kızlar doktordan geldik...sol kulak gene geçemedi işitme testini..zarına baktılar zar sağlam...kulak delik girişi çok dar dediler...makine girmiyor olablirmiş...1 ay sonraya tekrar gün verdiler...o zaman da sonuç alınamazsa ayrıntılı teste sevk edicekler...sağ kulak tam şükürler olsun...sol kulakta da bir sıkıntımız çıkmaz inaşallah...ben çıkmııyacağına inanıyorum....
yarın da kırkımız var...pasta börek yapcam bugün...herkesi bekleriz...:))
bişe yoktur bencede için rahat olsun hepimizin minnoşları maşallah çok sağlıklı rabbim nazarlardan korusun
ooh kırkınız çıkıyo ne güzel bebişin seni görmeye başlıcak tamamen
bizimde mevlütümüz var yarın nasipse
benım kız uykusunda acayp sesler karıyo bagzende korkuyo sızdede öle seyler oluyomu kızlar öle korkunca bnde korkuyom onunla
amin canım...bakalım değişcek mi kuzum...bence de hiçbişey çıkmıcak ritacım..
ay ne güzel büyüttün bebişi maşallah..derler ya kırkından sonra değişir diye..inşallah bundan sonrası çok rahat geçer sizin için..iyi eğlenceler şimdiden :)
bu arada gaz sorununuz nasıl ?
saol canım inşallah bişey çıkmıcak...ahh keşke gelebilseniz bak neler yapcam bugün neler:)))ritacım bence de birşey cıkmayacak canım sen icini ferah tut..
oh ohhhh yakın olsak gelirdim vallahi :))
maşallah oğluşun kocaman oldu bile darısı basımıza
maşallah allah artırsın muhabettinizi canım:)))yok daha yaptırmadık daha adamakıllı doktor bulamadık düzcede kocam 2tane çocuk ilacı çalışıyo ama hala karar veremedi kimin iyi doktor olduna 1tane varmış bakalım ptesi götürcem burnu akıyo çok tıkanıyo geçmedi 4.5 gündür hem tanışmak lazım artık dimi kilosunu ve boyunuda merak ediyorum kulağına baktırıyım
hazırlığı kaynanam yapıyo izmitte olcak mevlüt gidiyoz bizde birazdan mevlüt şekerlerini bile almış duyda inanma kızım babannesini 90derece değiştirdi :))
ben kırmızı tülbent koyuyorum annem koydurmuştu..odasında da kuran-ı kerim var...fatmacım benim oğluşda yapıyor onu.. bazen gülüyor,içli içli ağlıyor,sıçrıyor felan. melekler hem ağlatıp hem güldürürmüş öyle diyor annem. birde kızlar bebişleirnizin baş uclarını, küçük kuran-ı kerim, kücük bir parça ekmek,birde bıçak koydunuz mu ? bana koydurdular da.
ayyy kızlaaarrr
kuzum bana güldüüüüüü
ay çok güzel bişey bu, iki kere güldürdüm :)
soguk suya ayva cekirdegini bir corba kasigi ihlamur bir tutam karanfil kaynar kaynamaz altini kapatip süzüp sogumasini bekleyip ilik bebege icirelim rita cok sogol hemen actim showu gazi icin cok iyimis bebege
fatmacım benim oğluşda yapıyor onu.. bazen gülüyor,içli içli ağlıyor,sıçrıyor felan. melekler hem ağlatıp hem güldürürmüş öyle diyor annem. birde kızlar bebişleirnizin baş uclarını, küçük kuran-ı kerim, kücük bir parça ekmek,birde bıçak koydunuz mu ? bana koydurdular da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?