cnm doktorun kim?? ben henüz bi dr bulamadım güvenebileceğim, ayrıca yakın olsun istiyorum seninki nerde??
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.
oğluşa dün fitil verdim 3günün patlamasını yaşadı kuzummm resmen sırtından cıkacaktı
şimdide kendi kendine yapıyo bişilerveee hava gercekten cok sogukkk bırrrrrrrrrrrr
kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum... kocamla 1 haftadır konuşmuyorum...tabi oda inat asla sormaz ne oldu diye gurur abidesi tam bi akrep burcu....burnu düşse eğilip almaz...brn bunalıma girdim bütün gün evdeyim kimse yo etrafımda akşam olunca konuşucak birini istiyorum oda geliyo yorgunum diyo çok gücüme gidiyo o zaman..kendimi kimsesiz hissediyorum... bende konuşmuycam dedim 1 haftadır gerektiğinde konuşuyorum... ama çok kötüyüm şu an hüngür hüngür ağlıyorum benim biraz ilgiye sevgie ihtiyacım var... çok bunaldım....ona göre suçlu benim şimdi...gitsem yanına öyle diycek...kötüyüm
kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum... kocamla 1 haftadır konuşmuyorum...tabi oda inat asla sormaz ne oldu diye gurur abidesi tam bi akrep burcu....burnu düşse eğilip almaz...brn bunalıma girdim bütün gün evdeyim kimse yo etrafımda akşam olunca konuşucak birini istiyorum oda geliyo yorgunum diyo çok gücüme gidiyo o zaman..kendimi kimsesiz hissediyorum... bende konuşmuycam dedim 1 haftadır gerektiğinde konuşuyorum... ama çok kötüyüm şu an hüngür hüngür ağlıyorum benim biraz ilgiye sevgie ihtiyacım var... çok bunaldım....ona göre suçlu benim şimdi...gitsem yanına öyle diycek...kötüyüm
canım ya kasma kendini...eğer kendini kötü hissediyorsan git yanına duygularından bahset...yalnızlığından yorgunluğundan bahset...eğer konuşamıyosan yazı yaz okusun...hepimiz de oluyor böyle şeyler.EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜYOR ÇOCUK KATLEDİYORMUŞ:))
bu mesajı bırakıp uyumaya gıttım sözde cadı beşige koydugum anda uyandı ve tam 2.5 da uyudu ve ben 2.5 kadar beşik salladım....neyse kızlar ben kaçar prenses uyuyoken bende dınleneyım bıraz..saat 4 gibi emeye kalkacak buyuk ıhtımal...iyi geceler
bende böle oluyorum fazla veya az uyuyuncadüzensizliğin bile bi düzeni olmalı ya, erken uyuduk diye benim nevrim döndü. bünyem iyice şaştı
cnm sen avcılardamı oturuyosun hangı hastaneye gidiyosungünaydın cnm.... doktorum avcılarda ayhan kaftanoğlu....
yi yavrun yiigünaydın kızlar nasılsınız kimse uyanamamış galiba gözlerim yerinden çıkacak sanki çok fena havafa bildiğin buz karanlık oğlumda gece sandı galiba yatıyor safım kilolardan ne güzel bahs etmişiniz hep çok zayıp biriydim son üç senedir maşallahım var boy 1.68 kilo 60 ama doğumdan sonra 63 tüm şimdi bir kilo daha almışım aç karınla tartıldım üstümdekileri çıkardım yok baskül insafa gelmiyo çıbıldakoldum tuvalete gittim yine insafsız yine insafsız sürekli evde olduğum çin aklım hep yiyeceklerde dün gece 9.30 erinmeden kalkıp ciğköfte yaptım etsiz olanından bu iştahla ne yapıcam ayy çıldıracam yemeden duramıyom kilo alıyorum dedikçe daha çok yiyiyorumkotlrı giyince düğmeyi takınca hooooooooooppppp koca bir göbek yukarı doğru fırlıyo ben yle tembelimki mekik çekmeyide beceremem kıçım kalkmıyoki anasını satayım bende kendimce bir spor geliştirdim kayğan bir bezim var yer silmek için koyuyom laminantın üstüne yer siler gibi bi otra bir butara dans benim yapacağım spor bukadar olur ayyyy çok yazdım bu arada sabah kahvaltıdada iki tost yedim utanmadan:84::84::84::84:
günadıın kızlar benimde akşam kayınlarım vardı yazamadım. benimde kaynanam burnumdan gelirdi bi geldimi 9 ay kalırdı (abartmıyorum) eylülde gelirdi haziranda giderdi. eşimle beni bi görseniz ke.. kö... olurduk o gidince aşıkla maşuk:))
arkadaşlardan biri kaynanası 2 aylık bebeği varken vefat etmiş böle derdimi anlatınca kız hiç üzme kendini öldümü rahat edersin demişti bak ben öldü rahata erdim yoksa imkanı yok böle gidersin dedi. bende saçmalama öle şey mi olur die kızmıştım valla dediği doğruymuş 4 ay önce kayınvalidem vefat etti okadar dünyayı zehir etmesine rağman çok üzüldüm dünyadayken bu hayatı bana dar etmişti değdimi? güzel güzel yaşasaydık. ağzımı açıp bişey dimiyodum. şimdi içim rahat o verecek hesabını . boşverin hiç bişeye değmiyo sabır acı bi meyveye benzermiş yerken acı yedikten sonra azın bala döner... şimdi hiç bi problemimiz kalmadı eşimle ama o 4 yılıma yanmıyo değilim...
rita merakımı hoş gör sende öğretmensin yakında çalışmaya başlıyacaksın Yağız'a kim bakacak kayvalideyle aynı şehirdesiniz ya o sebapten merak ettimgünaydın kızlar...sabah kalktım heryer kar...
Allahtan ev sıcak...bizde de sabah sabah kriz çıktı..yarın eşimin kardeşi askere gitcek..bu karda kışta annemlere gidelim diyor...annesigilde en az 45 dakkika bize..taa eryamanda...yarın yollıcaz zaten...ben nasıl çıkarayım çocuğumu...ne kadar düşüncesiz bu erkekler...aman banane ya oğlumu hasta edemem valla...
sıkmıom cnm kapadım teli ararsada ulaşamazlr:)ece geçmişi okudm kuzum sıkma canını anneler bazen şaşırıyolar benimkide cumartesi gelirim dedi bende pek heycanlandım dışarı çıkacam diye işi çıkmış hoş oda haklı ama bnde haklıyım tadlu canını sıkma şekercim topiğimizin gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?