kızlar onuyla alakasız ama bişey sorcam... iyice bakımsız olduk..yani ben öyleyim sizi bilmem...yüzünüz için krem falan kullanıyomusunuz... yada göz altınız için ben biraz takıntılıyım bu konularda... göz altım çok kurudu soyuluyo... gece uykusuzluk tan kaşıyorum sürekli gözlerim.. sabah sadece yıkıyorum yüzümü krem falan yok kurudu iyice heryeri yüzümün pul pul.. gözümün altı kabuklandı..bebanten sürsemmi acaba..
siz krem kullanıyomusunuz gzleriniz ve yüzünüz için..
canım ben lirena diye doğal bi krem kullanıyom gecede roc un soya özlü kremini aklıma geldikçe kullanıyorumselam kızlar..gene sütüm azaldı 1 aydır mama ya gerek kalmamıştı...emziriyordum şu 2 gündür sütüm çok az...uyumuyor yavrum...ağlıyor...inatla mama vermedim...ama emziği bir emiyor ki..neyse mama alıcam artık yarın sma almayı düşünüyorum..var mı kullanan??önce milupa conformil aldım beğendi içti ama sma ya daha ii diyorlar..var mı bilgisi olan??
selam kızlar..gene sütüm azaldı 1 aydır mama ya gerek kalmamıştı...emziriyordum şu 2 gündür sütüm çok az...uyumuyor yavrum...ağlıyor...inatla mama vermedim...ama emziği bir emiyor ki..neyse mama alıcam artık yarın sma almayı düşünüyorum..var mı kullanan??önce milupa conformil aldım beğendi içti ama sma ya daha ii diyorlar..var mı bilgisi olan??
benimki de şağur şupur elinin hepsini yemeye çalışıyor :18:
lavinta canim sakin mani olma ellerini agzina sokmaya canim ellerini taniyorlar o sekilde sanma ki aclikdan falan yapiyor.bebeklerin cogu agzina alir ellerini.hic sinir olma canim bunlar normal.icin rahat etmiyorsa elllerini yika SIK SIK BEBEGIN
desenize hepimiz aynı dertten muzdaribiz engellememeye çalışıyom ama sinir oluyorum yavalla bneimkininde heryeri figürlü. ben alıştımaçıom önce bantları arıom ondan sona kızın altını açıom.
umaırem bişe yoktur cnm gçemiş olsun. bi göster sen doktora.
aynen benimkide hemen çıkarıom geri sokuo bende açmı die emzirom emziği bi gün hiç vermedim eline sardı çocuk :)
selam kızlar..gene sütüm azaldı 1 aydır mama ya gerek kalmamıştı...emziriyordum şu 2 gündür sütüm çok az...uyumuyor yavrum...ağlıyor...inatla mama vermedim...ama emziği bir emiyor ki..neyse mama alıcam artık yarın sma almayı düşünüyorum..var mı kullanan??önce milupa conformil aldım beğendi içti ama sma ya daha ii diyorlar..var mı bilgisi olan??
beslenmen değişmiştir annende yemek yiyordun şimdi annen yok yalnızsın öğünleri atlıyorsundur sürekli bişeyller ye toparlar ben öyle yapıyorum
benim oğlan da ellerini cuk cuk emiyorrr
fragola süütünün yetmdiğini nasıl anladın
hemen konuya daldım selam bugün hiç fırsat bulamadım önce balkonu yıkadım ,cam sildim , yaptım bir taraftanda çocuk anam ağladı valla ne zor hem anne hem ev kadını olmak,mutfağı sil süpür,ütü yaptım yemek
sma ya iyi diyolar rita ben hep güzel şeyler duydum. ama bizim doktor bize pre aptamil sonra da aptamil 1 dediği için ben ondan devam ediyorum. hayrola kuzum ya bişeye mi üzüldün niye azaldı acaba sütüninşallah tekrar artar canım ya
hemen yaptım dün gece bakalım bugün içtim hep..canım ben lirena diye doğal bi krem kullanıyom gecede roc un soya özlü kremini aklıma geldikçe kullanıyorum
ritacım sütün niye azaldıkı yediklerine dikkat etsen şu incir suyunu kızlar çok beğeniyo
öle valla canım..
bence eğer sinirim problemi varsa comformile devam et. benim kız nerdeyse 5 aylık olcak hala comformil kullanıyoruz. sma da kullandık ama sindirim problemimiz olduğu için 2 kutu kullandık yine comformile döndük. inşallah sütün gelir. yok diyede üzme kendini olmayınca olmuyor.
beslenmen değişmiştir annende yemek yiyordun şimdi annen yok yalnızsın öğünleri atlıyorsundur sürekli bişeyller ye toparlar ben öyle yapıyorum
anaaam lavinya naptın sen öyle bu havada cam mı silinirmiş dışarısı kar buz...valla takdir ettim seni
kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?