valla dediğin nasıl bişey bilmiyom ama humana still tea, rezene çayı, beyaz dut kurusu , süt, incir, hurma, havuç, bunlar sü yapar diyolar hergün tüketiyom bi artış olmadı fakat hepsinin ortak özelliği sakinleştirip uyku uapıyolar. bende de bu yok gergin bi kişiliğim:18:
bi çay beni sakinleştiriyo akşam içmiştim bi uyumuşum sabah 100ml süt çıktı ama yeterliş değil şimdi. senin dediğin nasıl bişey ki bide onu denesem:26:
yesıllık grcekten ıyı sut yapıo bulgur yesılsoğanda öleincir suyunuda tavsıye ederım kızlar suan ıkı gögsum dolu ama bnm kız boşaltmıyo yabı kacgndr daha az emıp daha cok uyuyo
selam kizlar
sorum olcak size.benim kiz dün asi yapildi gecede cok ateslendi.biraz önce beni emiyordu ve o sirada agiz dolusu bir su bardagi kesin dolar kustu.normaldede cok cikaran bebek ama bu kadar da dolu olmuyordu.acaba asinin da buna etkisi mi oldu.sizin bebeklerde asidan sonra kustumu'
kesik süt gibi cikardi ama baya dolu direk benim üstüme etti-emerkencanım korkma genelde bebekler huysuz oluyo aşıdan sonra korkam kusmasından dolayı tekrar ederse dikkat et kokuyomu kusuğu
denedım 15 dk tek gögus emdı dıger gögus dolu ama bgn gögus pompası alıcm bıtane manuel böle drumlarda sagmak ıcın ....canımbenim kızımda uyumayınca çok emiyo uyuyunca altı saati geçiyo bazen bence uyandırmayı dene zorla ver ağzına
selamm kızlar nasılsınızz denizli resmen karlar altındaa sabah 8den beri belkide daha erkendir aralıksız yağıyo çok güsell bembeyazz dışarda kalanlara allah yardım etsin inşallahdün gece başıma neler geldi anlatıyım hala yüreğim ağzımda kzımı güselce uyutup yatırdm bizde uyuduk eşimle saat 2:30 gibi bir çığlık attı arkasında bi ağlama nasıl fırladığımı anlamdım hemen aldım sustu neyseki ama ödüm koptu sanki bi yerini kesmişler gibi nasıl bağırdı ama ilk defa şahit oldum sabaha kadar ne olduğunu anlamdım sonradan baktımki tırnağıyla gözünü çizmiş göz akı kızarmış yavrumun yani benim anladığım bu belkide rüyasında korktu korkuttular bilemiorum gecede okudum sabah kalkınca yıkanıp abdest alıp tekrar baya bi okudum aman kızlar ayrıntısıyla anlattımki çok dikkat edin bebişlere
kesik süt gibi cikardi ama baya dolu direk benim üstüme etti-emerken
selam kizlar
sorum olcak size.benim kiz dün asi yapildi gecede cok ateslendi.biraz önce beni emiyordu ve o sirada agiz dolusu bir su bardagi kesin dolar kustu.normaldede cok cikaran bebek ama bu kadar da dolu olmuyordu.acaba asinin da buna etkisi mi oldu.sizin bebeklerde asidan sonra kustumu'
kocama mektup yazdım....bu arada çok soğuk..kombi en sonda yanıyo aöma soğuk
denedım 15 dk tek gögus emdı dıger gögus dolu ama bgn gögus pompası alıcm bıtane manuel böle drumlarda sagmak ıcın ....
ayy bnde eldıvenı cıkardım kestım törpuledım ama gene keskın gazı oluncada elı yuzunde yatarken kollarnı battanıyeye sarıyorum öle daha rahat hmde korkmuyo elınden çok gecmıs olsun canım bu yawrular zaten bızım tam yuregımız oldugu ıcın hmn korkuyoruz...
aynen ya bızımkıde cok soguk kızlar bnm kızda kesık kesık kusuyo ama cok dolu değl hergun bı kere kusuyo kokuluda gazdan dolayımı ya bnde gıdınce doktora soryım bg hem hapsuruyo hm öksuruyo hıc terletmedıgım halde hastamı oldu ya
gittim halı aldım sanki ne gerği varsa dışarı çıkmıyom eşim az masraf oluyo diye düşünürken ben hoppppppppp yeni bişey çıkarıyom380 tl 6metre merinos aldım
gittim halı aldım sanki ne gerği varsa dışarı çıkmıyom eşim az masraf oluyo diye düşünürken ben hoppppppppp yeni bişey çıkarıyom380 tl 6metre merinos aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?