slm kızlar kaynanamgil geliyomuş...sabah aradılar biz geliyoz bugün diye son anadamı haber verilir yaa hayret bişi,evi de b.... götürüyodu afedersiniz çocuktan bişi yapamıyorumki,kocam ögleden sonra izin almış geldi temizledik artık evi:) yemek yapmam lazım ama hiç yapasım yok asilzadeler ya beğenip yemiyolar yaptığım mis gibi yemekleri hıh çok lazım sankii inşallah çok kalmazlar off yaaa içim daraldı
ay ne kahkaha attım angusa oda çınladıbenimkini babayada benzeten var ama anne diyenler çoğunlukta
angus un biri babanneyi andırıyo dedi bikere
slm kızlar kaynanamgil geliyomuş...sabah aradılar biz geliyoz bugün diye son anadamı haber verilir yaa hayret bişi,evi de b.... götürüyodu afedersiniz çocuktan bişi yapamıyorumki,kocam ögleden sonra izin almış geldi temizledik artık evi:) yemek yapmam lazım ama hiç yapasım yok asilzadeler ya beğenip yemiyolar yaptığım mis gibi yemekleri hıh çok lazım sankii inşallah çok kalmazlar off yaaa içim daraldı
kızlar göz renkleri ne zaman tam belli olacak?
hımm saol tatlım daha 3 ay var yanitatlım tam olarak 6.aydiye okumuştum bir yerde
selammm güsell annalerle onların yawrularııı nasılsınızzzzz:)))
ben izmir köfte , pilav yaptım.
Butik
korse bakarken netde bunları grdum cok guzel gecelıkler var ya renklerıde cok hoş
hoş da bu göbekle ne geceliğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?