Profesyonel Karın Kası Güçlendirici | Spor | Sizin de dümdüz bir karnınız olacak.
onurlu ucuz bısey baksana
canım seni çok iyi anlıyorum
bizimkilerde burda çünkü pazar gidiyorlar anlatacak çok şey var da neyse yazarım bir ara yemek yaptım bende çamaşır serdm
valla ben ahım şahım yemek yapmıyorum ne yapayım puffff
bir de annem varken ne güzel bir şey yaptırmıyordu bana ben salak gibi işe girişiyordum
gece1 e kadar ve sabah 6*30 dan sonra bebişe de bakıyorlardı ohh ne iyi di anne gibi varmı ben hep kızıyordum falan tamam kızım bir daha öle yaparım diyordu
şimdi daha ii anlıyorum kıy*****i arayıp diyeceğim özür dileyeceğim bir ara anne gibi yokmuş diyeceğim
benim kayınvalideler 3 yıllık evliyiz 4. yıldayız ilk defa geliyorlar bu arada.biz elazığdayız onlar manisada annemlerde kütahyada düşünün artık
her iki taraftanda uzakta olmak ii
canımmm bu arada bişey ekliyimn pilates için 3 ay beklemene lüzum yok ben öğrendim 40ın çıkınca her sporu yapabilirmişsin zaten pilates çok yavaş yapılan bi spor olduğundan yapılabilirmiş ben başladım bugün 3.cü günüm zaten hamileiğin 4üncü ayına kadar yapmıştım şimdi yapıorum ne sırt ne bel ağrısı hepsi geçti vallaa günde yarım saat yapıorum
fatma2005 benim dr hastaneden çıkarken elime egzersiz kağıdı tutuşturdu bir ay sonra başla dedi içinde mekik hareketide vardı . Ben bir aydır yapıyorum dikişlerime hiç bir şey olmadı.
selam kizlar ilk asimizi olduk iki tane birden yaptilar ya yavrum cok agladi.her iki bacaginada
hadı ya ohne guzelişe yaradığını hıssedıyomusun ?
herkes baskabısey demıs sauna belt ıcın bılemedım sımdı kafam karıstı ya
Sauna belt daha önceden almıştım hiç bir işe yaramıyor faydalı olması için spor yapın diyor klavuzunda ee spor yaptıktan sonra ona ne gerek var yinede bir ay kullandım lut tuzu ile hiç bir işe yaramadı..
tşkler onurlu
bugünde yapamazsa doktorumuzu arıycam bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?