2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım banada humana çay önerdiler
ama ondan değil
ben aktara gittim süt artırıcı çay karışımı istiyorum dedim
hemen hemen 15 çeşit otu bi poşete koydu günde üç bardak iç dedi

artıı bol bol yeşillik ye salata ye
yeşil soğanda çok fazla süt artırıyo
ben çok severim salatayı şimdi ikiye çıkardım yemeyi

ismisufi canım ayrıca,
mesela kahvaltıda peynirli yumurta ye
yanında bal ye bak gör nasıl süt geliyo

ben tostla geçiştirdiğim kahvaltılarda hiç süt alamıyorum valla,
ama kendime şöyle ballı yumurtalı peynirli bi kahvaltı yaptığım zman işe yarıyo

yesıllık grcekten ıyı sut yapıo bulgur yesılsoğanda öleincir suyunuda tavsıye ederım kızlar suan ıkı gögsum dolu ama bnm kız boşaltmıyo ya bı kacgndr daha az emıp daha cok uyuyo

yesıllık grcekten ıyı sut yapıo bulgur yesılsoğanda öleincir suyunuda tavsıye ederım kızlar suan ıkı gögsum dolu ama bnm kız boşaltmıyo ya bı kacgndr daha az emıp daha cok uyuyo

canımbenim kızımda uyumayınca çok emiyo uyuyunca altı saati geçiyo bazen bence uyandırmayı dene zorla ver ağzına

selamm kızlar nasılsınızz denizli resmen karlar altındaa sabah 8den beri belkide daha erkendir aralıksız yağıyo çok güsell bembeyazz dışarda kalanlara allah yardım etsin inşallah dün gece başıma neler geldi anlatıyım hala yüreğim ağzımda kzımı güselce uyutup yatırdm bizde uyuduk eşimle saat 2:30 gibi bir çığlık attı arkasında bi ağlama nasıl fırladığımı anlamdım hemen aldım sustu neyseki ama ödüm koptu sanki bi yerini kesmişler gibi nasıl bağırdı ama ilk defa şahit oldum sabaha kadar ne olduğunu anlamdım sonradan baktımki tırnağıyla gözünü çizmiş göz akı kızarmış yavrumun yani benim anladığım bu belkide rüyasında korktu korkuttular bilemiorum gecede okudum sabah kalkınca yıkanıp abdest alıp tekrar baya bi okudum aman kızlar ayrıntısıyla anlattımki çok dikkat edin bebişlere

selam kizlar
sorum olcak size.benim kiz dün asi yapildi gecede cok ateslendi.biraz önce beni emiyordu ve o sirada agiz dolusu bir su bardagi kesin dolar kustu.normaldede cok cikaran bebek ama bu kadar da dolu olmuyordu.acaba asinin da buna etkisi mi oldu.sizin bebeklerde asidan sonra kustumu'

canım korkma genelde bebekler huysuz oluyo aşıdan sonra korkam kusmasından dolayı tekrar ederse dikkat et kokuyomu kusuğu

canımbenim kızımda uyumayınca çok emiyo uyuyunca altı saati geçiyo bazen bence uyandırmayı dene zorla ver ağzına
denedım 15 dk tek gögus emdı dıger gögus dolu ama bgn gögus pompası alıcm bıtane manuel böle drumlarda sagmak ıcın ....

ayy bnde eldıvenı cıkardım kestım törpuledım ama gene keskın gazı oluncada elı yuzunde yatarken kollarnı battanıyeye sarıyorum öle daha rahat hmde korkmuyo elınden çok gecmıs olsun canım bu yawrular zaten bızım tam yuregımız oldugu ıcın hmn korkuyoruz...

canım benim oğlumda çok kusar ağız bezi yetiştiremiyom artık sen düşün ama dr gazı olan çocuklar kusar dedi aşıdan sonrada kustu zaten hep kustuğu için ben dikkat etmedim ama bazen yediğim yiyeceklerdenmidir nedir çok kusuyo

selam kıslar
dün gece acildeydık oglum sureklı aglıyordu sureklı meme ıstıyor doktora goturduk felaket gazı var dedi lahman yapıldı ogluma 6 ay boyle dedı doktor yavrum nasıl aglıyor ya oagladıkca bende aglıyorum :26:

kocama mektup yazdım....bu arada çok soğuk..kombi en sonda yanıyo aöma soğuk

aynen ya bızımkıde cok soguk kızlar bnm kızda kesık kesık kusuyo ama cok dolu değl hergun bı kere kusuyo kokuluda gazdan dolayımı ya bnde gıdınce doktora soryım bg hem hapsuruyo hm öksuruyo hıc terletmedıgım halde hastamı oldu ya

gittim halı aldım sanki ne gerği varsa dışarı çıkmıyom eşim az masraf oluyo diye düşünürken ben hoppppppppp yeni bişey çıkarıyom380 tl 6metre merinos aldım

ii düşünmüşsün canım en azından sürekli süt gelir sakla o sütlerinide arada biberonla verirsin

bir kere iyi ben buğün üstünü tam değiştirdim kustu çıkardım değiştirdim gri kustu üç kere kıyafet giydirdim ağız bezi yetişmiyo 1 gün degil bir gün mutlaka makine çalışıyo

gittim halı aldım sanki ne gerği varsa dışarı çıkmıyom eşim az masraf oluyo diye düşünürken ben hoppppppppp yeni bişey çıkarıyom380 tl 6metre merinos aldım

ay ilahi bende düşünüyom bazen dışarı çıktığım felan yok ne güzel habire bişe almıyorum diye seviniyorum ama
çıkıncada abartıyorum galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…