2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizde aşılarımızı olduk bugün..rotavirüsünü bidahaki ay dedi dr amca...kilomuz 5850 olmuş 58cm...kafamızda 40cm koca kafasınız dedi dr

geçmiş olsun hemşerim
kilosuna maşallah koca kafalılar akıllı olurmuş gıı benim ufak yeğenin kafası 3yaş büyük abisinin kafasından büyük

benim kızım cücük kaldı yaa 10gündür 5kilo 60cm kafasıda 37.5

amannnnnnnn zaman ne çabuk geçmiş daha yemek yapacam aha oğlumdakaltı görüşürüz çok yazmayın ha sonra bir türlü geçmişi okuyamıyom

kızlar bebekleriniz kime benziyo....benim kızımın gözlri bana benziyo...renkli yanaklar baba ağız falanben esmerim baba sarışın kızm kumral... babasına benziyo dedikleirnde sinir oluyorum:) ama gözler aynı ben koca yanak kızım benim

benim kızıma noldu yaa bugün iyi uyudu dün koskoca günde 1saat uyudu bugün maşallah bi uyuyo 1saat uyanıyo az duruyo gene uyuyo akşam garanti ayaktayız kesin

kaynanam aradı patatesli bişe yapıyomuşta sarımsak koyayımmı seninkine sevmiyosun sen ayırayımmı falan bende takıl kafana göre dedim gitmek istemiyorum hiç ooofff

benim kızımı babasına benzetiyorlar ama ben çok seviniyorum :)

babasına benzesin çünkü o sarışın mavi gözlü :)

ayy banada diolr ki cok mu seviyosun cok mu baktın aynı babasıııııı.bende aksine hiç bakmadım gözlerimi kapadım benzemsin die diorum. dudaklar ve burun benden.eşimde sarışın bende oğlumuzda sarıı kaş yok hiç sapsarı hehehe. burundan yukarısı baba sanırım mavi gözlü olck şuan öyle gibi.

slm kızlar kaynanamgil geliyomuş...sabah aradılar biz geliyoz bugün diye son anadamı haber verilir yaa hayret bişi,evi de b.... götürüyodu afedersiniz çocuktan bişi yapamıyorumki,kocam ögleden sonra izin almış geldi temizledik artık evi:) yemek yapmam lazım ama hiç yapasım yok asilzadeler ya beğenip yemiyolar yaptığım mis gibi yemekleri hıh çok lazım sankii inşallah çok kalmazlar off yaaa içim daraldı

vallahi johnny koca kafa oldu bizim kız...ama benim oğlumda öyle koca kafa...

kocakafa familyası bunlar

hemşerim ben ela prensese yollarım hediye...adresini at bana...

hehe olsun olsun iyidir koca kafa yerim o kafayı
acıdınmı kız tek kaldım die
izmite geliyoz şimdi öptüm

bakışlar eşim gözü agzı burnu ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…