2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sma ya iyi diyolar rita ben hep güzel şeyler duydum. ama bizim doktor bize pre aptamil sonra da aptamil 1 dediği için ben ondan devam ediyorum. hayrola kuzum ya bişeye mi üzüldün niye azaldı acaba sütün inşallah tekrar artar canım ya

canım ben lirena diye doğal bi krem kullanıyom gecede roc un soya özlü kremini aklıma geldikçe kullanıyorum
ritacım sütün niye azaldıkı yediklerine dikkat etsen şu incir suyunu kızlar çok beğeniyo

bence eğer sinirim problemi varsa comformile devam et. benim kız nerdeyse 5 aylık olcak hala comformil kullanıyoruz. sma da kullandık ama sindirim problemimiz olduğu için 2 kutu kullandık yine comformile döndük. inşallah sütün gelir. yok diyede üzme kendini olmayınca olmuyor.

benimki de şağur şupur elinin hepsini yemeye çalışıyor :18:

lavinta canim sakin mani olma ellerini agzina sokmaya canim ellerini taniyorlar o sekilde sanma ki aclikdan falan yapiyor.bebeklerin cogu agzina alir ellerini.hic sinir olma canim bunlar normal.icin rahat etmiyorsa elllerini yika SIK SIK BEBEGIN

desenize hepimiz aynı dertten muzdaribiz engellememeye çalışıyom ama sinir oluyorum ya

beslenmen değişmiştir annende yemek yiyordun şimdi annen yok yalnızsın öğünleri atlıyorsundur sürekli bişeyller ye toparlar ben öyle yapıyorum

hemen konuya daldım selam bugün hiç fırsat bulamadım önce balkonu yıkadım ,cam sildim , yaptım bir taraftanda çocuk anam ağladı valla ne zor hem anne hem ev kadını olmak,mutfağı sil süpür,ütü yaptım yemek

beslenmen değişmiştir annende yemek yiyordun şimdi annen yok yalnızsın öğünleri atlıyorsundur sürekli bişeyller ye toparlar ben öyle yapıyorum

bencede ritacım annen muhtemelen sana sürekli bişeyler yediriyodu sen yalnız çok dikkat edemiyosan sütün azalır bencede sürekli bişeyler ye

ben de öyle oluyor öğünlerimi atlamazsam sütüm yetiyor ama beslenmezsem azalıyor gerçekten

fragola süütünün yetmdiğini nasıl anladın

canım ilk 3 hafta sadece emzirdim ve kızım doğum kilosuna bile ulaşamadı. 2935 gram doğdu, 2795 gramla hastaneden çıktık 3 hafta sonunda 2900 gram ancak oldu. doktor da hemen mama takviyesine başlıyoruz 3 haftadır aç bu çocuk demek ki dedi ve hakkaten mamadan sonra kızımın sarı kara rengi pembe beyaz oldu resmen. uyumayan cocuk uyumaya başladı. memeden sonra ağlıyor süt bitince. mama verince ancak susuyor ve rahatlıyor. ne yaptıysam yetmedi sütüm bi türlü, ben de artık umudu kestim bu şekilde devam ediyorum kuzum işte napayım

anaaam lavinya naptın sen öyle bu havada cam mı silinirmiş dışarısı kar buz...valla takdir ettim seni

aslında üzülmedim desemde annemlerden ayrılınca ne bilim işte iyice sulu göz oldum ben ya:)))
canım ben lirena diye doğal bi krem kullanıyom gecede roc un soya özlü kremini aklıma geldikçe kullanıyorum
ritacım sütün niye azaldıkı yediklerine dikkat etsen şu incir suyunu kızlar çok beğeniyo
hemen yaptım dün gece bakalım bugün içtim hep..
öle valla canım..

olabilir habire yicem ya...çok üzülüyorum...

anaaam lavinya naptın sen öyle bu havada cam mı silinirmiş dışarısı kar buz...valla takdir ettim seni

canım burası çok soğuk değil yağmur yağmıştı çatının bütün pisliğini balkona dökmüş camda sadece mutfağı sildim yağmur suyu hep çamur etmişti ütü konusunda bende kendimi taktir ettim iki sepet dolusu

kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..

kızlar bebeğim 3 aylık hem anne sütü hemm mamayla besliyorum son üç gğndür yediği mamanın yarısını kusuyor heme huzursuz kakasıda yeşil renkti bugün yarın doktora gidecem lütfen beni bilgilendirin neden acaba kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…