2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar benimde dün kızım sürekli kustu ne üst kaldı ne baş sürekli üstünü değiştirmekten sıkıldım allah yardımcımız olsun

ay ilahi bende düşünüyom bazen dışarı çıktığım felan yok ne güzel habire bişe almıyorum diye seviniyorum ama
çıkıncada abartıyorum galiba:26:

geçende doğtaştan şifonyer aldım neymiş bebeğin elbiseleri sığmıyomuş oda 350 tl evdeyim ama maşallahım var

fatmacım süt pompasını manuel alma el çok yoruluyor ve çıkartmıyor fazla medella elektrikli pilli al o çok güzel ben de var çok memnunum manuelim de var zor oluyordu onunla çıkaramıyroduk sütü yeterince elektrikliyle çok daha fazla sağıyoruz bilgine

lavinya çok hoşmuş güle güle kullan rengi çok güzel

kokmuyosa bişe olmaz midesini bulandırmıştır
yan yatırda uyurken kusarsa geri yutmasın
bende bi ara çok korkuyordum üşütmüşte olabiliyolar
sürekli degisiyoruz mecbur kusunca dedigin gibi mideyi üsütmüs de olabilir.birde benim de vücüt kirginligim var.ondan sa sütün tadi bozuk mu ki benim?

aynen canim ya.kendi üstü yetmiyor gibi bizim de üstümüze kusuyor.onla beraber bizde degistiriyoruz

slm kızlar benimde dün kızım sürekli kustu ne üst kaldı ne baş sürekli üstünü değiştirmekten sıkıldım allah yardımcımız olsun
insallah cabuk gecer kusmalari ya.yaz olsa bir atlet giydir birak birde kis olunca kiyafet yetismiyor

melis gecmis olsun canim bunlari büyütesiye basimiza gelmedik kalmiycak canim.ama insan zamanla alisiyor artik.üstüne titredikce birsey geliyor basina.rabbim büyük dert vermesin.
bende kusacak diye emince biraz bekletiyorum.kaldirmayayim diye.belki de gazi kendi cikarmak icin calabaldigi icinde kusuyor bilemiyorum ya uff

çok gecmış olsun canım

geçmiş olsun tatlım
ben bugün nurse harveys aldım herkes memnun bende de işe yarar inşallah...
sende dene istersen...

melisesracım geçmiş olsun canım oğluna üzüldümmm

çok gecmış olsun canım

saolun kıslar
feyzacım amin canım bızımkıde arada mama verıyorum ozaman kusuyor nıye acaba

geçmiş canım ya
saol tavsiyeler için

canım geçmiş olsun, lavmandan sonra rahatlamadı mı?

kızlar benim bebişde her beslenmeden sonra kusuyor sıpa
bugün dra sordum gelişimi iyi fazlasını kusuyordur dedi

bende ağız bezi yetiştiremiyorum puffff

saolun kıslar
feyzacım amin canım bızımkıde arada mama verıyorum ozaman kusuyor nıye acaba
canım çok geçmiş olsun bi gittim geldim sayfa ilerlemiş bende burdan alıntı yaptım bu kusmayı bana sorun şimdi işte yine kustu gittim onu değiştim ayy bu bugün kaçıncı ya

melisesracım geçmiş olsun canım oğluna üzüldümmm

çok gecmış olsun canım

geçmiş olsun tatlım
ben bugün nurse harveys aldım herkes memnun bende de işe yarar inşallah...
sende dene istersen...

canım geçmiş olsun, lavmandan sonra rahatlamadı mı?

saolun kıslar
pıkecım 7.30 gibi uyudu 3 de kalktı şimdi yıne aglıyor kasıyor kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…