2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen bnm kızda öle baskasının kucagından bana bakıyo aglıyo işe bırakıp nasıl gtcem ozamna kadar dahada cok alısıck gece yatagında yatmıyo yanımda yatdgndada gözunu acıyo bna bakıyo gerı uyuyo gunduz besıgınde sesı cıkmıyo

insan nasil gurulanyior degilmi kizim beni taniyor diye

bende dayanamyorum yanimda yatiriyorum rahat yatamadigimda yatagina birakyiorum emmek icin kalkinca gene yanimda yatiriyorum minik elleri yüzü gözü insan bakmaya doyamyior. ben hemorit icin dr gitcem bakalim bu hafta olmasa haftaya kesin bir dr ugrayacam yarin da hemorit icin fitil alayim kendime eczaneden

gidince bızede anlat nasıl bı muayene olnuyo bızde gıderız senden destek alark nasıl bı tedavı önerıyolar

ben mumkun mertebe yanımda yatırmamaya çalışıyorum yatagına alışsın istiyorum kı oda alışmış gibi en uzun beşiginde yatıyor sabah babayı işe gönderdıkden sonra yanıma alıyorum en fazla 2 saat uyuyo koltukda falanda tımsah uykusuna yatıyo...aman beşigine alışsında

ie bak hergün ıkısınınde gözünün içine bakarım uyusunlarda bende uyuyayım dıye bugun ikiside mışıl mışıl ama bende tık yok...off sıkıldıkça bişiler yiyorum yedikçe şişecegimden korkuyorum ama korktukça daha çok sıkılıp daha çok yiyorum bu nasıl bir denklemdır yaa

bizimki besiginde yanimda uzun yatiyyor ama baska bir yere gidince yabancilik cekyior onun icin aksam 8 yada 9 olunca eve gelyioruz yoksa tüm gece huysuz olyuor.
fatma gidince sizi kesin bilgilendiririm zaten tüm bilgilerimi sizlerle paylasmak beni mutlu etigi kadar ögrendiklerimde beni mutlu ediyor

bnde sımdı yeye nereye kadar dıcektım böle yersek bızı kımse durduramz bıraz önce yedım sımdı bu saatde tatlı yenırmı ya kılo gtmez tabı

bgn sen glmeynce merak etdık ya öle uyuyınca bnmde cok agrıyooo sıkma tatlı canını ...
bensiz yapamadınız dime :d dünde yoktum ben.
hayırdır ecrıncım kötü bişey yoktur ınşallah paylaşmak istersen memnunıyetle dinlerim kendı adıma...

cnm çok uzun yaa. kısaca şöle diim halamlar dayımlar burda amcamda toplanmışlar ve beni çağıran yok :S

kocamla kestane yiyoz şimdi onu uyutun gelirim. kaynana yada yabancı olsa bu kdr üzülmicemde annem yapınca üzüldüm.

burasıda 2.evımız oldu resmen :81:

allah inandirsin kizlar bende gitim ekmek arasi yaptim kocam misir patlatmis onuda yedim senin yazini okuyuncada gülme tuttu ayni senin gibi yapyiorum bende

bnde sımdı yeye nereye kadar dıcektım böle yersek bızı kımse durduramz bıraz önce yedım sımdı bu saatde tatlı yenırmı ya kılo gtmez tabı
dur yeme! diyemem bende yiyorum çünki..ye yavrum yıe
amann boşver kız ne guzel kocanla kestane kırın yıyın hatta bu saatde ceviz de kırabılırsınız
burasıda 2.evımız oldu resmen :81:
öyle valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…