ayy bugün öğlen yğurtlu döğme çorbası içtim içmez olaydım oğlum kıvranıyor 2 saattir...gazı var çıkaramıyor garibim...rezene verdim biraz şimdi sakinleşti ama hala gazı var kıpırdanıyor arada....o ağladı ben ağladım hiç dayanamıyorum ben ya...
benim memişlerim çok acıyo yaaa
sorma ya içim parçalanıyor...şükür daldı şimdi...
parmaklarında oynatsınlar da yeter ki ağrıları sızıları olmasın canım...
sana ne oldu kuzu;??
nolduuu hayırdır?
hayırdır ece neyın var
ece hayırdıer kız ne oldu
off kızlar ya hem dikiş yerim acıo şişmiş hem makatta şişlik var basur galiba :S çok acıo.
off kızlar ya hem dikiş yerim acıo şişmiş hem makatta şişlik var basur galiba :S çok acıo.
napçam sıcak suyu nasıl uygulucam. off ilk defa başıma gelio. eşime göre basur değil basur olsa duramazsın dio.ayy canım ya cok gecmiş olsun basura sıcak su iyi gelir istersen öle yap bnde hamilelikte olmuştu şuande yok gectı çok şükür doğum yaptığım gıbı ....
dikişlerinde bir önce iyileşir işallah
bende cuma dr gitcem benim dikis iplikleri kaybolmus ama yari tutmus yari tutmamis bana öyle gelyior dün aynayla baktim birde tuvalete gidince makat yerimde hafif siskinlik var zor oluyor baya aciyor bakalim ne yapcaklar oturdugumda hala dikis yerim agriyor gecmedi
napçam sıcak suyu nasıl uygulucam. off ilk defa başıma gelio. eşime göre basur değil basur olsa duramazsın dio.
duruluyo ne yazıkkı öle kötü basur değil suan baslangıc sıcak suya oturabılıyosan oturman gerekır yada belden asağını sıcak suyla yıka bol bol ıyı gelır işallah
kabız olmamaya bak kabız olursan dha çok tetıkler canım
lara ne kdr oldu senin. normaldi dime doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?