rizede yaşıyorum burda pazar falan kurulmuyorr. bursa.ıstanbulda ne guzell kıyafet pazarları kuruluyor ya ucu ucuz herkez giyiniyorcnm sabunu küçük bi parça seklınde fitilı koydugumuz gıbı koyabılırsın...
sen anne sütü vermıyomusun cnm
ver cnm zeytın yagının zararı olmaz kı...
pazar gibi bi imkanın yokmu cnm..daha uygun oluyo pazarlar nerde yaşıyosun kı bu arada
bende her derdıne zeytın yagı kullanıyorum ne yalan..şimdiye kadar hiç pişik kremı kullanmadım hep zeytın yag şükür şimdiye kadar pişigimizde olmadı..
ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııı
ben doğduğundan beri zeytinyağı kullanıyorum
su ve pamuk sadece dışarı çıkarsak ıslak mendil kullanıyoruz şimdiye kadar pişik olmadık çok şükür
benim oğlan da hapşırıyor alerji mi var kiiiii
h.h kontes
kızlar bu kara kışta gün aşırı yıkasak sorun olurmu bebeklerihemen kirleniyor yaa kulaklarını ellerini burnunu hergün eşeliyorum yinede pamuk birikiyorr..gıdışının altıda pişik oldu pişik kremide fayda etmedi pudra denedım işe yarıycakmı bakalım
h.h kontes
kızlar bu kara kışta gün aşırı yıkasak sorun olurmu bebeklerihemen kirleniyor yaa kulaklarını ellerini burnunu hergün eşeliyorum yinede pamuk birikiyorr..gıdışının altıda pişik oldu pişik kremide fayda etmedi pudra denedım işe yarıycakmı bakalım
nohutlu pilav
ben 2 aya kadar emzirdim 10 gündür bi mama bi annesütü devm ediyoz sütüm yeterli gelmiyo artık o da büyüdü..
bıkmasın diyede 2 çeşit mama veriyom
hoşbulduk canım
canım ben artık haftada iki yada üç kere yıkıyorum hava soğudu malum
boyun altında olan pamukcuklar biizmkindde oluyordu banyodan sonra pudrala sonradan geçiyo
biz artık beşinci ayımıza girecez olmuyo bizde
bide ben doğduğundan beri yani eve getirdiğimden beri uni baby ıslak pamuk kullandım yeni geçtim normal ıslak mendillere hiç pişik olmadı kızım bazen seba med in pişik kreminden kullanıyorum arada bir oda
bide pudra niyetine mısır nişastası öneriyolar daha iyiymiş den istersen
canım sen mamayamı başladın biraz kendin fazla yiyip sütünü çoğalytsaydın keşke
denedim ama olmadı yemedik bişek bırakmadım sters mahfediyo sütü kıiyo benim doğumdan sonra hersaat başı 100 ml cıkıyodu oğlum emmedi srres oldum yavaş yavaş azaldı şimde emiyo fakat sütüm azaldı napim yapıcak bişey yok artık böle devam edicez. emzirirkende çok iyi kilo alıyodu şimdi ondan 500gr az almış
ben 4 saatte bir veriyorum
canım aktarlarda süt artırıcı çay hazırlıyolar denedinmi
olmuyorsada stres yapma kendine yapacak bişe yok
benim kızımda uyumadığı zamanlarda sürekli beni emmk istiyor ama yetmiyo süt sürekli bişeler yemeye çalışyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?