2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sünnet ettiren annişler ne iyi yapmışsınız valla. bende cok istedim iyileşir hatırlamaz aradan cıksın dedim ama eşim istemedi o nedenle yaptıramadım.

bendeiyileşmesi kolay olur diye, o mantıktan yola çıkarak istedim ama eşim istemedi işte
mezime aynı sebepten dolayı istememişler ..

bencee en iisis kucukken yapmak ben oglumu gecen yaz yaptırdım cocuk acısındanda kotu bı drum pskolojık olarak o ılk gecemız berbat gecmıstı 6 yasında oglumm kac kere uykusundan fırladı suunet oldugu gece korkaraak kıı okadarda ii bı doktor secmemıze ragmen ı yuzdeeen en iisii bebekken

kızlar onuyla alakasız ama bişey sorcam... iyice bakımsız olduk..yani ben öyleyim sizi bilmem...yüzünüz için krem falan kullanıyomusunuz... yada göz altınız için ben biraz takıntılıyım bu konularda... göz altım çok kurudu soyuluyo... gece uykusuzluk tan kaşıyorum sürekli gözlerim.. sabah sadece yıkıyorum yüzümü krem falan yok kurudu iyice heryeri yüzümün pul pul.. gözümün altı kabuklandı..bebanten sürsemmi acaba..

siz krem kullanıyomusunuz gzleriniz ve yüzünüz için..

benim oglum peygamber sünnetli yani yarı sünnetli dogdugu için biz mecburen 3 yaşına kadar bekledik bu sene mayısta ameliyatla oldu ama sünnet dügünü seneye olacak

Kızlar merhabalar..Bizim fıstık geceleri hiç uyumuyor,sürekli gazı var. Metsille başladık,zinko,sap,miniş çay. En son eşim acı elma yağı almış masaj için..Ben yemeklerime kimyon ekliyorum,sütü falan zaten unuttum. Sıcak havlular koyuyorum .Yok yok ne yapıyım daha..:2:

Ablalarımızda diyor ki anne yine mi uyumadı ,yatacak mısın? Sıkıldılar tabiki her fırsatta uyumaya çalışmamdan. Gerçi hoş bende sıkıldım ya .Hiçbirşey gece uykusu gibi olmuyor.Şimdi yatmadım kek falan yapalım da gönüllerini alalım fıstıkların..

kızların ne kadar sanslı hepsıne yetmeye calısıyosun fedakarlık bu olsa gereeeek

selam kızlar..gene sütüm azaldı 1 aydır mama ya gerek kalmamıştı...emziriyordum şu 2 gündür sütüm çok az...uyumuyor yavrum...ağlıyor...inatla mama vermedim...ama emziği bir emiyor ki..neyse mama alıcam artık yarın sma almayı düşünüyorum..var mı kullanan??önce milupa conformil aldım beğendi içti ama sma ya daha ii diyorlar..var mı bilgisi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…