2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kolay gelsin vala, inşallah çok sıkıntı vermezler sana

canım seni çok iyi anlıyorum
bizimkilerde burda çünkü pazar gidiyorlar anlatacak çok şey var da neyse yazarım bir ara yemek yaptım bende çamaşır serdm
valla ben ahım şahım yemek yapmıyorum ne yapayım puffff
bir de annem varken ne güzel bir şey yaptırmıyordu bana ben salak gibi işe girişiyordum
gece1 e kadar ve sabah 6*30 dan sonra bebişe de bakıyorlardı ohh ne iyi di anne gibi varmı ben hep kızıyordum falan tamam kızım bir daha öle yaparım diyordu
şimdi daha ii anlıyorum kıy*****i arayıp diyeceğim özür dileyeceğim bir ara anne gibi yokmuş diyeceğim
benim kayınvalideler 3 yıllık evliyiz 4. yıldayız ilk defa geliyorlar bu arada.biz elazığdayız onlar manisada annemlerde kütahyada düşünün artık
her iki taraftanda uzakta olmak ii

ayy bizimkiler de bu akşam gelir kesin hep güzel bir dizim varken geliyolar dizi izleyemiyorumm.. 2güne bi geliolar sagolsunlar.. :S
bu arada sıcak su torbası koydum karnına birz rahatladı gibi. önceden sık yapardı 2 seferdir 3güne bi yapıyo kakasını.

ayy bizimkiler de bu akşam gelir kesin hep güzel bir dizim varken geliyolar dizi izleyemiyorumm.. 2güne bi geliolar sagolsunlar.. :S
bu arada sıcak su torbası koydum karnına birz rahatladı gibi. önceden sık yapardı 2 seferdir 3güne bi yapıyo kakasını.

ne yemegi yapcaz ya hergun aynı dert off aklımada hıc bısey gelmıyo canımda bısey ıstemıyooo

kızlar bu yemekteyiz programını izledikçe acıkıyorum

börek yapasım geliyoo çıtır çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…