çok huysuzlaştı ve ağlıyor sancısı oldugunda hele altını alırken kıyameti koparıyor kesin yapmaya çalışıp yapamadıgı için... aslında normal bu durum bebeklerde biliyorumda çocuk nasıl birden değişti hep yüz üstü yatmak istiyorrr siz yatırıyormusunuz gündüzz ??
sanırım şu demir ilacı dengesini bozdu yavrumun dışkı rengi koyıu oldu ve kabızlıga sebeb oldugu diye düşünüyorum ( kontrolümüzde daha 10 gun var bakalım ne der dr:84:

kızlar rezene çayı işe yarıyormu kendim içiyorum ama bebeğe vermedim çünkü eczana rezenesi değil :=)

canım şampuan ve pişik kremi cicko kullan ben doğduğundan beri kullanıyom pişik olmadı diye bilirimbir bilemedin iki kere olmuştur dr da öneriyo

fatmacım hep aklımdasınız ama fırsatım olmuyor. oğlan uyuyunca ya iş yapıom yada bende uyuyorum.
iyisinizdir umarım

kilodan konuşuyorsunuz galiba. ben 60 la hamile kaldım şuan 67 68im yapıştı kaldı. ama çok yiyorum süt olsun diye. napıcam bilmiyorum işe başlayana kadar vermem lazım hiçbişeyim olmuyor krize gircem yada işe başlamadan önce 1000 lirayı gözden çıkarıp alışveriş yapcam :S

canım bebekler büyüdükçe galiba bu sorun oluyo benimkindede hiç olmuyodu son iki haftadır oluyo dr normal dedi ama ben kaysı yiyorum sabahları emzirmeye başlamadan sanki işe yarıyo çünkü yemediğim gün yapamıyo

verebilirsin 5.10 çay kaşığı
canım şampuan ve pişik kremi cicko kullan ben doğduğundan beri kullanıyom pişik olmadı diye bilirimbir bilemedin iki kere olmuştur dr da öneriyo
pişik değil temre pişik yok çok şükür unibaby pişik önleyici sürüyorum hergün
Benim bebiş bazen anniaaaa anniaaa diye ağlıyorr yavrum annemi demek istiyorki :86:

benimki bazen öle diyo uuanneevvvv bi hoşuma gidiyoki :))

iyiyiz cok şükür bnde işe baslamadan gbgmi toparlmm gerek annem korse vermştı esımın orda untdum eşimin işçisi sen al çöpe at grmemiş içindekını sınır oldum yaaaaaa ınsn bı bkar

Evet cnm belkide öyle küçükken her bez kakalı oluyordu çünküü.. eltide artık kaka az yapıcak demişti büyüdükce .. ay azalsında düzenli yapsınlar insallhh :)

:))) evett çok hoş oluyorlarrr

benimde minicik bi göbeğim ve 4 kilo fazlam var...hamile kalmadan önce bende çok zayıftım...pantolanları hep dardır benim onlara giremyorum hala...34 bedendim..şimdide 36 yım...ama eski kiloma dönmem ve sıkılaşmam lazım..herkes verme diyo ama olmaz...yaza eski halimle dönmek istiyorum

johnny resimlerini gördüm hayattan soğudum yemin ederim :) seni forumun ebru şallısı ilan ediyorum o ne öyle yahu hiç doğurmamış gibisin maşallahhh

lavinn geçmişi okuyordum yazını görünce güldüm yazmak istedim sende benim gibi :90: çöp atmaya bayılıyorumm.kapıcı bıkmıştır kapının önündeki çöplerden.. bayılıyorum evi ayıklamaya birşeyler atayım diye çekmeceleri evi arada geziniyorum :90:

canım zaten senle benim bu ilk benzerliğimiz değil bi kaç şeyde ay bu kıda aynı benim gibi demiştim mesala temizliğ ütü hep aynı şeyleri yazıp duruyoz

iyiyiz cnm bebişte iyi de cok yaramazzzzzzzz aynı gaz işte..
doğrudur canııım yaaaa.tek olmak gercekten zor olsa gerek, bende hiç bişi yapamıyorum annem bakıyoda öyle yemegi,temizliği yapıyorum valla. şuanda kucagımda tek ellen yazıyorum düşün artıkkk
allah yardımcın olsun canım ilk biraz zorlanırsın ama alışırsın zamanla,stresyapmaa.

kızlar ..
gebelık ve gebelik öncesi akıntı olmuyor bende sizde durumlar nasıl ..doğumdan sonra benim lekelenme bir türlü bitmedi..son 20 gündür çok acık kahve böyle devam edıyor.. dün bugun sanki artık yok gibi..çıldırıcamm ne kadar uzun sürdüü yaaa ..iltahapmı var nekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…