emzik vermiosunya ondn :) bende bi gün vermedim elini öğrenmiş :) emzik vermeyince elini emio
emzik veriyom kız :) ama azcık
cnm doktorun kim?? ben henüz bi dr bulamadım güvenebileceğim, ayrıca yakın olsun istiyorum seninki nerde??
Kızlar merhaba sizi çok özledim ara ara katılmaya çalışıcam ama pc k.validemlerde ve bebek pek durmuyor ama fırsat bulunca yazıcam. Bu arada 4 ekimde doğdu 3,580 gr ve 51 cm.Adı Emre . Uykumuz çok çok az ve ben çok yoruluyorum ve sanırım depresyona girdim. Psikolojim pek iyi sayılmaz. Bu durumda olan var mı?
kızlar merhabalar,benim kızımın pişik sorunu devam ediyorherşeyi denedim ;pişik kremi ,bepanten ,zeytin yağı,bebek yağı,pamukla ve suyla temizliyorum,her akşam yıkıyorum poposunu.Havalandırıyorun artık bugün göğüs kremi lansinoh kullanmıştım onu sürüyorum poposuna bakalım sonuç alacak mıyım
herkese iyi geceler..ya uzun zamandır giremedim özlemişim valla..daha yeni geçmişi okumayı bitirdim..hepimizin sorunları aynı :) bizimkide ellerini emmeye başladı bu ara..bide sünnet oldu 4 gün önce..çok zor ya içim parçalandı..o ağladı ben ağladımm..neyseki iyileşiyor yavaş yavaş..
iyi yapmışssınız ilerde dahada zor olurdu
bnm kız2 gundr neden az emıyomuş anladım ya pamukçuktanmışnetde arastrdım acırmış
kızlar merhabalar,benim kızımın pişik sorunu devam ediyorherşeyi denedim ;pişik kremi ,bepanten ,zeytin yağı,bebek yağı,pamukla ve suyla temizliyorum,her akşam yıkıyorum poposunu.Havalandırıyorun artık bugün göğüs kremi lansinoh kullanmıştım onu sürüyorum poposuna bakalım sonuç alacak mıyım
iyi yapmışssınız ilerde dahada zor olurdu
bnm kız2 gundr neden az emıyomuş anladım ya pamukçuktanmışnetde arastrdım acırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?