ecrinece özelden msj attım canım sana cvplarsan sevinirim
günaydın kızlar
sma mama kullanan varmı
günaydıın kızlar
ben kullanıyorum mezime hayırdır?
canım ben aptamıl kullanıodum oğlum pek sevmedi sma gold aldım cok sevdi de kullananlar memnun mu dıe sordum
sevdiyse kullan. bende sma ile büyümüşüm hiç hastalık bilmem.anne sütüne en yakın smaymış. sma gald ozellikle zayıf bebekler için uretilmiş daha iyi beslensin diye. ben bu mama işini iyice araştırdım kullanan anneler iyi anlatıyo yanlız her bebek sevmiyo benim oğlanda pek sevmedi günde bi kere veriyom diğer öğünü emziriyom yada bebelac veriyom. malesef en kötü mamanın tadını beğendi oğlumözellikle bebeğim bebelacla kabız olduğunda hemen sma veriyom normale dönüyo anne sütü alırken oğlum 4 5 kez kaka yapardı bebelac aldı 3 4 günde zor yapar oldu ama işiy yolunu buldum 2 öğün bebelac bir öğün sma veriyom diğer zakitleride emziriyom sana da kolay gelsın keşke sütümüz yetseydi emzirebilseydik:44:
ilk başta benim oğlanda dılıyle itiyordu alıştı şimdiselam kizlar benim kizda biberon tutmuyor ya.bazen disari cikiyorum.sütü sagip anneme birakiyorum
biberonu almiyor bir iki cekip midede ne varsa onuda cikariyor.nasil alistircam ya siz hangi ucu veriyorsunuz
biberon başlığı bidesini bulandırıyodur bide biberonun akışı hızlıysa oyapar. benim oğlanda çok kusuyodu azına vediğimzaman başlıyodu ağlamaya gittim dr rowns un biberonunu aldım bir anda kesildi hem başlıgı büyük akışı yavaş anne emesi gibi. şimdi kusmamaız yok şükürselam kizlar benim kizda biberon tutmuyor ya.bazen disari cikiyorum.sütü sagip anneme birakiyorum
biberonu almiyor bir iki cekip midede ne varsa onuda cikariyor.nasil alistircam ya siz hangi ucu veriyorsunuz
herkese iyi geceler..ya uzun zamandır giremedim özlemişim valla..daha yeni geçmişi okumayı bitirdim..hepimizin sorunları aynı :) bizimkide ellerini emmeye başladı bu ara..bide sünnet oldu 4 gün önce..çok zor ya içim parçalandı..o ağladı ben ağladımm..neyseki iyileşiyor yavaş yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?