2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bence de hiçbişey çıkmıcak ritacım..
ay ne güzel büyüttün bebişi maşallah..derler ya kırkından sonra değişir diye..inşallah bundan sonrası çok rahat geçer sizin için..iyi eğlenceler şimdiden :)
bu arada gaz sorununuz nasıl ?

ritacım bence de birşey cıkmayacak canım sen icini ferah tut..
oh ohhhh yakın olsak gelirdim vallahi :))
maşallah oğluşun kocaman oldu bile darısı basımıza

allah kabul etsin johnny..bende bayramdan sonra düşünüyorum kısmetse..

yok daha yaptırmadık daha adamakıllı doktor bulamadık düzcede kocam 2tane çocuk ilacı çalışıyo ama hala karar veremedi kimin iyi doktor olduna 1tane varmış bakalım ptesi götürcem burnu akıyo çok tıkanıyo geçmedi 4.5 gündür hem tanışmak lazım artık dimi kilosunu ve boyunuda merak ediyorum kulağına baktırıyım

hazırlığı kaynanam yapıyo izmitte olcak mevlüt gidiyoz bizde birazdan mevlüt şekerlerini bile almış duyda inanma kızım babannesini 90derece değiştirdi :))

benım kız uykusunda acayp sesler karıyo bagzende korkuyo sızdede öle seyler oluyomu kızlar öle korkunca bnde korkuyom onunla

fatmacım benim oğluşda yapıyor onu.. bazen gülüyor,içli içli ağlıyor,sıçrıyor felan. melekler hem ağlatıp hem güldürürmüş öyle diyor annem. birde kızlar bebişleirnizin baş uclarını, küçük kuran-ı kerim, kücük bir parça ekmek,birde bıçak koydunuz mu ? bana koydurdular da.

ALLah kabul etsin johny. kolay gelsin sana da canım. görüşürüz dikkat edin kendinize.

ritaaa hadi hayırlı olsun kırkınız, darısı hepimizee :)

jhonny sizinkini de allah kabul etsin :)

darkcım ben hiç bişey koymadım cnm :) söyleyen de olmadı gerçi

ayyy kızlaaarrr

kuzum bana güldüüüüüü

ay çok güzel bişey bu, iki kere güldürdüm :)

amin canım...bakalım değişcek mi kuzum...
ritacım bence de birşey cıkmayacak canım sen icini ferah tut..
oh ohhhh yakın olsak gelirdim vallahi :))
maşallah oğluşun kocaman oldu bile darısı basımıza
saol canım inşallah bişey çıkmıcak...ahh keşke gelebilseniz bak neler yapcam bugün neler:)))
maşallah allah artırsın muhabettinizi canım:)))
ben kırmızı tülbent koyuyorum annem koydurmuştu..odasında da kuran-ı kerim var...
ayyy kızlaaarrr

kuzum bana güldüüüüüü

ay çok güzel bişey bu, iki kere güldürdüm :)

maşallah canım..yüzünüzden eksik olmasın gülücükler...

oh banucum büyüttün bebişi darısı başımıza.bu arada kulak için korkma bence de hiç bişey olmayacak maşaallah yağız meteye

saol duygucum..yarın bekleriz...
kızlar derya baykal da az sonra baby sling yapımını göstericek izleyin...

öncelikle günaydin kizlar ALLah kabul etsin mevlütlerinizi rita ve johny.pike artik darisi bizimkilerin basina yerim ben onlarin gülüslerini. size hastanede ögrendigim bir bilgiyi ileteyim kiz anneleri kizlarinin pitilarinin icinde beyaz bir sey var onu temizleyin korkmayin hemsire cis kontrolu icin cis aldigi zaman bana söyledi bebekte tikaniklik yapiyormus zamanla cislerini tam yapamadigi icin kalan cis icerde infektion mikrop yapiyormus atese yol aciyormus bunu da sizinle paylasmak istedim temizlerken korkmayin acimiyormus orasi

soguk suya ayva cekirdegini bir corba kasigi ihlamur bir tutam karanfil kaynar kaynamaz altini kapatip süzüp sogumasini bekleyip ilik bebege icirelim rita cok sogol hemen actim showu gazi icin cok iyimis bebege

Son düzenleme:
soguk suya ayva cekirdegini bir corba kasigi ihlamur bir tutam karanfil kaynar kaynamaz altini kapatip süzüp sogumasini bekleyip ilik bebege icirelim rita cok sogol hemen actim showu gazi icin cok iyimis bebege

ne demek canım....bende yapıcam akşama....

saolun kızlar :)

çok güzelmiş bu duygu ya :)

bu arada ben daha yeni aldım baby sling daha kullanmadık bile. derya baykalın göstereceği de çok hoş. nette izlemiştim.

kizlar dün söylemistim ama bugun tekrar söylemek istiyorum ben yaptim sütüm cogaldi sizde kesinlikle yapin taze elma kuru üzüm bir kactane kuru incir bol su tencereye koyup kaynatin suyunu icin cok ise yariyor cok sütünüz olur bana cok iyi geldi

ayyy kuzuları aglatmasın melekler yaaaa dayanılamaz o alt dudak cıkıo yaaaa aman Allahımmmm yok böle bir sey dünyadaaa

canım Kuranı kerimi anladımda ekmek pek iyi degildir bizde yatılan yerde. Garip geldi anlamı neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…