2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım ben aptamıl kullanıodum oğlum pek sevmedi sma gold aldım cok sevdi de kullananlar memnun mu dıe sordum

sevdiyse kullan. bende sma ile büyümüşüm hiç hastalık bilmem.anne sütüne en yakın smaymış. sma gald ozellikle zayıf bebekler için uretilmiş daha iyi beslensin diye. ben bu mama işini iyice araştırdım kullanan anneler iyi anlatıyo yanlız her bebek sevmiyo benim oğlanda pek sevmedi günde bi kere veriyom diğer öğünü emziriyom yada bebelac veriyom. malesef en kötü mamanın tadını beğendi oğlum özellikle bebeğim bebelacla kabız olduğunda hemen sma veriyom normale dönüyoanne sütü alırken oğlum 4 5 kez kaka yapardı bebelac aldı 3 4 günde zor yapar oldu ama işiy yolunu buldum 2 öğün bebelac bir öğün sma veriyom diğer zakitleride emziriyom sana da kolay gelsın keşke sütümüz yetseydi emzirebilseydik:44:

canım ben iş,e basladım gunduz ben gelene kadar mama yıyor ..sonra sabaha kadar emiyor mama vermıyorum..doğru birde sevmeleri var benım eczacı arkadasta sma kullan hepsınden iyi demişti ama gercektende öyle 60ml zor bitirirken şimdi sma basladıgımızdan belli 80 ml yiyor..sevdi yani maaşallh
keyiflerinede pek düşkünler

selam kizlar benim kizda biberon tutmuyor ya.bazen disari cikiyorum.sütü sagip anneme birakiyorum
biberonu almiyor bir iki cekip midede ne varsa onuda cikariyor.nasil alistircam ya siz hangi ucu veriyorsunuz

selam kizlar benim kizda biberon tutmuyor ya.bazen disari cikiyorum.sütü sagip anneme birakiyorum
biberonu almiyor bir iki cekip midede ne varsa onuda cikariyor.nasil alistircam ya siz hangi ucu veriyorsunuz
ilk başta benim oğlanda dılıyle itiyordu alıştı şimdi
ben normal başlık kullanıyorum biberonda
emzikte te ne alakaysa damaklı emiyor oğlum

biberon başlığı bidesini bulandırıyodur bide biberonun akışı hızlıysa oyapar. benim oğlanda çok kusuyodu azına vediğimzaman başlıyodu ağlamaya gittim dr rowns un biberonunu aldım bir anda kesildi hem başlıgı büyük akışı yavaş anne emesi gibi. şimdi kusmamaız yok şükür

selam kızlar

benim de sütüm yetmiyo mama takviyesi yapıyorum. pre aptamil vermişti doktorumuz onu kullanıyoruz. son kontrolde aptamil 1e geçebilirsiniz demişti ama o da biberonda çok kalıntı bıraktı daha bi yağlı falan sanki son bir kutu pre aptamilimiz kalmıştı ona devam ediyoruz biz. ben en baştan beri tek delikli avent biberonla veriyodum. sonra çift delikliye geçeyim belki daha az hava yutar dedim ama çift delikliye geçtiğimden beri ağlamaları mamaya direnmeleri başladı, geri tek delikliye döndüm şimdilik iyi gibiyiz bakalım. günde 1 kere de kaka yapıyo bizim minnoş. nadiren 2 günde bire çıkıyor. kabızlık da olmadı.

geçmiş olsun cnm ama iyi yaptın emin ol 1 hafta sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin. biz 14 günlükken yaptırdık. içimden bişeyler kopmuşşştu anne olmanın ne kadar zor olduğunu öğrenmiştim o gün. doğumda bile o kadar acı çekmemiştim. ama sadece iğne vurulurken ağlıyorlar sünnet olurlke hiç anlamadı birde 3 gün sonra ucundaki aparat çıkarılırken ağladı. 1 haftada tamamen geçmişti

kızlar sünnet işini çok iyi yapıyosunuz, daha çabuk atlatırlar. hem hatırlamazlar da

geçmiş olsun

mezime canım bende mama veriyorum ama sadece akşamları oda kusmama maması akşam 8 gibi veriyorum uyuyo zaten tekrar uyandıgında emzirip tekrar uyutuyorum sabaha karşı 5te uyanıp emip tekrar uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…