2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

emzik veriyom kız :) ama azcık

bende az veriom. ama evde nerdeyse hiç vermiom bi yere gittiğimizde yanıma alıom gene unutmasın evde hazır memeyi çıkarıp duruozda dışarda zor ece yatarken veriodum bi yerde okudum uyutmak için emzik vermeyin die şimdi onuda yapmıom.

Kızlar merhaba sizi çok özledim ara ara katılmaya çalışıcam ama pc k.validemlerde ve bebek pek durmuyor ama fırsat bulunca yazıcam. Bu arada 4 ekimde doğdu 3,580 gr ve 51 cm.Adı Emre . Uykumuz çok çok az ve ben çok yoruluyorum ve sanırım depresyona girdim. Psikolojim pek iyi sayılmaz. Bu durumda olan var mı?

yalnız sayılmassın canım,inan çoğumuz aynı durumdayız...
uykusuzluk,adaptasyon güçlüğü,birdenbire artan sorumluluklar ve kısıtlanma gibi durumlar hepimizde mevcut...sabredicez,ve bunlarda geçecek...
mesela benim kızım bugün sabah 10 dan akşam 7 ye kadar kucağımdaydı.uyumasını geçtim,yerinde dursa razıyım...yemeği babamız dışarıdan getirdi ve ben gurbetteyim,bir allah kulu yok yani...uykuya gelince gece sabaha kadar belki 10 belki 20 defa kalkıyoruz,gün boyu malak gibi geziniyorum,uykusuzluktan ki ben 9,10 saat uyuyan biriydim...8 saatle doymazdım yani...
sabredicez,günler geçiyor....geçmese benim büyük kızımda geçmezdi ,kolikti günde 8 saat bağırarak ağlardı ve ben 20 yaşında gurbette tek başımaydım...şimdi ilkokul 3 te...bunada hamdolsun...sende sıkma canını geçecek...

kizimin agzindan emzigini cektim aldim yalandan bir aglayisi var görmeyin gitsin cok komik yaaa yalandan aglamasinida beceremiyor

doğru yapıyosun...lansinoh ürünlerinin tanıtımında, lansinoh göğüs kremini sulandırıp pişik kremi olarak kullanabilirsiniz dediler...

bide bezini değiştir...prima da pişik devam ediyosa huggies marka kullan oda çok iyi...

selam hanımlar bn ne kullandysam hep pişiğ var ama bnyo yapınca gecıyo bı 6 saat snra gene var pişiği bebe yağı hep surunceolmuyo gece surmuyom hmn gerı oluyo

kızlar dili asırı derecede pamukçuk omuş ya karbntlı syla ılk ay tmzldım hıc böle olmamıştı ya acıyomudur acaba

premıum care bızı daha çok pişirmişti şimdi diğer primadan kullnıyom odaha ıyı drmda

herkese iyi geceler..ya uzun zamandır giremedim özlemişim valla..daha yeni geçmişi okumayı bitirdim..hepimizin sorunları aynı :) bizimkide ellerini emmeye başladı bu ara..bide sünnet oldu 4 gün önce..çok zor ya içim parçalandı..o ağladı ben ağladımm..neyseki iyileşiyor yavaş yavaş..

iyi yapmışssınız ilerde dahada zor olurdu

bnm kız2 gundr neden az emıyomuş anladım ya pamukçuktanmış netde arastrdım acırmış

geçmiş olsun canım benim kızımdada oldu 1 hafta falan çektik sonra doktorumuz travazol ve troysd adında kremler verdi travazolu günde iki kez trosyduda her altını değiştirdiğinde sür dedi 3 gün içinde popişi düzeldi şimdide bübchenin pişik önleyicisiyle devam ediyoruz tabi ıslak mendili falan bıraktık su pamuk mecburen :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…