valla ben 1 kere yaşadım...bi daha da allah yaşatmasın aynen 40 gördü ateşim..bayramdı bide...acile gittiğimde hemen elektrikli pompa ile sağdılar 2 mememden topma 300 cc süt çıktı şok oldum...tabi sapsarı bir renkti..oğluma vermedik..sonra ateş düşürücü iğne yaptılar...bir de paradol verdiler...ağrı kesici ateş düşürücü..her yarım saate sağ..diye..tabi hemen geçmedi..sonra teyzem sıcak havlu koydu..sağdı el pompasıyla..bide sabunu ateşte ısıtıp göğsüme bastırdı..korkutmak gerekiyomuş?????valla anca öle geçti..koca karı yöntemlerinde fayda var yani...nohutlu canım öyle diyorsun haklısın da bizde de eşimde problem var.. eskisi gibi davranıp, eskisi gibi yaklaşıp gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama o beni eskisi gibi görmüyo sanırım.. kızımızla ilgileniyo beni de onunla ilgilenmeye zorluyo, uyurken bile birbirimize değil gidip kızımıza bakıyoruz.. anlamadım ben bu işten bi şi..
ritacım sende süt sıtması olmuşsun.. geçmiş olsun.. bende 3.kez geçiriyorum ve çok ihmal ediyorum.. doktora gitmedim korkumdan ve inadımdan.. pompam var, kızım emmese bile göğsümü düzenli boşaltıyorum ama neden oluyo anlamıyorum.. 40 dereceyi görüyo ateşlerim.. sana ne gibi bi tedavi uyguladılar..
bu arada daldım birden konuya.. merhaba kızlaarr.. uzun bi süre yazamadım bilg. bozuktu.. hepiciinizi çok özledimm..
Allah iyiliğini versin kız koptum ya benimki de o 2 den oynuyo artık yan koltuğa oturuyom başlıyom konuşmaya oyundan da kalkamıyo mecburen dinliyo nie gitcem psikoloğa paşa paşa dinliyo valla 1 2 saat sonra anlat anlat rahatlıyom sonra çokiliyom başka iş yapıyom keyfime bakyom
nohutlu canım öyle diyorsun haklısın da bizde de eşimde problem var.. eskisi gibi davranıp, eskisi gibi yaklaşıp gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama o beni eskisi gibi görmüyo sanırım.. kızımızla ilgileniyo beni de onunla ilgilenmeye zorluyo, uyurken bile birbirimize değil gidip kızımıza bakıyoruz.. anlamadım ben bu işten bi şi..
bu arada daldım birden konuya.. merhaba kızlaarr.. uzun bi süre yazamadım bilg. bozuktu.. hepiciinizi çok özledimm..[/COLOR][/B]
valla ben 1 kere yaşadım...bi daha da allah yaşatmasın aynen 40 gördü ateşim..bayramdı bide...acile gittiğimde hemen elektrikli pompa ile sağdılar 2 mememden topma 300 cc süt çıktı şok oldum...tabi sapsarı bir renkti..oğluma vermedik..sonra ateş düşürücü iğne yaptılar...bir de paradol verdiler...ağrı kesici ateş düşürücü..her yarım saate sağ..diye..tabi hemen geçmedi..sonra teyzem sıcak havlu koydu..sağdı el pompasıyla..bide sabunu ateşte ısıtıp göğsüme bastırdı..korkutmak gerekiyomuş?????valla anca öle geçti..koca karı yöntemlerinde fayda var yani...
allahıma şükür kakamızı yaptık
benim kıza zeytinyağı fayda etmiyo hem içirdik hem totosuna pamukla sürdük yok yok
az önce topluiğne ucu kadar hacışakir sabunu tıktım ayağa kaldırdım tashikli yaptı yavruuum
fitilden daha iyi sanki sabun
sizinki görmemişin kızın olmuş tutmuş.......derler ya eşinde biraz ölec sanırım:)) kız uyuyoken kendınıze vakıt ayırın işte bu erkeler harbı odun yaa....
süt sıtması bırker oldum bnde fena bısey kızlar 3 aydan snra olmuyomus netde okumustum
pc yi açtım hadi gidiyoz diyo bu erkekler hakket odun ya bazen
allahıma şükür kakamızı yaptık
benim kıza zeytinyağı fayda etmiyo hem içirdik hem totosuna pamukla sürdük yok yok
az önce topluiğne ucu kadar hacışakir sabunu tıktım ayağa kaldırdım tashikli yaptı yavruuum
fitilden daha iyi sanki sabun
benım kızıma zeytın yagı çok ıyı gelmıştı...sabunu a annemden duymuştum oda çok etkılıymış evet..
ayy sorma aynen öyleama bu sefer canıma tak etti.. gelsin konuşacam olmadı şu ilgilenmeme yöntemini uygulayacam.. hamile kaldım, doğum yaptım, lohusa oldum bi gün hizmetimi ihmal etmedim.. ondan kıymet bilmiyo sanırım.. zaten rahatsızım yatacam birazdan, gelsin aç kalsın da görsün gününü :76:
ayy gamzesımı var bende çok sevıyorum gamzelı ama bızım kızda yok o kadar da ayva yedım olsun dıye:))aaay hala pc başında oturuyo ama
kızımda amcasına gülücükler saçıyo gamzeli gamzeli
kızlar çıkmam lazım benimki gelmek üzere.. gidip yatayım..kendinize iyi bakın..
[QUOTE=rita1421;16593852]:)))nere gidiyosunuz bu soğukta???
sende davetsız mısafır olsaydın ya ecrın...nıye davet beklıyosunkı..ben olsam beklemez dalardım ortama:))
oğlum ağlıyordu eşim kucagına aldı susturmak için susmadı ben aldım sustu:) sonra eşim tekrar istedi ağlamaya başladı gene ben alınca bida sustu, eşim gene aldı gene durmadı:)))) bana verirken diyoki sen baba baba diye peşimde koşcan ama diyo bende dedimki sen süt kokmuyon babası ben kokuyom kıskandın dimiiii ay çok hoşuma gitti afferin benim oğluma:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?