hamıleyken de tutuyordm ama dogdukdan sonra yenı bı gunluk aldım...büyüdügünde hedıye edıcem kızıma hepsınııı..uy kuzum benım....bence tut gunluk yaa çok güzel bişey büyüdügünde okudugunu düşünmek bile mutlu edıyo benı...ilk güüşünü ilk agu deyişini her bişiyini yazıyom ben deli gibi....büyüyüp okudugunda ve resımlere baktıgında anne sen deliymişsin derse şaşmıcam:))
plates mı yapıyorsun..benım çok az göbek kaldı gitti kılolar...
canım şampuan ve pişik kremi cicko kullan ben doğduğundan beri kullanıyom pişik olmadı diye bilirimbir bilemedin iki kere olmuştur dr da öneriyoya kızlar benim kuzumun pıtışında üst tarafta tam ayrımın üstünde temre çıktı ptesi doktora gösterdim dermovate verdi ama geçmedi kabuk yaptı saf kadın bişede demedi ıslak mendil de olabilirmiş şampuan değişikliği olabilirmiş unibaby de hikaye ozaman
kaka yaptığında yıkıyorum bide herzaman
bugün randevu alabilirsek gidicez gene göstericem 5gündür krem sürüyorum geçirmedi
joyh iyi gitmiş kılolar cnm
5kilo fazla hamile kaldığım kiloya hamile kalamdan 3ay önceki halime 8 kilo 8kilo vermeyi kesinlikle düşünmüyorum 5kiloyuda vermeyi düşünmüyorumda göbek sıkılaşsın yeter onada spor lazım kilo verince daha kötü olur
slm kızlar oğluma nazar değdirmi sanırım hergün kaka yapardı son bir kaç gündür kaka yapamıyor yavrum 1.2 gün..çok huysuzlaştı ve ağlıyor sancısı oldugunda hele altını alırken kıyameti koparıyor kesin yapmaya çalışıp yapamadıgı için... aslında normal bu durum bebeklerde biliyorumda çocuk nasıl birden değiştihep yüz üstü yatmak istiyorrr siz yatırıyormusunuz gündüzz ??
sanırım şu demir ilacı dengesini bozdu yavrumun dışkı rengi koyıu oldu ve kabızlıga sebeb oldugu diye düşünüyorum( kontrolümüzde daha 10 gun var bakalım ne der dr:84:
kızlar rezene çayı işe yarıyormu kendim içiyorum ama bebeğe vermedim çünkü eczana rezenesi değil :=)
verebilirsin 5.10 çay kaşığıslm kızlar oğluma nazar değdirmi sanırım hergün kaka yapardı son bir kaç gündür kaka yapamıyor yavrum 1.2 gün..çok huysuzlaştı ve ağlıyor sancısı oldugunda hele altını alırken kıyameti koparıyor kesin yapmaya çalışıp yapamadıgı için... aslında normal bu durum bebeklerde biliyorumda çocuk nasıl birden değiştihep yüz üstü yatmak istiyorrr siz yatırıyormusunuz gündüzz ??
sanırım şu demir ilacı dengesini bozdu yavrumun dışkı rengi koyıu oldu ve kabızlıga sebeb oldugu diye düşünüyorum( kontrolümüzde daha 10 gun var bakalım ne der dr:84:
kızlar rezene çayı işe yarıyormu kendim içiyorum ama bebeğe vermedim çünkü eczana rezenesi değil :=)
pişik değil temre pişik yok çok şükür unibaby pişik önleyici sürüyorum hergüncanım şampuan ve pişik kremi cicko kullan ben doğduğundan beri kullanıyom pişik olmadı diye bilirimbir bilemedin iki kere olmuştur dr da öneriyo
Benim bebiş bazen anniaaaa anniaaa diye ağlıyorr yavrum annemi demek istiyorki :86:
fatmacım hep aklımdasınız ama fırsatım olmuyor. oğlan uyuyunca ya iş yapıom yada bende uyuyorum.
iyisinizdir umarım
kilodan konuşuyorsunuz galiba. ben 60 la hamile kaldım şuan 67 68im yapıştı kaldı. ama çok yiyorum süt olsun diye. napıcam bilmiyorum işe başlayana kadar vermem lazım hiçbişeyim olmuyor krize gircem yada işe başlamadan önce 1000 lirayı gözden çıkarıp alışveriş yapcam :S
canım bebekler büyüdükçe galiba bu sorun oluyo benimkindede hiç olmuyodu son iki haftadır oluyo dr normal dedi ama ben kaysı yiyorum sabahları emzirmeye başlamadan sanki işe yarıyo çünkü yemediğim gün yapamıyo
verebilirsin 5.10 çay kaşığı
pişik değil temre pişik yok çok şükür unibaby pişik önleyici sürüyorum hergün
aa verebiliyoruz demek sağolsın..ablam eczeneden alınandan olması gerek deyınce tereddüd ettim :81:
benimki bazen öle diyo uuanneevvvv bi hoşuma gidiyoki :))
günaydın nasılsınız dün temizlik yaptım öyle yoruldumki ne zor gün boyu temizlik akşama doğru yemek akşamda evde ne var ne yok kağıt fatura hepsini ayıkladım attım bişeyleri evden atınca acayip rahatlıyorum
johnny resimlerini gördüm hayattan soğudum yemin ederim :) seni forumun ebru şallısı ilan ediyorum o ne öyle yahu hiç doğurmamış gibisin maşallahhh
canım zaten senle benim bu ilk benzerliğimiz değil bi kaç şeyde ay bu kıda aynı benim gibi demiştim mesala temizliğ ütü hep aynı şeyleri yazıp duruyozlavinn geçmişi okuyordum yazını görünce güldüm yazmak istedim sende benim gibi :90: çöp atmaya bayılıyorumm.kapıcı bıkmıştır kapının önündeki çöplerden.. bayılıyorum evi ayıklamaya birşeyler atayım diye çekmeceleri evi arada geziniyorum :90:
bende sizi özledim canım. yok ya işe başlamadım ırsat bulamıyorum girmaye annem gitti her iş bana kaldı. benim yumurcak pek uykuyu sevmiyor uyanıkkende yalnız durmuyor. gazıda çok var zaten. işe başlamadım ama şimdiden stres başladı. napcam yaaaaaaa :S
siz nasılsınız bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?