joyh okudugum kadarıyl kayınvalıden sana yardımcı oluyo sanırım bebek bakım konusunda falan...ama geçmişden mi kalan sorunlar var....hep bi memnunıyetsızlık okuyorumdagünaydın hatunlar
muhabbet ya kaygana ya kilo amaaaaaan ikiside çekilmiyo ama neyapacaaasuun
benimki gene sakatlanmış dizlerden kıkırdak mıkırdak dinlemedim öle kulak misafiri oldum :)))
gece çocuğu yanıma alıyorum dizim sakat olmasa vermem ama kaldırıp getiremem die veriyorum elimle nanik yapcaktımdaa keyfim yoktu
bugünde anneme gidicem hıhh
neden bı çay kaşıgı zeytın yagı vermeyı düşünmüyorsun? çok etkılı ve zararlı olmayan birşey dene benceallah aşkına ne fitili banada diyin hele salıdan beri yapamıyo(
ahh ahh dogum yaptıgım ılk hafta ben böle olmuştum yatagın içine girip nasıl aglıyordum ilgiye aç bi insan olarak erkeklerın hepsı odun anacım..onları fazla dikkate almadan ılerlemek lazım yoksa biz çokk aglarız onlarda sırtını döner ve horul horul uyurkızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum... kocamla 1 haftadır konuşmuyorum...tabi oda inat asla sormaz ne oldu diye gurur abidesi tam bi akrep burcu....burnu düşse eğilip almaz...brn bunalıma girdim bütün gün evdeyim kimse yo etrafımda akşam olunca konuşucak birini istiyorum oda geliyo yorgunum diyo çok gücüme gidiyo o zaman..kendimi kimsesiz hissediyorum... bende konuşmuycam dedim 1 haftadır gerektiğinde konuşuyorum... ama çok kötüyüm şu an hüngür hüngür ağlıyorum benim biraz ilgiye sevgie ihtiyacım var... çok bunaldım....ona göre suçlu benim şimdi...gitsem yanına öyle diycek...kötüyüm
doğru söze ne denirki haklısın bazen düşünüyomda nerde o aşk dolu günler şimdi tek ortak yanımız oğlum başkada bişey yok
dün akşam herkes ordamış bi biz yokmuşuz. kimsede arayıp çağırmadı.
allah aşkına ne fitili banada diyin hele salıdan beri yapamıyo(
rita merakımı hoş gör sende öğretmensin yakında çalışmaya başlıyacaksın Yağız'a kim bakacak kayvalideyle aynı şehirdesiniz ya o sebapten merak ettim
gögsum acıdan catlıcak ya uyansada emzrsem gece az emıyo enfazla 8 dk emıyo bırıkıyo sut bgn pompa alcam böyle olmuyo ya hıc olmazsa sagar dolaba atarım havadabuz bnkaya gtcem anneme bırakıp hıc dısarı cıkaramam ya karda yağıo bgn 1de yatdık 6da zorla emzrdım ya cok sasırdım her gecemız farklı ve yatagında yatdı bnı hergun sasırtıyo bu kız fırlama
kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum... kocamla 1 haftadır konuşmuyorum...tabi oda inat asla sormaz ne oldu diye gurur abidesi tam bi akrep burcu....burnu düşse eğilip almaz...brn bunalıma girdim bütün gün evdeyim kimse yo etrafımda akşam olunca konuşucak birini istiyorum oda geliyo yorgunum diyo çok gücüme gidiyo o zaman..kendimi kimsesiz hissediyorum... bende konuşmuycam dedim 1 haftadır gerektiğinde konuşuyorum... ama çok kötüyüm şu an hüngür hüngür ağlıyorum benim biraz ilgiye sevgie ihtiyacım var... çok bunaldım....ona göre suçlu benim şimdi...gitsem yanına öyle diycek...kötüyüm
kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum... kocamla 1 haftadır konuşmuyorum...tabi oda inat asla sormaz ne oldu diye gurur abidesi tam bi akrep burcu....burnu düşse eğilip almaz...brn bunalıma girdim bütün gün evdeyim kimse yo etrafımda akşam olunca konuşucak birini istiyorum oda geliyo yorgunum diyo çok gücüme gidiyo o zaman..kendimi kimsesiz hissediyorum... bende konuşmuycam dedim 1 haftadır gerektiğinde konuşuyorum... ama çok kötüyüm şu an hüngür hüngür ağlıyorum benim biraz ilgiye sevgie ihtiyacım var... çok bunaldım....ona göre suçlu benim şimdi...gitsem yanına öyle diycek...kötüyüm
aman dikkat et canım emzir yoksa sağ..ben öle 1 gün az emdi sıpam..süt sıtması oldum 1 hafta çektim...acillik oldum adanada...çok kötü bişey...aman dikkat
bencede taka kafana,erkekler anlamaz ne kadar yırtsanda kendini sen suçlu olursun.benim kocamda öyle koca hamileliği yanlız örgü örerek geçirdim kocam öbür odada ***** 2 oynadı durdu,şimdi bebek doğdu adam hala ***** 2 oynuyor neymiş efendim oğlum ***** 1 miş ben ***** 1,5 lafa bak yaaa takmıcan kafana gel burda,forumda stres atarsın...
kızlar bu çok önemlı bı konu aslında....aşkı yok etmemek birazda bizim elimizde..çocugu tek ortak yan yapmamak lazım ....ben elımden geldıgınce yapmamaya çalışıyorum eskısı gıbı olmak için elımden gelenı yapıyorum çocuk yokken oldugu gibi yani...unutmayalım kı onlarda bizim koca bebeklerımız biz nasıl ilgi beklıyorsak onlarda beklıyorlar biz çocuga çok fazla odaklanınca onlarda kendı dunyalarında yaşamaya başlayıp sadece arada bize dahil oluyorlar.....biz haftada bir kere bebişi anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz çok ıyı gelıyo ıkımızede...
aman dikkat et canım emzir yoksa sağ..ben öle 1 gün az emdi sıpam..süt sıtması oldum 1 hafta çektim...acillik oldum adanada...çok kötü bişey...aman dikkat
selam cnm hoş geldın...evet ben geldim şöyle bir gözatıp geçmişe... selam kızlar...:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?