2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sağol canım ben çok severim bu rengi

güle güle kullan canım..

canım sağol begendiğinize svindim

geçende doğtaştan şifonyer aldım neymiş bebeğin elbiseleri sığmıyomuş oda 350 tl evdeyim ama maşallahım var

:))))
aynen valla ben daha gardrop alıcam kızıma ilk başlarda kendimkine koyuyordum benimki biraz büyük yeter dedim ama kendi kıyafetlerime yer bulamıyorum
ay insan alılveriş ypmayı özlüyo yaaa

canım geçecek bu günler bigün öyle bigün böyle derken büyütecez sıpaları
benimki sabaha kadar uyumadı hiç bişeyi yok hatta gülücük atıyo zilli oyun istiyo ağladım sinirden valla
uyku düzeni hiç yok
bi aya kalmaz gaz sorunu geçer benimki geçmeye başladı çok şükür

canım sende üşüttüysen sütünden geçer
yediklerine içtiklwerine dikkat et
bebkler hemen kapıyo

geçmiş olsun meliscim

geçmişe bakındım herkez kusmaklardan şikayetcii.. alıştım artıkk hergün kaç defa kusuyor bilmiyorum.. hele alt alırken illa bi kusmamız oluyor.kıyafet dayanmıyor :44:

ana kimse yazmıyo hep ben yazmışım gidip yemek yapayım bu arada ne nazlı oğlum var niye elini emiyon dedim ağlamaya başladı babası gibi buda nazlı ayy hiç te çekekmem nazlı adamı alıngan adamı oğlum ana gibi arsız olsaydın ya

kızlar kusmaktan kıyafet dayanmıyor..asıl kan damlasına geçince görün sizz iğrençç bişi sabah aksaşm veriyorrum cocugun agız içi boyanıyor salyalarla akıyor üst baş eller agızda zaten sureklıı badilerin kolları leke içinde oluyor çok gıcık

ya kızlar bu soğukta üst değiştirmekde sorun oluyo
ben artık yağlamıyorum kızımı banyodan sonra üşür diye hemen giydiriyorum

balsurat sağol canım teşekkürler

ay katılıyorum mahvoluyo üst baş
bide vitaminni hiç sormaın kokusu bile iğrenç benim kız zor içiyo onu

benım kızımda hep uyuyoo genelde sızce normalmı uyanık oldugu surecede huysuzlk yapıyooo besıgınde sallanmaya bayılıyooo

selam kizlar aksam gögsüm öyle bir sismistiki yatamiyordum kizi kaldirayim emdireyim dedim yok ne yaptimsa tik yok altini degistim gene tik yok memeyi agzina veriyorum gene yok sonra kustu simdi gülüyorum aksam zoruma giti kizim kustu diye gene emmedi yati artik en sonun da emince rahatladim. misafir vardi kayinbabamlarin en yakin akrabalari gelmsiti kizima bir küpe bir takim elbise aldigini görünce baya bozuldu cünkü kayinbabam eli bol biridir birde ilk tornu diye ölüp bitiyor kizima küpeyi görünce sekli degisti adamin.

kızlar mrb herkes iyi inşallah
ya ben kaç gündür çıldırıcam yaa gece 12 de kalkıyo sabah 6 ya kadar uyumak bilmiyo bazende 2 de kalkıyo sabah 9 a kadar uyumuyo napcam şaşırdım yaa hem gaz var hemde bazen keyfi olarak uyumak istemiyo off geçse şu günlerr ...

yavruma kan ilacını vermiştim bide emince miğdesi alt üst oldu bi kustuki fışkırttı yavrum canım benim hemen kaldırdım silkeledim cok kusuyor bu cocuk yaa dr sordum kilo alımında sorun yoksa normalmiş.saglık ocaındada hemşire üşütürsen bebeğe geçer diyorr. ne alaka ayaklarımdan corap terlik cıkmıyor ev sıcak 25 derece sinir olcamm.. gün aşırı yıkıyorum 2 günde 1 düşüreyim artıkk.. gerci havalar sıcaktı üşütmemişizdirr...

kızlar bebişler grip olunca nasıl anlıycaz..bugunbenimki biraz yapışık balgamlı kustu :)) ben ayda 1 grip olurum sımdı yakındır yine olmam bebeğede geçicek diye korkuyorum dr gidince sorucam bebeğe geçermi geçerse ne yapmam lazım illa ilaçmı verilcek cocuga evdeki burun açıcılarla atlatılmazmıki :44:

canım aynı dert bizdede var
kızım uyanıyo ben uyu ddikçe kızdıkça bana gülüyo
bu gece sabaha kadar uyumadı sabah banyo yaptırdık fitil koydum hala uyuyo şimdi gece uyku yok gene bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…