2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

onurlu;

kızlae hamıleyken aynısını yasadım doğum yapınca hıc ılgılnmedım karnın acmı dıye bıle sormadım kıyaftını hazrlardım okadar benm koçiş cıldrdı bnmle ılgılenmıyosun dıye kavgaetdı yanı bebeğikıskandı suanda bnmle ılgılenıo saolsun bnde onunla ılgılenıyom elını cek uzerınden uzerıne gıdınce gerkten uzaklasıyorlar sevmedıklerınden değil sıkıntıy gelemıyorlar...bızı hıc anlamıyorlar

valla ben 1 kere yaşadım...bi daha da allah yaşatmasın aynen 40 gördü ateşim..bayramdı bide...acile gittiğimde hemen elektrikli pompa ile sağdılar 2 mememden topma 300 cc süt çıktı şok oldum...tabi sapsarı bir renkti..oğluma vermedik..sonra ateş düşürücü iğne yaptılar...bir de paradol verdiler...ağrı kesici ateş düşürücü..her yarım saate sağ..diye..tabi hemen geçmedi..sonra teyzem sıcak havlu koydu..sağdı el pompasıyla..bide sabunu ateşte ısıtıp göğsüme bastırdı..korkutmak gerekiyomuş?????valla anca öle geçti..koca karı yöntemlerinde fayda var yani...

sizinki görmemişin kızın olmuş tutmuş.......derler ya eşinde biraz ölec sanırım:)) kız uyuyoken kendınıze vakıt ayırın işte bu erkeler harbı odun yaa....

süt sıtması bırker oldum bnde fena bısey kızlar 3 aydan snra olmuyomus netde okumustum

allahıma şükür kakamızı yaptık
benim kıza zeytinyağı fayda etmiyo hem içirdik hem totosuna pamukla sürdük yok yok
az önce topluiğne ucu kadar hacışakir sabunu tıktım ayağa kaldırdım tashikli yaptı yavruuum
fitilden daha iyi sanki sabun

bende önemsemedim baştan ama şimdi netten bakayım dedim.. dayanılmaz oluyo çünkü.. sağıyorum ve ateşim için parol alıyorum ama dediğim gibi bu üç oldu.. şu korkutma yöntemini uygulayayım bakalım.. ne varsa bu yöntemlerde var haklısın..

sabunu annemde demşti daha saglıklı herhlde

Selamkızlar vallasüpersiniz ben sık giremiyorum.İki bebek mecbur ilkine fazla zaman bile ayıramıyorum ufaklık çok yaramaz sürekli ağlıyor kucakta da durmuyor hep gezicez yürüyeceğiz evi turluyoruz valla. Bende büyüğünü çok boşladım buyüzden üzülüyorum.Sonuçta oda bebek daha ili yaşında onunda ilgiye ihtiyacı var.

Küçüğü için titreşimli ana kucağı almak istiyorum kullananız varmı memnun musunuz.

Eşlerin ilgisizliğinden konuşulmuş.Sanırım herkeste aynı sorun.Ben kayınpederim iki oğlan ve eşim olmak üzere dört erkekle başa çıkıyorum.Canım çıkıyor sabahtan akşama kadar ilk zamanlar çok gücüme gidiyordu ilk doğumumda o yüzden sütümden oldum.Dört ay emzirebildim.Şimdi hiç kafamı takmıyorum aynı şeyleri yaşamamak için.Havalar kötü gittiğinde öyle sanıyoruz bir ısınsın atın kızlar dışarı kendinizi valla ben sıcakken bile kırkınıçıkmadan biri kanguruda diğeri arabada gezdim.Havaların rahavetine kapılmayın.

Ayrıca herşey karşılıklı olmalı.Sadece kadından beklenmemeli.Erkeğinde çaba göstermesi lazım.Bizde herşey kadınayüklenmiş.Bebeğe ilgi babaya ayrı ilgi.Eşlerden biz bekleyince yorgunolurlar amabizim yorgunluğumuzu görmezler.Aman neyse bu konuda hiç ağzımı açmayayım en iyisi

sizinki görmemişin kızın olmuş tutmuş.......derler ya eşinde biraz ölec sanırım:)) kız uyuyoken kendınıze vakıt ayırın işte bu erkeler harbı odun yaa....

ayy sorma aynen öyle ama bu sefer canıma tak etti.. gelsin konuşacam olmadı şu ilgilenmeme yöntemini uygulayacam.. hamile kaldım, doğum yaptım, lohusa oldum bi gün hizmetimi ihmal etmedim.. ondan kıymet bilmiyo sanırım.. zaten rahatsızım yatacam birazdan, gelsin aç kalsın da görsün gününü :76:

süt sıtması bırker oldum bnde fena bısey kızlar 3 aydan snra olmuyomus netde okumustum

canım benim etrafımda ki ablaların çocukları 3-5 yaşlarında hala geliyomuş ara ara titreme nöbetleri .. korktum bende.. doğumla bi alakası var mı onu merak ediyorum şimdik..

Canım doktora sordun mu? Benim büyük oğlumda anal fisur diye bir rahatsızlık vardı kaslarını çalışrıtamıyormuş.Bir hafta arayla iki kere müdahale etti doktor sonra düzeldi.Benim küçüğüde yapamıyor ama onda busorun yokmuş onada merhem verdi.Fitil,sabun gibi şeyler kesinlikle kullanmaın dedi

[QUOTE=rita1421;16593852]:)))nere gidiyosunuz bu soğukta???[/QUOTE]
kaynanamdayız anneme gidicez ama sabah beri pc başında hadi hadi diyoum yok en iyisi bende pc açayım dedim hadi diyo ama hayla kalkamadı arabayı ısıttırmaya gönderiyorum şimdi
benım kızıma zeytın yagı çok ıyı gelmıştı...sabunu a annemden duymuştum oda çok etkılıymış evet..

normal doğumdada lağman dedikleri sanırım sabunlu su

kim tutar seniii

sana da mesaj atıyorum gelince bak...kızlar aslında meryem bana çıktı da bir hadiye buldum da isteyene atabilirim özelden fikir verin...

aaay hala pc başında oturuyo ama
kızımda amcasına gülücükler saçıyo gamzeli gamzeli
ayy gamzesımı var bende çok sevıyorum gamzelı ama bızım kızda yok o kadar da ayva yedım olsun dıye:))
kızlar çıkmam lazım benimki gelmek üzere.. gidip yatayım.. kendinize iyi bakın..
geçmiş olsun cnm...
[QUOTE=rita1421;16593852]:)))nere gidiyosunuz bu soğukta???

kaynanamdayız anneme gidicez ama sabah beri pc başında hadi hadi diyoum yok en iyisi bende pc açayım dedim hadi diyo ama hayla kalkamadı arabayı ısıttırmaya gönderiyorum şimdi

normal doğumdada lağman dedikleri sanırım sabunlu su
[/QUOTE]

olabılır cnm..

sende davetsız mısafır olsaydın ya ecrın...nıye davet beklıyosunkı..ben olsam beklemez dalardım ortama:))

yok kız gidemem ben öle :) bir gün öncesinde herkes annemdeydi o zmn yarında bizdeyiz gel deselerdi telefon fln beklemez giderdimde hiçbişe söylenmedi.

ay bende isitom öle olmasını yabancı seçsin öle herkese gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…