2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

uyudu galiba benimki
bana yapmıslardı o lavmanı hehehe cok garip bişi buzz gibi bişi

johny sabunu nası sıktın ki bi de bakimm

Son düzenleme:
enim kaka sorunu geçti şükür kızmar bazı mamalar kabız yapıyo bazısıda fazla yaptırıyo. ben bebelac veriyom 2 3 gün yapamıyo sma gold veriyom daha içerken başlıyo yapmaya bi de farklı mamöaları deneyin zaten napıyosa mama yapıyo ya

zeytinyağ versemmiki kızlar yarım cay kasıgı :)) dün totosuna pamukla zeytınyga bastırdım bıraz işe yaradı gibi sankı ama sökülemedi tam..

yavrumu kan ilacı mahvetti dr gidince sorucam

slm kızlar yaa benim kızım emiyo aradan beş dk geçmiyo başlıyo ellerini emmeye tekrar emziriyorum yine aynızsını yapıyo acaba doymuyo mu birde bazen durup dururken aniden bi çığırıyoki yüreğim hopluyo valla kulaklarının ucundahafif kızarıklık var acaba diyorum enfeksiyonu geçmedi mi

nefret ediyorum bu sehirden toplasan 5.6 bebe magazası vardıırr.. bu kadarmı olur ya pjama takımı yokk 3-6 6-9 aya göre 1 yastan baslıyorr .. 1 dukkanda buldum oda idilbaby idilbabyde dunyanın parası gecen bir takım sordum 89 ytl yuhh 1 ay olcak küçülcek ne anladım

zeytinyağ versemmiki kızlar yarım cay kasıgı :)) dün totosuna pamukla zeytınyga bastırdım bıraz işe yaradı gibi sankı ama sökülemedi tam..

ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııı

uyudu galiba benimki
bana yapmıslardı o lavmanı hehehe cok garip bişi buzz gibi bişi

johny sabunu nası sıktın ki bi de bakimm
cnm sabunu küçük bi parça seklınde fitilı koydugumuz gıbı koyabılırsın...
sen anne sütü vermıyomusun cnm

ver cnm zeytın yagının zararı olmaz kı...
pazar gibi bi imkanın yokmu cnm..daha uygun oluyo pazarlar nerde yaşıyosun kı bu arada
ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııı
bende her derdıne zeytın yagı kullanıyorum ne yalan..şimdiye kadar hiç pişik kremı kullanmadım hep zeytın yag şükür şimdiye kadar pişigimizde olmadı..

komili has zeytınyaglı losyonu pısık kremı sampuanı ve sabununu kullanıyorum bızımde pısıgımız olmadı cok sukur zeytınyagı gercekten mucııze kabız olunca da sagdıgım sute zeytınyagı karıstırıyorum ıcırıyorum rahatlıyoo

ben doğduğundan beri zeytinyağı kullanıyorum
su ve pamuk sadece dışarı çıkarsak ıslak mendil kullanıyoruz şimdiye kadar pişik olmadık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…