burdada kar yağıyor hatta çatılarda tuttu :) buz gibi hava
hosgeldin balsurattt
ay istanbula nasıl yagıyor cok sogukkkk :)
ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııızeytinyağ versemmiki kızlar yarım cay kasıgı :)) dün totosuna pamukla zeytınyga bastırdım bıraz işe yaradı gibi sankı ama sökülemedi tam..
yavrumu kan ilacı mahvetti dr gidince sorucam
cnm sabunu küçük bi parça seklınde fitilı koydugumuz gıbı koyabılırsın...uyudu galiba benimki
bana yapmıslardı o lavmanı hehehe cok garip bişi buzz gibi bişi
johny sabunu nası sıktın ki bi de bakimm
sen anne sütü vermıyomusun cnmenim kaka sorunu geçti şükür kızmar bazı mamalar kabız yapıyo bazısıda fazla yaptırıyo. ben bebelac veriyom 2 3 gün yapamıyo sma gold veriyom daha içerken başlıyo yapmaya bi de farklı mamöaları deneyin zaten napıyosa mama yapıyo ya
ver cnm zeytın yagının zararı olmaz kı...zeytinyağ versemmiki kızlar yarım cay kasıgı :)) dün totosuna pamukla zeytınyga bastırdım bıraz işe yaradı gibi sankı ama sökülemedi tam..
yavrumu kan ilacı mahvetti dr gidince sorucam
pazar gibi bi imkanın yokmu cnm..daha uygun oluyo pazarlar nerde yaşıyosun kı bu aradanefret ediyorum bu sehirden toplasan 5.6 bebe magazası vardıırr.. bu kadarmı olur ya pjama takımı yokk 3-6 6-9 aya göre 1 yastan baslıyorr .. 1 dukkanda buldum oda idilbaby idilbabyde dunyanın parası gecen bir takım sordum 89 ytl yuhh 1 ay olcak küçülcek ne anladım
bende her derdıne zeytın yagı kullanıyorum ne yalan..şimdiye kadar hiç pişik kremı kullanmadım hep zeytın yag şükür şimdiye kadar pişigimizde olmadı..ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?