ya ben günlük temizliği bile haftada bir yapar oldum
hangi ara bu işler yapılıyor
bir kolumda Lara'yı tutmaktan kolumu kullanamıyorum artık
vallahi brawo
canım zaten senle benim bu ilk benzerliğimiz değil bi kaç şeyde ay bu kıda aynı benim gibi demiştim mesala temizliğ ütü hep aynı şeyleri yazıp duruyoz
kızlar ..
gebelık ve gebelik öncesi akıntı olmuyor bende sizde durumlar nasıl ..doğumdan sonra benim lekelenme bir türlü bitmedi..son 20 gündür çok acık kahve böyle devam edıyor.. dün bugun sanki artık yok gibi..çıldırıcamm ne kadar uzun sürdüü yaaa ..iltahapmı var nekiii
bende diyorum bişey daha vardı ayy o utançtan aklıma gelmedi heralde çok kötü ya hiç sormaaa evet kız valla ütüyüde konuşmuştukk... bide en kötüsü bebişlere sinirlenmemiz :90:
kız korkma bişey olmaz enazından garantidesin hamilelik derdin yok baksana herkes tutuşmuş hamilemiyim diye :93::93::93:
annaaaaaaaaaaaa çok fena bişey olmadı demidemin banyoyu temizliyorum hazır eren uyumuşken dedim arada bakıyorum bir baktım ana kucağından kaymış yerde oturuyor bakınıyor etrafa boncuk boncuk çok kötü oldum ya sen kıpırda kıpırda kay
canım hoşgeldin hiç sorma vallaherkes basamak atlamış bile biz de tık yok
ayy yavrum benim kemeri bağlı değilmiydii lovelimm.. benim anakucağı oto koltugu olandan hiç kullanışlı değil keşke almasaymışım ii çok çukur içine yastık koyuyorum bu sfr oglan kayıyor asagıya ınıyor ayaklarıdemin banyoyu temizliyorum hazır eren uyumuşken dedim arada bakıyorum bir baktım ana kucağından kaymış yerde oturuyor bakınıyor etrafa boncuk boncuk çok kötü oldum ya sen kıpırda kıpırda kay
kız korkma bişey olmaz enazından garantidesin hamilelik derdin yok baksana herkes tutuşmuş hamilemiyim diye :93::93::93:
bende diyorum bişey daha vardı ayy o utançtan aklıma gelmedi heralde çok kötü ya hiç sorma
masallah cok guzel kılo almış
dun gece bnmkıde öle aglayarak uyndı çok korktum ya
sen nerelerdesın yaaa uzun zmndr yoksun
bu senmısın vay anam ne kdr zayıfsınnn bnm eskı bnm eskı halımbnde zayıflmk istıyommm
yok canım dersimi aldım o gündür bu gündür kızmıyom kendimi sıkıyorum kendi kendime konuşuyom daha çok küçük bilmem ne biraz acındırıyomayy yavrum benim kemeri bağlı değilmiydii lovelimm.. benim anakucağı oto koltugu olandan hiç kullanışlı değil keşke almasaymışım ii çok çukur içine yastık koyuyorum bu sfr oglan kayıyor asagıya ınıyor ayakları
bu durum devam ediyormuu sende ben aklıma geldikce kızıyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum.
kızlar carrefour da 3 al 2 öde var prima da 150 tne 33 lira bn aldım hbrnız olsun
bizde aşılarımızı olduk bugün..rotavirüsünü bidahaki ay dedi dr amca...kilomuz 5850 olmuş 58cm...kafamızda 40cm koca kafasınız dedi dr
kızlar bnde ne akıtı var nede adet oldum offf bnm kızda 2 gundur az emıyo merken zorla emzırıyom ya aglıyo ac oldugu halde almıyo neden sızce ya canım sıkılıyo bu dudrumu bnmkıde kakasını yapamıyo sıcak havlu koyunca hmn yapmaya baslıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?