kocama mektup yazdım....bu arada çok soğuk..kombi en sonda yanıyo aöma soğuk
kızlar merhabalar,benim kızımın pişik sorunu devam ediyorherşeyi denedim ;pişik kremi ,bepanten ,zeytin yağı,bebek yağı,pamukla ve suyla temizliyorum,her akşam yıkıyorum poposunu.Havalandırıyorun artık bugün göğüs kremi lansinoh kullanmıştım onu sürüyorum poposuna bakalım sonuç alacak mıyım
canım fito kullan birde
geçmiş olsun
krem mi o canım?
benim başparmağımın yarısı büyüklükte kocaman yani( kayıyo oraya buraya değince ama ağlamıyo demekki acımıyo
kızlar yaaa oğluşumun sağ kasığında bi beze var,pipisinin hemen üstünde sağda.çok moralim bozuldu pazartesi gitcez doktora neden olmuş olabilir bilmiyorum ama çok üzüldüm((((
geçmiş olsun azizan mrk etme içini ferah tut benim kızımdada vardı yağ bezesiymiş:44:canım canını sıkma benimde oğlumun hemen kulağının üstünde öyle bişey vardı dr götürdük bebeklerde yağ bezesi şeklinde sivilce yada daha büyük bezeler oluyomuş
oğlum beni deli ediyo ellerini o minicik ağzına koyuyo bide şapur şupur ses çıkarıyo çıkardığı sesemi yoksa elininin hepsini ağzına koymaya çalışmasınamı sinir olayım
valla bneimkininde heryeri figürlü. ben alıştımecrinece sen molfix kullanıyordun heralde..realdeki indirimden bez molfix aldım,bezin üzerinde minik minik figürler var.önü arkası belli değil,bandı yapıştırdığımız yer bile belli değil..sahtesi var diye duymuştum,olabilir mi?
umaırem bişe yoktur cnm gçemiş olsun. bi göster sen doktora.kızlar yaaa oğluşumun sağ kasığında bi beze var,pipisinin hemen üstünde sağda.çok moralim bozuldu pazartesi gitcez doktora neden olmuş olabilir bilmiyorum ama çok üzüldüm((((
oğlum beni deli ediyo ellerini o minicik ağzına koyuyo bide şapur şupur ses çıkarıyo çıkardığı sesemi yoksa elininin hepsini ağzına koymaya çalışmasınamı sinir olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?