2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ooy çocuk gazdan ağladığında ben ondan beter ağlıyorum
sıcak havlu koy sürekli karnı ağrıyoda olabilir

leyla çok şükür doğuruyo hemde erkenmiş enaz 1sene olmadıysa hiç bişe bilmiyorum

Son düzenleme:
sorma ya içim parçalanıyor...şükür daldı şimdi...

parmaklarında oynatsınlar da yeter ki ağrıları sızıları olmasın canım...

sana ne oldu kuzu;??

nolduuu hayırdır?

hayırdır ece neyın var

ece hayırdıer kız ne oldu

off kızlar ya hem dikiş yerim acıo şişmiş hem makatta şişlik var basur galiba :S çok acıo.

benım kız uykusunda acayp sesler karıyo bagzende korkuyo sızdede öle seyler oluyomu kızlar öle korkunca bnde korkuyom onunla

off kızlar ya hem dikiş yerim acıo şişmiş hem makatta şişlik var basur galiba :S çok acıo.

ayy canım ya cok gecmiş olsun basura sıcak su iyi gelir istersen öle yap bnde hamilelikte olmuştu şuande yok gectı çok şükür doğum yaptığım gıbı ....
dikişlerinde bir önce iyileşir işallah

bende cuma dr gitcem benim dikis iplikleri kaybolmus ama yari tutmus yari tutmamis bana öyle gelyior dün aynayla baktim birde tuvalete gidince makat yerimde hafif siskinlik var zor oluyor baya aciyor bakalim ne yapcaklar oturdugumda hala dikis yerim agriyor gecmedi

napçam sıcak suyu nasıl uygulucam. off ilk defa başıma gelio. eşime göre basur değil basur olsa duramazsın dio.

aynen benimde kırmızıklar var bende oturamıom. bide ped pişik yaptı. gazlı bez mi koysam napsam. doktor öle yapmıştı.

geçmiş olsun ece..hemoroid olabilir oturunca daha çok acıyo du benim ki...dikiş yerin enfeksiyon da kapmış olabilir bence en yakın zamanda doktora görün...dikiş yerinse ağrıyan daha kötü olur bak....mutlaka doktora git...

kızlar doktordan geldik...sol kulak gene geçemedi işitme testini..zarına baktılar zar sağlam...kulak delik girişi çok dar dediler...makine girmiyor olablirmiş...1 ay sonraya tekrar gün verdiler...o zaman da sonuç alınamazsa ayrıntılı teste sevk edicekler...sağ kulak tam şükürler olsun...sol kulakta da bir sıkıntımız çıkmaz inaşallah...ben çıkmııyacağına inanıyorum....
yarın da kırkımız var...pasta börek yapcam bugün...herkesi bekleriz...:))

bişe yoktur bencede için rahat olsun hepimizin minnoşları maşallah çok sağlıklı rabbim nazarlardan korusun
ooh kırkınız çıkıyo ne güzel bebişin seni görmeye başlıcak tamamen
bizimde mevlütümüz var yarın nasipse

amin johhny...siz tekrar yaptırdınız mı testi??
görücek inşallah paşam bizi...
sizde de hazırlık vardır şimdi...kolay gelsin allah kabul etsin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…