2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

joyh okudugum kadarıyl kayınvalıden sana yardımcı oluyo sanırım bebek bakım konusunda falan...ama geçmişden mi kalan sorunlar var....hep bi memnunıyetsızlık okuyorumda
allah aşkına ne fitili banada diyin hele salıdan beri yapamıyo (
neden bı çay kaşıgı zeytın yagı vermeyı düşünmüyorsun? çok etkılı ve zararlı olmayan birşey dene bence
ahh ahh dogum yaptıgım ılk hafta ben böle olmuştum yatagın içine girip nasıl aglıyordum ilgiye aç bi insan olarak erkeklerın hepsı odun anacım..onları fazla dikkate almadan ılerlemek lazım yoksa biz çokk aglarız onlarda sırtını döner ve horul horul uyur
doğru söze ne denirki haklısın bazen düşünüyomda nerde o aşk dolu günler şimdi tek ortak yanımız oğlum başkada bişey yok

kızlar bu çok önemlı bı konu aslında....aşkı yok etmemek birazda bizim elimizde..çocugu tek ortak yan yapmamak lazım ....ben elımden geldıgınce yapmamaya çalışıyorum eskısı gıbı olmak için elımden gelenı yapıyorum çocuk yokken oldugu gibi yani...unutmayalım kı onlarda bizim koca bebeklerımız biz nasıl ilgi beklıyorsak onlarda beklıyorlar biz çocuga çok fazla odaklanınca onlarda kendı dunyalarında yaşamaya başlayıp sadece arada bize dahil oluyorlar.....biz haftada bir kere bebişi anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz çok ıyı gelıyo ıkımızede...

allah aşkına ne fitili banada diyin hele salıdan beri yapamıyo (

canım gliserinli fitil. bize doktorumuz demişti yapamazsa ver diye.
hakiki zeytinyagıda verebilirsin nohutlunun dedigi gibi. ben hepsini denedim yapamayınca mecburen verdim.

Son düzenleme:
bizim oturma odamızdakı petegin altı buz üstüde ılık gıbı oysa 60 da yanıyo kombı...yıne hava bırıkmış sanırım hiç sevmiyorum u havasını alma işini ya(

gögsum acıdan catlıcak ya uyansada emzrsem gece az emıyo enfazla 8 dk emıyo bırıkıyo sut bgn pompa alcam böyle olmuyo ya hıc olmazsa sagar dolaba atarım havadabuz bnkaya gtcem anneme bırakıp hıc dısarı cıkaramam ya karda yağıo bgn 1de yatdık 6da zorla emzrdım ya cok sasırdım her gecemız farklı ve yatagında yatdı bnı hergun sasırtıyo bu kız fırlama

rita merakımı hoş gör sende öğretmensin yakında çalışmaya başlıyacaksın Yağız'a kim bakacak kayvalideyle aynı şehirdesiniz ya o sebapten merak ettim

canım ben çalışmayı düşünmüyorum 15 tatile kadar 20 20 2 kere rapor alıcam tam kapatıyor. 15 tatili....2.dönemde önce heyet raporu alabilirsem şöle 1 aylık....sonra da ücretsiz izin alıcam..kayın validem burda evet ama biz keçiören o eryamanda uzak yani..bide allah muhtaç etmesin ama kimseye baktırmak istemiyorum...

aman dikkat et canım emzir yoksa sağ..ben öle 1 gün az emdi sıpam..süt sıtması oldum 1 hafta çektim...acillik oldum adanada...çok kötü bişey...aman dikkat

fatma2005,moondance,ismisufi,gonulcelen10,azizan,crazy_peri,rita1421,onurlu,Dark+,
dahada coğlmışşşş

bencede taka kafana,erkekler anlamaz ne kadar yırtsanda kendini sen suçlu olursun.benim kocamda öyle koca hamileliği yanlız örgü örerek geçirdim kocam öbür odada ***** 2 oynadı durdu,şimdi bebek doğdu adam hala ***** 2 oynuyor neymiş efendim oğlum ***** 1 miş ben ***** 1,5 lafa bak yaaa takmıcan kafana gel burda,forumda stres atarsın...

ayy rsmen geçmişimi tekrar yaşadım dejavuu:)
bak canım bunları yaşamış geçirmiş bi bayan olarak sana tasiyem eşini çok önemseme o kadar ondan bişey beklediğin için çok üzülüyosun. beklentiye girmeden sev ama ısrar etme ısrar edersen iyice uzaklaşıyolar. kendine eşin ve kızın haricinde mutlu olacağın bişey bul. bein o sırlarda kursa gidiyodum. sık dişini herkez bu yoldan geçiyo bebiş biraz büyüyünce de bebeği bırakabileceğin birini bul kendin için bişeyler yap yok sa yılların böle geçer...
ben de senin gibiyim fakat alıştım hayat böle bişey naparsın:79:

slm kızlar. ah bu kocalar hepsi aynı demek hep onlar ilgi beklerler. 8 aralık evlilik yıldönümümüzdü ve unutmuş:84: çok sinirlendim ama oğluşuma baktığımda hepsi gitti artık ondan önemli kimse yok...

oğlum ağlıyordu eşim kucagına aldı susturmak için susmadı ben aldım sustu:) sonra eşim tekrar istedi ağlamaya başladı gene ben alınca bida sustu, eşim gene aldı gene durmadı:)))) bana verirken diyoki sen baba baba diye peşimde koşcan ama diyo bende dedimki sen süt kokmuyon babası ben kokuyom kıskandın dimiiii ay çok hoşuma gitti afferin benim oğluma:):):)

Allah iyiliğini versin kız koptum yabenimki de o 2 den oynuyo artık yan koltuğa oturuyom başlıyom konuşmaya oyundan da kalkamıyo mecburen dinliyo nie gitcem psikoloğa paşa paşa dinliyo valla 1 2 saat sonra anlat anlat rahatlıyom sonra çokiliyom başka iş yapıyom keyfime bakyom

nohutlu canım öyle diyorsun haklısın da bizde de eşimde problem var.. eskisi gibi davranıp, eskisi gibi yaklaşıp gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama o beni eskisi gibi görmüyo sanırım.. kızımızla ilgileniyo beni de onunla ilgilenmeye zorluyo, uyurken bile birbirimize değil gidip kızımıza bakıyoruz.. anlamadım ben bu işten bi şi..

aman dikkat et canım emzir yoksa sağ..ben öle 1 gün az emdi sıpam..süt sıtması oldum 1 hafta çektim...acillik oldum adanada...çok kötü bişey...aman dikkat

ritacım sende süt sıtması olmuşsun.. geçmiş olsun.. bende 3.kez geçiriyorum ve çok ihmal ediyorum.. doktora gitmedim korkumdan ve inadımdan.. pompam var, kızım emmese bile göğsümü düzenli boşaltıyorum ama neden oluyo anlamıyorum.. 40 dereceyi görüyo ateşlerim.. sana ne gibi bi tedavi uyguladılar..

bu arada daldım birden konuya.. merhaba kızlaarr.. uzun bi süre yazamadım bilg. bozuktu.. hepiciinizi çok özledimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…