2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya ben günlük temizliği bile haftada bir yapar oldum
hangi ara bu işler yapılıyor
bir kolumda Lara'yı tutmaktan kolumu kullanamıyorum artık
vallahi brawo

ben ğlum kuçağımdayken perde bile çekemiyom ayol ağırlaşmaya başladılar çok zor bence böyle devam edersen kolun sakatlanır

demin banyoyu temizliyorum hazır eren uyumuşken dedim arada bakıyorum bir baktım ana kucağından kaymış yerde oturuyor bakınıyor etrafa boncuk boncuk çok kötü oldum ya sen kıpırda kıpırda kay

kız korkma bişey olmaz enazından garantidesin hamilelik derdin yok baksana herkes tutuşmuş hamilemiyim diye :93::93::93:

demin banyoyu temizliyorum hazır eren uyumuşken dedim arada bakıyorum bir baktım ana kucağından kaymış yerde oturuyor bakınıyor etrafa boncuk boncuk çok kötü oldum ya sen kıpırda kıpırda kay
ayy yavrum benim kemeri bağlı değilmiydii lovelimm.. benim anakucağı oto koltugu olandan hiç kullanışlı değil keşke almasaymışım ii çok çukur içine yastık koyuyorum bu sfr oglan kayıyor asagıya ınıyor ayakları
kız korkma bişey olmaz enazından garantidesin hamilelik derdin yok baksana herkes tutuşmuş hamilemiyim diye :93::93::93:

bende diyorum bişey daha vardı ayy o utançtan aklıma gelmedi heralde çok kötü ya hiç sorma

bu durum devam ediyormuu sende ben aklıma geldikce kızıyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum.

heeyy yaşasın benim gibi biri senide öyle zayıf görünce çocuk kaç kilo doğdu diyorlar mı? sanki hamilelikte çok kilo alınca bebek te kilolu olacakmış gibi...

bizde aşılarımızı olduk bugün..rotavirüsünü bidahaki ay dedi dr amca...kilomuz 5850 olmuş 58cm...kafamızda 40cm koca kafasınız dedi dr

yok canım dersimi aldım o gündür bu gündür kızmıyom kendimi sıkıyorum kendi kendime konuşuyom daha çok küçük bilmem ne biraz acındırıyom

kızlar bnde ne akıtı var nede adet oldum offf bnm kızda 2 gundur az emıyo merken zorla emzırıyom ya aglıyo ac oldugu halde almıyo neden sızce ya canım sıkılıyo bu dudrumu bnmkıde kakasını yapamıyo sıcak havlu koyunca hmn yapmaya baslıyo

kızlar carrefour da 3 al 2 öde var prima da 150 tne 33 lira bn aldım hbrnız olsun

demeki bütün bebekler aynı yada ev içinde yaşadıgımız olaylar çok benzer...okudugum her mesajda aaa bızde de aynı aaa ne tesadüf falan diyorum...benım de kızım dun busetden kaymıştı ben yemek yaparken glamıyoda öle bakınıyodu şaşkın şaşkın baktıgımda...bıe bende dun saat00 30 da çekmece temızlıgı yaptım ve 2 poşet atılacak çıkardım:))

canım sütünün tadına bak benimde öyle olmuştu çok az acı yememe rağmen süte geçmişti sütün tadına bi baktım acısı çok iğrençim ama ne yapayım her şey yavrum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…