2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canımmm bu arada bişey ekliyimn pilates için 3 ay beklemene lüzum yok ben öğrendim 40ın çıkınca her sporu yapabilirmişsin zaten pilates çok yavaş yapılan bi spor olduğundan yapılabilirmiş ben başladım bugün 3.cü günüm zaten hamileiğin 4üncü ayına kadar yapmıştım şimdi yapıorum ne sırt ne bel ağrısı hepsi geçti vallaa günde yarım saat yapıorum

bizde uzaktayız canım güya doğumdan sonra annem gittikten sonra bana bakmaya gelceklerdi nerdeee(onların bakına allah muhtaç etmesin) anca geliyorlar. ay şeker bayramında geldilerdi 8 aylık hamileyim,gelecekelr diye kaç saat mutfakta ayakta yemekler yaptım yemediler ay ot(yeşillik) yedi kayınpeder sinir oldum.güya temizliğmi yapmaya gelmişlerdi o zamanda nerdee kaynanam termal suya girdi geldi eve yattı ben o şiş halimle ayaklarında döndüm durdum.. şimdide hiç yemek yapasım yok ama işte olmuyo yapmayınca da. dom dom lafları var kaynanamın çok bilmiştir kendisi.çocuk konusunda sinir etmeseler bari

yarın baslarım ozamn :)saol

fatma2005 benim dr hastaneden çıkarken elime egzersiz kağıdı tutuşturdu bir ay sonra başla dedi içinde mekik hareketide vardı . Ben bir aydır yapıyorum dikişlerime hiç bir şey olmadı.

fatma2005 benim dr hastaneden çıkarken elime egzersiz kağıdı tutuşturdu bir ay sonra başla dedi içinde mekik hareketide vardı . Ben bir aydır yapıyorum dikişlerime hiç bir şey olmadı.

hadı ya ohne guzelişe yaradığını hıssedıyomusun ?

feyzamasallah kzına merak etme yoktur öl bısey ya bagzı bebkler fazla kusar yuregını ferah tut

herkes baskabısey demıs sauna belt ıcın bılemedım sımdı kafam karıstı ya

Sauna belt daha önceden almıştım hiç bir işe yaramıyor faydalı olması için spor yapın diyor klavuzunda ee spor yaptıktan sonra ona ne gerek var yinede bir ay kullandım lut tuzu ile hiç bir işe yaramadı..

Yavaş yavaş başladım önce 10 sonra 15 şimdi her gün 30 tane birkaç hareket daha yapıyorum birde ip atlamak çok iyi geliyor.

ben bacaklarımıda inceltmek istiyorumm....mekik aleti o işede yararmıki... e-pack benim kızım pazartesiden beri yaomıyodu doktor fitil vermişti az önce attım fitili yaptı... ama daha önce poposuna zeytinyağı sürüp kulak çöpüne oynuyodum bide ağızdan yarım çay kaşığı veriyodum oda çok etkili ama gerçek zeytinyağı olcak.yağı verirken kafasını kaldır doktor öle dedi

bılgıler ıcın cok tesekkur ederım almktan vazgecyım ozamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…