hayrdr neden aglıyon ...
lovelı 6 aya kadar evdeyımde böle drmlar için dsndum sadece çok gerek duymıcam fazla para vrmk ıstemıyom
halının rengı cok guzelmiş ya bnde bebeğe şifonyer almm gerek
fatmacım süt pompasını manuel alma el çok yoruluyor ve çıkartmıyor fazla medella elektrikli pilli al o çok güzel ben de var çok memnunum manuelim de var zor oluyordu onunla çıkaramıyroduk sütü yeterince elektrikliyle çok daha fazla sağıyoruz bilgine
lavinya çok hoşmuş güle güle kullan rengi çok güzel
güle güle kullan canım..
sürekli degisiyoruz mecbur kusunca dedigin gibi mideyi üsütmüs de olabilir.birde benim de vücüt kirginligim var.ondan sa sütün tadi bozuk mu ki benim?
aynen canim ya.kendi üstü yetmiyor gibi bizim de üstümüze kusuyor.onla beraber bizde degistiriyoruz
ben korkuyorum çocuğu birinin kuçcağına veryim sürekli çamaşır yıkanıyo çünkü hep üstüme kusuyo
insallah cabuk gecer kusmalari ya.yaz olsa bir atlet giydir birak birde kis olunca kiyafet yetismiyor
geçende doğtaştan şifonyer aldım neymiş bebeğin elbiseleri sığmıyomuş oda 350 tl evdeyim ama maşallahım var
sürekli degisiyoruz mecbur kusunca dedigin gibi mideyi üsütmüs de olabilir.birde benim de vücüt kirginligim var.ondan sa sütün tadi bozuk mu ki benim?
aynen canim ya.kendi üstü yetmiyor gibi bizim de üstümüze kusuyor.onla beraber bizde degistiriyoruz
insallah cabuk gecer kusmalari ya.yaz olsa bir atlet giydir birak birde kis olunca kiyafet yetismiyor
:))))
aynen valla ben daha gardrop alıcam kızıma ilk başlarda kendimkine koyuyordum benimki biraz büyük yeter dedim ama kendi kıyafetlerime yer bulamıyorum
ay insan alılveriş ypmayı özlüyo yaaa
canım geçecek bu günler bigün öyle bigün böyle derken büyütecez sıpaları
benimki sabaha kadar uyumadı hiç bişeyi yok hatta gülücük atıyo zilli oyun istiyo ağladım sinirden valla
uyku düzeni hiç yok
bi aya kalmaz gaz sorunu geçer benimki geçmeye başladı çok şükür
canım sende üşüttüysen sütünden geçer
yediklerine içtiklwerine dikkat et
bebkler hemen kapıyo
lavinya güle güle kullanın halınızı :81:
evet bende önce kendi dolabıma yoydum evde yer sıkıntısı var oda alamadık ama şimdi sığmadı bide dağınık durdu şifonyeri kendi yatak odamıza uygun aldık ilerde ona oda alınca biz kullanırız
benimki uyandı yine kıvranıo kaka yapsada rahatlasa:96:
kızlar kusmaktan kıyafet dayanmıyor..asıl kan damlasına geçince görün sizz iğrençç bişi sabah aksaşm veriyorrum cocugun agız içi boyanıyor salyalarla akıyor üst baş eller agızda zaten sureklıı badilerin kolları leke içinde oluyor çok gıcık
ay bunalımlardayım hava soguk bıyere cıktıgımız yooookk
kızlar mrb herkes iyi inşallah
ya ben kaç gündür çıldırıcam yaa gece 12 de kalkıyo sabah 6 ya kadar uyumak bilmiyo bazende 2 de kalkıyo sabah 9 a kadar uyumuyo napcam şaşırdım yaa hem gaz var hemde bazen keyfi olarak uyumak istemiyooff geçse şu günlerr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?