2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm mrb özelden msj gönderdim ama eksik gitti yanlışlıkla:))) tamaını gönderebilmek için de 10 dk beklemek lazımmış:)))

geldi canım msjın tamamı bende cevap yazdım ama eksik çıkarsa faceden atarım tekrar banada aynısını söledi 10 dk sonra atılıomuş:):)

işe yarar mı ki acaba ya

bitane bayan nereye uyguladıysa o böle erimiş yazmış işe yarar ya cok pahalıda değil netde 20yede var 15de 40 a da var alcaz eşimle karar verdik yoksa bu kışın terlemıcezde nasıl gtcek bu göbekler ya

bitane bayan nereye uyguladıysa o böle erimiş yazmış işe yarar ya cok pahalıda değil netde 20yede var 15de 40 a da var alcaz eşimle karar verdik yoksa bu kışın terlemıcezde nasıl gtcek bu göbekler ya

ben de bakem madem ya

mekik çekeyim dedim göbüş için ama unutuyom ya

flaş flaş flaşşş:)

kızlar kızımın kakası için attığım fitil etkisini gösterdi ve kızım 4 günün patlamasını yaptı.. sırtına kadar çıkmış heryerşi batırdı... hemen banyo yaptırdım ve ilk defa tek başına yıkadım...ama bişey sorcam.. fitil attığım gibi geri gelmiş kakasıyla öylemi oluyo bu fitiller içinde erimiyomu

ohh ne guzel yapmış annem derdıkı sız yapamıyınca bız sabun koyardık nenen öle yaptrmış hmn kaka yaparmış bebekler gcn bna öle yap dedı bn yapmm dedım hergun en az 1 kere yapıo bn hamıleykn fıtıl kullanıyodum erımıyodu

hadi gözün aydın onurlucumm darısı benim ogluşun basına inş. yok canım erimiyo o fitiller aynen geri geliyor. gliserinli fitildi dimi.

kızlar bizim de tam tersi günde 4-5 kez kaka yapıyoruz hemde çok çok. ishal mi acaba. yoksa ben komposto tüketiyorum o yüğzden mi oluyor. ishal desem hastalığı olur, keyfi çok yerinde. offffff yaaaa

ewt cnm gliserinli... kızlar bende hem karnımı sıkılaştırmak hemde bacaklarımı inceltmek istiyorum... benim için mekik aletimi yoksa sauna beltmi daha etkili olurrr

kızım çok kötü pişik oldu ya o kadar dikkat etmeme ragmen..sadece su ve pamuk kullanıyorum.antibiyotik kullanıyoruz onun yan etkisi oldu galiba.

bende böyle siliyorumm oğlanıı
pişik kremi olarak hametan verdii doktorr
çokk güzel bir kremm
pamukla sildiğim günden beri pişikk hiç olmadııı
daha önce ıslak mendille siliyordumm ama kıyamıyorumm bennn soğukk geliyorr totosunaa
ama pamuğuu sıcakk suyaa ıslayıncaaa ılık ılıkk üşümüyorda kuzularr

kızlar bizim de tam tersi günde 4-5 kez kaka yapıyoruz hemde çok çok. ishal mi acaba. yoksa ben komposto tüketiyorum o yüğzden mi oluyor. ishal desem hastalığı olur, keyfi çok yerinde. offffff yaaaa

bizimde aynı canımm günde 4-5 kez yapıo maaşallah diyelim kuzulara keyfide yerinde bence bi sıkntı yok gibi ishal olsa ateşi bide kusması olması lazım yüzü solgun olması lazım onlar yoksa korkma bence

bizimde aynı canımm günde 4-5 kez yapıo maaşallah diyelim kuzulara keyfide yerinde bence bi sıkntı yok gibi ishal olsa ateşi bide kusması olması lazım yüzü solgun olması lazım onlar yoksa korkma bence

inş. öyledir cnm rota dan falan korkuyorum aşıyı olduk ama 2.yi henüz olmadığımız için etki etmemiştir daha

ewt cnm gliserinli... kızlar bende hem karnımı sıkılaştırmak hemde bacaklarımı inceltmek istiyorum... benim için mekik aletimi yoksa sauna beltmi daha etkili olurrr

mekık aletıde işe yarar gıbıme gelıyo sauna belt hem tıtresımlı ve ısıtan olanı daha ıyıymış netde arastrdım 3 ayım dolsun dıkışlerım ıyıce ıyışlessın evde plates yapcm bnde ebru sallıyla

herkes baskabısey demıs sauna belt ıcın bılemedım sımdı kafam karıstı ya

fatmacım benim annemde kaç yıl kullandı bu sauna belti hiç bi işe yaramıo sölimm gerçi annem 42 yaşındaydı kullandığında belki onda yağ tabaka yer etmişte olabilir :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…