2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlar bende kendimden yana sorun bitmyior
1 hemoridim daha gecmedi ve simdi daha cok agriyor krem de ise yaramiyor bugun oturamadim kivimin üstüne
2johny ay ne güzel hic kilon kalmamis kiskandim vala benim eski halim öyleydi simdi unut gitsin
3emdiriyoruz diye birseyde yapamyioruz demekki gitmeyince gitmyior kendimi öyle ikna ediyorum
4benim kizda 4 gün oldu kakasini yapmyior poposundan benim yardimim olmadan kendi cikarsin istiyorum alismasin diyorum 2 gün daha beklerim artik fitil ise yaramiyor sadece osuruk atiyor acayip pis bir koku
5 ???????? devami gelir simdilik bunlari yazmak istedim

lara bnmde cok fena oldu ya doğumdan sonra yoktu sn2 haftadr kıvımın ustune zor uturuyom cok fena drmda hamıleyknde vardı zaten offff dıyorum baska bısey demıyorumm

lara bnmde cok fena oldu ya doğumdan sonra yoktu sn2 haftadr kıvımın ustune zor uturuyom cok fena drmda hamıleyknde vardı zaten offff dıyorum baska bısey demıyorumm

ayy canim seni cok iyi anlyiorum aynisi kucagima alyiorum ayakta yada uzanarak emdiriyorum bazen böyle agriyinca kendiliginden icimden öyle bir sinir cogaliyorki sorma gitsin . offf bir bu eksikti oda oldu

bır çay kaşıgı zeytın yagı içir yan etkısı yok çok güzelde işe yarıyor..gazını çıkrıyorsa rahat kılo da alıyo olabılır bu arada cnm

fatmaaa vaz mı geçtik şimdi sauna beltten :) öyle görünüyor

o zaman gelsin platesler

benim kizda uyudu mozart baby aciyorum müzikle alistirdim kendiliginden uyuyor müzik cok seviyor still cayinimi doldurdum laptopu kucaima almisim esimde film almis izliyoruz bebek mutlu olunca ben de cok mutlu olyuorum simdi bizim kiz beni tanyior sesimi bile takip ediyor bugun eline uyuncak yumsak olanindan veriyorum refleksten tutuyor birakmiyor cokm komik görünüyor

fatmaaa vaz mı geçtik şimdi sauna beltten :) öyle görünüyor

o zaman gelsin platesler

eweettt vazgectım gelsın platesler gtsın göbekler işallah bgn eşim bana korse almış sadece bel korsesı ahh ne mutlu oldum ne mutlu oldum zamnla zayıflarız eger emzırmesek daha cbk zayıflarızda emzrdıgımız ıcın ymk zorundayızz olsun canımız sağolsun

Son düzenleme:

gecen burda gördüm zayiflamak isteyen bayanlar o sayfada bir birilerine yardimci oluyorlardi biz emzirmeyi bitirince artik bu defa orayada takiliriz

ayy canim seni cok iyi anlyiorum aynisi kucagima alyiorum ayakta yada uzanarak emdiriyorum bazen böyle agriyinca kendiliginden icimden öyle bir sinir cogaliyorki sorma gitsin . offf bir bu eksikti oda oldu

valla daha önce bendede yoktu son 2 haftadır canım fena acıyo eşime eczaneden fitil aldırdım amagenede pek işe yaramıyo gibi gece uykularımı kaybettim diye bilirim acısından ne yapcaz bunlardan bilmiyorum

valla daha önce bendede yoktu son 2 haftadır canım fena acıyo eşime eczaneden fitil aldırdım amagenede pek işe yaramıyo gibi gece uykularımı kaybettim diye bilirim acısından ne yapcaz bunlardan bilmiyorum

ben doktora gtmeye utanırım ya

Son düzenleme:
benım kızımda artık benı tanıyor sesimi duydugu anda kımı kucagında olursa olsun dönup bana bakıyor ve bı muddet gözler takılı kalıyo sonra ya ıh hı dıyıp duruyo yada aglıyo..bugun babasıyla babaannesıne gönderdım durmamı aglamı 5 dak sonra eşim geri getirdi bu sana çok alışmış dıyo gerçekden de benı gördu sustu yıne ıh mıh dıye sesler çıkarıp yüzüme baktı..ay çok hoşuma gidiyo o hali..ee 24 saat beraberız bızı tanımıycakda kımı tnıcaklar dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…