ay ilahi bende düşünüyom bazen dışarı çıktığım felan yok ne güzel habire bişe almıyorum diye seviniyorum ama
çıkıncada abartıyorum galiba:26:
güle güle kullan :)
sürekli degisiyoruz mecbur kusunca dedigin gibi mideyi üsütmüs de olabilir.birde benim de vücüt kirginligim var.ondan sa sütün tadi bozuk mu ki benim?kokmuyosa bişe olmaz midesini bulandırmıştır
yan yatırda uyurken kusarsa geri yutmasın
bende bi ara çok korkuyordum üşütmüşte olabiliyolar
aynen canim ya.kendi üstü yetmiyor gibi bizim de üstümüze kusuyor.onla beraber bizde degistiriyoruzcanım benim oğlumda çok kusar ağız bezi yetiştiremiyom artık sen düşün ama dr gazı olan çocuklar kusar dedi aşıdan sonrada kustu zaten hep kustuğu için ben dikkat etmedim ama bazen yediğim yiyeceklerdenmidir nedir çok kusuyo
insallah cabuk gecer kusmalari ya.yaz olsa bir atlet giydir birak birde kis olunca kiyafet yetismiyorslm kızlar benimde dün kızım sürekli kustu ne üst kaldı ne baş sürekli üstünü değiştirmekten sıkıldım allah yardımcımız olsun
kızlar bunu aldım nasıl kanepelerde bu renk biraz açığı
selam kıslar
dün gece acildeydık oglum sureklı aglıyordu sureklı meme ıstıyor doktora goturduk felaket gazı var dedi lahman yapıldı ogluma6 ay boyle dedı doktor yavrum nasıl aglıyor ya oagladıkca bende aglıyorum :26:
selam kıslar
dün gece acildeydık oglum sureklı aglıyordu sureklı meme ıstıyor doktora goturduk felaket gazı var dedi lahman yapıldı ogluma6 ay boyle dedı doktor yavrum nasıl aglıyor ya oagladıkca bende aglıyorum :26:
melisesracım geçmiş olsun canım oğluna üzüldümmm
melis gecmis olsun canim bunlari büyütesiye basimiza gelmedik kalmiycak canim.ama insan zamanla alisiyor artik.üstüne titredikce birsey geliyor basina.rabbim büyük dert vermesin.
bende kusacak diye emince biraz bekletiyorum.kaldirmayayim diye.belki de gazi kendi cikarmak icin calabaldigi icinde kusuyor bilemiyorum ya uff
çok gecmış olsun canım
selamm kızlar nasılsınızz denizli resmen karlar altındaa sabah 8den beri belkide daha erkendir aralıksız yağıyo çok güsell bembeyazz dışarda kalanlara allah yardım etsin inşallahdün gece başıma neler geldi anlatıyım hala yüreğim ağzımda kzımı güselce uyutup yatırdm bizde uyuduk eşimle saat 2:30 gibi bir çığlık attı arkasında bi ağlama nasıl fırladığımı anlamdım hemen aldım sustu neyseki ama ödüm koptu sanki bi yerini kesmişler gibi nasıl bağırdı ama ilk defa şahit oldum sabaha kadar ne olduğunu anlamdım sonradan baktımki tırnağıyla gözünü çizmiş göz akı kızarmış yavrumun yani benim anladığım bu belkide rüyasında korktu korkuttular bilemiorum gecede okudum sabah kalkınca yıkanıp abdest alıp tekrar baya bi okudum aman kızlar ayrıntısıyla anlattımki çok dikkat edin bebişlere
selam kıslar
canım çok geçmiş olsun bi gittim geldim sayfa ilerlemiş bende burdan alıntı yaptım bu kusmayı bana sorun şimdi işte yine kustu gittim onu değiştim ayy bu bugün kaçıncı yasaolun kıslar
feyzacım amin canım bızımkıde arada mama verıyorum ozaman kusuyor nıye acaba
melisesracım geçmiş olsun canım oğluna üzüldümmm
melis gecmis olsun canim bunlari büyütesiye basimiza gelmedik kalmiycak canim.ama insan zamanla alisiyor artik.üstüne titredikce birsey geliyor basina.rabbim büyük dert vermesin.
bende kusacak diye emince biraz bekletiyorum.kaldirmayayim diye.belki de gazi kendi cikarmak icin calabaldigi icinde kusuyor bilemiyorum ya uff
çok gecmış olsun canım
geçmiş olsun tatlım
ben bugün nurse harveys aldım herkes memnun bende de işe yarar inşallah...
sende dene istersen...
canım geçmiş olsun, lavmandan sonra rahatlamadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?