bizde aşılarımızı olduk bugün..rotavirüsünü bidahaki ay dedi dr amca...kilomuz 5850 olmuş 58cm...kafamızda 40cm koca kafasınız dedi dr
bizde aşılarımızı olduk bugün..rotavirüsünü bidahaki ay dedi dr amca...kilomuz 5850 olmuş 58cm...kafamızda 40cm koca kafasınız dedi dr
kızlar bebekleriniz kime benziyo....benim kızımın gözlri bana benziyo...renkli yanaklar baba ağız falanben esmerim baba sarışın kızm kumral... babasına benziyo dedikleirnde sinir oluyorum:) ama gözler aynı ben koca yanak kızım benim
kızlar bebekleriniz kime benziyo....benim kızımın gözlri bana benziyo...renkli yanaklar baba ağız falanben esmerim baba sarışın kızm kumral... babasına benziyo dedikleirnde sinir oluyorum:) ama gözler aynı ben koca yanak kızım benim
benimkini babayada benzeten var ama anne diyenler çoğunlukta
angus un biri babanneyi andırıyo dedi bikere
vallahi johnny koca kafa oldu bizim kız...ama benim oğlumda öyle koca kafa...
kocakafa familyası bunlar
hemşerim ben ela prensese yollarım hediye...adresini at bana...
benimkini babayada benzeten var ama anne diyenler çoğunlukta
angus un biri babanneyi andırıyo dedi bikere
bizde 3.gun yapmayalı aglıyo suan ıkınıyo felan.. durmuyo bende mi koysam havluu
geçmiş olsun koca kafalı prensesımızee....agrısı olmaz ınşallah çok agladımı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?