2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende evde çok bunaldım geçen bebeği eşime bıraktım sabah 9 da evden cıktım çarsıya 1.bucuk saatte geldim hızlı hızlı ..bıraksalar dahada gezerdim .. eşim eve gelince takılsaydın biraz daha dedi:) ay ne bilim cocuk huysuzluk eder sandım kendimi dısarı atınca evi unuttum vala.. yarında çıkmak ıstıyorum kar gelmeden buraya cocuga bişeyler almam lazım

kızlar merhabalar,benim kızımın pişik sorunu devam ediyorherşeyi denedim ;pişik kremi ,bepanten ,zeytin yağı,bebek yağı,pamukla ve suyla temizliyorum,her akşam yıkıyorum poposunu.Havalandırıyorun artık bugün göğüs kremi lansinoh kullanmıştım onu sürüyorum poposuna bakalım sonuç alacak mıyım

kocama mektup yazdım....bu arada çok soğuk..kombi en sonda yanıyo aöma soğuk

iyi yapmışşsın tatlım...

esracım geçmiş olsun tatlım...karnını sıcak tutmaya çalış...ayaklarınıda sık sık hareker ettir...napalım artık çocuğun mu var derdin var...Allah sağlık versin hepimizinkine...

canım fito kullan birde
geçmiş olsun

ecrinece sen molfix kullanıyordun heralde..realdeki indirimden bez molfix aldım,bezin üzerinde minik minik figürler var.önü arkası belli değil,bandı yapıştırdığımız yer bile belli değil..sahtesi var diye duymuştum,olabilir mi?

kızlar yaaa oğluşumun sağ kasığında bi beze var,pipisinin hemen üstünde sağda.çok moralim bozuldu pazartesi gitcez doktora neden olmuş olabilir bilmiyorum ama çok üzüldüm((((

benim başparmağımın yarısı büyüklükte kocaman yani( kayıyo oraya buraya değince ama ağlamıyo demekki acımıyo

kızlar yaaa oğluşumun sağ kasığında bi beze var,pipisinin hemen üstünde sağda.çok moralim bozuldu pazartesi gitcez doktora neden olmuş olabilir bilmiyorum ama çok üzüldüm((((

canım canını sıkma benimde oğlumun hemen kulağının üstünde öyle bişey vardı dr götürdük bebeklerde yağ bezesi şeklinde sivilce yada daha büyük bezeler oluyomuş

oğlum beni deli ediyo ellerini o minicik ağzına koyuyo bide şapur şupur ses çıkarıyo çıkardığı sesemi yoksa elininin hepsini ağzına koymaya çalışmasınamı sinir olayım

lavinta canim sakin mani olma ellerini agzina sokmaya canim ellerini taniyorlar o sekilde sanma ki aclikdan falan yapiyor.bebeklerin cogu agzina alir ellerini.hic sinir olma canim bunlar normal.icin rahat etmiyorsa elllerini yika SIK SIK BEBEGIN

valla bneimkininde heryeri figürlü. ben alıştım açıom önce bantları arıom ondan sona kızın altını açıom.
umaırem bişe yoktur cnm gçemiş olsun. bi göster sen doktora.
oğlum beni deli ediyo ellerini o minicik ağzına koyuyo bide şapur şupur ses çıkarıyo çıkardığı sesemi yoksa elininin hepsini ağzına koymaya çalışmasınamı sinir olayım

aynen benimkide hemen çıkarıom geri sokuo bende açmı die emzirom emziği bi gün hiç vermedim eline sardı çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…