2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hayırdır fatmacım niye canın sıkılıyo benimde sıkılıyo ama kızın bogazından gelen hırıltılar canımı sıkıyo balgam var ve atamıyo sende bebegi emzirmeden önce gögsünü karbonatlı suyla silersen hem onun dili iyileşir hemde daha rahat emer

karnı ac emmıyo ya aglyo cokfena yaaa sılıyom hmn basladım önceden sılıyodum olmuyodu bıraktım gerı oldu ona canım sıkkın

sıkma canını geçer gider bide ayva çekirdekleriyle yaplan jel gibi oluyo onuda sürebilirsin ben ogluma ondan yapmıştım bir günde geçirdi nerdeyse benim kızın başını bekliyorum bende bogazındaki yüzünden bi tuhaf uyuyo arada tuhaf sesler çıkarıyo okadar ilaç veriyorum banamısın demiyo

anne sutu alıyo ya işallah cbcak ıyılesr yazık yawruya kucucuk bedenleryle hasta olmaları uzuyo ınsanı nası yapılıyo ayva cekırdegı

ayvanın çekirdeklerini küçük bir bardak yada fincana koy üzerini örtecek kadar sıcak su koy üzerini kapat 1.5-2 saate kadar bekledikçe jelleşiyo zaten kaşıkla çocugun agzına verebilirsin yada sürebilirsin agzındaki agrıyla o beyazlıkları gideriyo canımben hem oglumda hemde kızımda bunu yaptık geçtide çok şükür neyse kız dalmışken bende gidiyorum hayırlı geceler geçmişler olsun canım

çok tesekkur ederım yarn yapıyım bnmkıde uyudu dalsın bn yatyım ıyı gceler

dn gece yatan kız bu gece yatmıyo bu nezamna kadar srcek uyku problemı yaaaaaaa

cnm ben zorla uyutuyorum saat 00.00da sarıyorum kollarını sıkıca ısıgı kapatıyorum sallıyorum basta dırenıyo aglıyo tepınııyo ama en fazla 15-20dk dayanabılıyo hergunhergun bunu yaptım artık dırenmeler aza ındı 5-10dk aglıyo sonra sızıyo ama derın uykuya dalana kadar bıcok kez ırkılıyo baktım ıyıce dalmıs yastıkla beraber alıp yatagına koyuyorum cok sukur 4-5 saat aralıksız uyumaya basladı.
tabıı arada yıne bozulmalar oluyo ama ılk zamanlara nazaran cook cook sukur bu halıne mesela dun 1.30da besledım 2de uyudu 5de uyandı besledım uyudu 9da uyandı besledım uyudu 1de uyandı :)
ayy hep boyle olsa keskeeee

iyi geceler kızlar nasılsınız benim kızın gaz sancısı tuttu akşam yeşil mercimek yemiştim ondan oldu heralde yavrum zar zor uyyuttum şimdi...ama arada uyanıyor sancı tutunca baya emdi kusar diye korkuyorum ondan nöbetteyim buaradada ılık suya kimyon koydum onu içiyorum...

kızlar cuma günü aşımız vardı çok ağladı yavrum aynı aşıyı çok fazla hareket ettiği için tutmadı diye 3kere yaptılar o ağladı ben ağladım allahtan annem vardı yanımda o tuttu ben bakamadım...kilo ve boyuda geçen ay 3400 dü bu ay 4400 olmuş boyuda sadece 1 cm uzamış canım sıkıldı 45 cm doğmuştu şimdi 51 olmuş iki ayda sadece 6 cm uzamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…