2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende komili şampuan kullanıyorum ama popya bizim ağaçların zeytinnin yağını kullanıyorm

rizede yaşıyorum burda pazar falan kurulmuyorr. bursa.ıstanbulda ne guzell kıyafet pazarları kuruluyor ya ucu ucuz herkez giyiniyor
ver canım zeytinyagından zarar gelmez. bende veriyorum cay kasıgıylan. poposuna da sürüyorum pişik kremi felan kullanmıyorum en güzeli zeytinyagııı

evet bende totosuna zeytınyağ sürüyorum pişik olmasın die .kakada yapışmıyor totosuna onu sürünce :)

ben doğduğundan beri zeytinyağı kullanıyorum
su ve pamuk sadece dışarı çıkarsak ıslak mendil kullanıyoruz şimdiye kadar pişik olmadık çok şükür

bende su ve pamuk kullanıyordum saglık oıcagı ve cocuk dr sordum ıslak mendile geçebilirmiyim die zorunlu olarak geçtim çünkü allerjim varr .. bebektde büyük ihtimal var anne oğul gün boyu hapşırıyoruz:2:

h.h kontes

kızlar bu kara kışta gün aşırı yıkasak sorun olurmu bebekleri hemen kirleniyor yaa kulaklarını ellerini burnunu hergün eşeliyorum yinede pamuk birikiyorr..gıdışının altıda pişik oldu pişik kremide fayda etmedi pudra denedım işe yarıycakmı bakalım

Bugün evi bile süpürmedim bıktım iş iş
ama bir sepet bebegın ütüsü beni bekliyorr

kızlar primada bezinden nefret ediyorumm bıktım sızdırmasından yaaa bir arkadaşta şikayetciydi bu durumdan huguss geçmiş bende deniycem bakalımm.. cocuk dün 3 defa dibe kadar ciç olmuş hasta olcak yavrum gece uyandımki çiş içinde :95:bad ipjama dayanmıyor

KIZLAR BİZ GELDİK dr a gittik gelişimimiz ii maşallahh
nurse harveys aldım bakalım inşallah işe yarar
siz nasıl kullanıyorsunuz? memnunmusunuz?
max 6 doz demiş ben 4 doz düşünüyorum ne dersiniz?

nohutlu pilav
ben 2 aya kadar emzirdim 10 gündür bi mama bi annesütü devm ediyoz sütüm yeterli gelmiyo artık o da büyüdü..
bıkmasın diyede 2 çeşit mama veriyom

benim oğlan da hapşırıyor alerji mi var kiiiii

canm ben dr sordum hapşırma olur dedi bebeklerde.ama dedim çok hapşırıyorr.. bende alleriş var babasındada var dedim .. o zaman dedi %80 cocuktada olabilir dedi allerji şurubu yazdı ama vermiyorum.zorda kalırsan ver dedi. cocugun şimdiden kan ilacı.ateş şurubu.burun açısı sprey.allerji surup devit midir nedir hep ilaç sinirim bozuluyor ya bayulıyolar ilaç yazmaya

tatlım ev sıcak değilmi?bir şey olmaz inşallahben 3 günde bir yıkıyordum artık kaloriferleri çok yakıyorlar kusuyor terliyor kokuyor dolayısıyla gün aşırı yıkayım diyorum hatta her gün mü yıkasam diyorum ama hasta olur yavrucakAllah korusun bütün bebişleri
bir de tatlım pişik için fito kullan ben memnunum maşallah dr a sordum bugun hafif bir krem düzenli kullanabilirsin dedi öptüm seni ve bebişi.

hoşbulduk canım
canım ben artık haftada iki yada üç kere yıkıyorum hava soğudu malum

boyun altında olan pamukcuklar biizmkindde oluyordu banyodan sonra pudrala sonradan geçiyo
biz artık beşinci ayımıza girecez olmuyo bizde
bide ben doğduğundan beri yani eve getirdiğimden beri uni baby ıslak pamuk kullandım yeni geçtim normal ıslak mendillere hiç pişik olmadı kızım bazen seba med in pişik kreminden kullanıyorum arada bir oda
bide pudra niyetine mısır nişastası öneriyolar daha iyiymiş den istersen

nohutlu pilav
ben 2 aya kadar emzirdim 10 gündür bi mama bi annesütü devm ediyoz sütüm yeterli gelmiyo artık o da büyüdü..
bıkmasın diyede 2 çeşit mama veriyom

canım sen mamayamı başladın biraz kendin fazla yiyip sütünü çoğalytsaydın keşke

denedim ama olmadı yemedik bişek bırakmadım sters mahfediyo sütü kıiyo benim doğumdan sonra hersaat başı 100 ml cıkıyodu oğlum emmedi srres oldum yavaş yavaş azaldı şimde emiyo fakat sütüm azaldı napim yapıcak bişey yok artık böle devam edicez. emzirirkende çok iyi kilo alıyodu şimdi ondan 500gr az almış

canım aktarlarda süt artırıcı çay hazırlıyolar denedinmi

olmuyorsada stres yapma kendine yapacak bişe yok
benim kızımda uyumadığı zamanlarda sürekli beni emmk istiyor ama yetmiyo süt sürekli bişeler yemeye çalışyıorum

valla dediğin nasıl bişey bilmiyom ama humana still tea, rezene çayı, beyaz dut kurusu , süt, incir, hurma, havuç, bunlar sü yapar diyolar hergün tüketiyom bi artış olmadı fakat hepsinin ortak özelliği sakinleştirip uyku uapıyolar. bende de bu yok gergin bi kişiliğim:18:
bi çay beni sakinleştiriyo akşam içmiştim bi uyumuşum sabah 100ml süt çıktı ama yeterliş değil şimdi. senin dediğin nasıl bişey ki bide onu denesem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…