tşkler onurlu
bugünde yapmazsa doktorumuzu arıycam artık
inşallah yağpar mkuzum
lara bnmde cok fena oldu ya doğumdan sonra yoktu sn2 haftadr kıvımın ustune zor uturuyom cok fena drmda hamıleyknde vardı zaten offff dıyorum baska bısey demıyorumm
bır çay kaşıgı zeytın yagı içir yan etkısı yok çok güzelde işe yarıyor..gazını çıkrıyorsa rahat kılo da alıyo olabılır bu arada cnmselam kizlar bende kendimden yana sorun bitmyior
1 hemoridim daha gecmedi ve simdi daha cok agriyor krem de ise yaramiyor bugun oturamadim kivimin üstüne
cnm fitil falan var hemoraidde kullanılan dr gidip bide onu kullansan kullanan bı kaç kişi iyi geldigini sölemişti fitilin progtolog fitil mi neydi adı..
2johny ay ne güzel hic kilon kalmamis kiskandim vala benim eski halim öyleydi simdi unut gitsin
evet joyh iyi vrmiş kıloları benım de bi göbek var hamıleykende öyleydi zaten...
3emdiriyoruz diye birseyde yapamyioruz demekki gitmeyince gitmyior kendimi öyle ikna ediyorum
bende kesınlıkle bünyeyle alakalı oldugunu düşünüyorum öyle olmasa benım bu yememe 100 ün üstünde olmama gerekırdı...zamanla veririz sıkma canını...daha çok erken
4benim kizda 4 gün oldu kakasini yapmyior poposundan benim yardimim olmadan kendi cikarsin istiyorum alismasin diyorum 2 gün daha beklerim artik fitil ise yaramiyor sadece osuruk atiyor acayip pis bir koku
5 ???????? devami gelir simdilik bunlari yazmak istedim
fatmaaa vaz mı geçtik şimdi sauna beltten :) öyle görünüyor
o zaman gelsin platesler
bır çay kaşıgı zeytın yagı içir yan etkısı yok çok güzelde işe yarıyor..gazını çıkrıyorsa rahat kılo da alıyo olabılır bu arada cnm
eweettt vazgectım gelsın platesler gtsın göbekler işallah bgn eşim bana korse almış sadece bel korsesı ahh ne mutlu oldum ne mutlu oldumzamnla zayıflarız eger emzırmesek daha cbk zayıflarızda emzrdıgımız ıcın ymk zorundayızz olsun canımız sağolsun
gecen burda gördüm zayiflamak isteyen bayanlar o sayfada bir birilerine yardimci oluyorlardi biz emzirmeyi bitirince artik bu defa orayada takiliriz
ayy canim seni cok iyi anlyiorum aynisi kucagima alyiorum ayakta yada uzanarak emdiriyorum bazen böyle agriyinca kendiliginden icimden öyle bir sinir cogaliyorki sorma gitsin . offf bir bu eksikti oda oldu
valla daha önce bendede yoktu son 2 haftadır canım fena acıyo eşime eczaneden fitil aldırdım amagenede pek işe yaramıyo gibi gece uykularımı kaybettim diye bilirim acısından ne yapcaz bunlardan bilmiyorum
ben doktora gtmeye utanırım ya
burdaım kızlar canım sıkkındı akşam akşam uyudum başım ağrıo şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?