kızlar bebeğim 3 aylık hem anne sütü hemm mamayla besliyorum son üç gğndür yediği mamanın yarısını kusuyor heme huzursuz kakasıda yeşil renkti bugün yarın doktora gidecem lütfen beni bilgilendirin neden acaba kusuyor
mesela kahvaltı sonrası süt iç yanında bir iki icir sonra öğle yemeği ben hep bulgur pilavı yapıyorum yoğurt taze soğan ve yanına sebze yemeği ara öğünde yine süt meyve yiyorum akşam yine pilav yoğurt ve bir yemek taze soğan yoksa kuru soğan sonra çerez ama kavrulmamış fındık ceviz fıstık çekirdek gibi hangisi varsa gece yatarken süt ve comfleks bir iki çatal helva pekmez ben bunu yapmaya çalışıyorum ve uykuu o çok önemli sabah uyuduğunda onunla uyuyorum çok faydasını gördüm ,aslında üzülmedim desemde annemlerden ayrılınca ne bilim işte iyice sulu göz oldum ben ya:)))
hemen yaptım dün gece bakalım bugün içtim hep..
öle valla canım..
olabilir habire yicem ya...çok üzülüyorum...
canım ilk 3 hafta sadece emzirdim ve kızım doğum kilosuna bile ulaşamadı. 2935 gram doğdu, 2795 gramla hastaneden çıktık 3 hafta sonunda 2900 gram ancak oldu. doktor da hemen mama takviyesine başlıyoruz 3 haftadır aç bu çocuk demek ki dedive hakkaten mamadan sonra kızımın sarı kara rengi pembe beyaz oldu resmen. uyumayan cocuk uyumaya başladı. memeden sonra ağlıyor süt bitince. mama verince ancak susuyor ve rahatlıyor. ne yaptıysam yetmedi sütüm bi türlü, ben de artık umudu kestim bu şekilde devam ediyorum kuzum işte napayım
lavinya bu arada geçende sormuşşsun canım kim bakıcak diye cevaplamıştım..okudun mu??
kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..
mesela kahvaltı sonrası süt iç yanında bir iki icir sonra öğle yemeği ben hep bulgur pilavı yapıyorum yoğurt taze soğan ve yanına sebze yemeği ara öğünde yine süt meyve yiyorum akşam yine pilav yoğurt ve bir yemek taze soğan yoksa kuru soğan sonra çerez ama kavrulmamış fındık ceviz fıstık çekirdek gibi hangisi varsa gece yatarken süt ve comfleks bir iki çatal helva pekmez ben bunu yapmaya çalışıyorum ve uykuu o çok önemli sabah uyuduğunda onunla uyuyorum çok faydasını gördüm ,
haa şakır şakır değil ama oğluma yetiyor maşallahh çok şükür
bendede aynı problem oldu kızım 4170 ile doğdu 1 hafta içinde 3800 indi 3 aylık olmasına rağmen sınırda kilo alıyoruz hem anne sütüü hem mama ayın 25 kontrol var bakalım ne olacak bu arada süt olayı tamamen psikolojik sakın yetmiyor deme yettiğini düşün
mesela kahvaltı sonrası süt iç yanında bir iki icir sonra öğle yemeği ben hep bulgur pilavı yapıyorum yoğurt taze soğan ve yanına sebze yemeği ara öğünde yine süt meyve yiyorum akşam yine pilav yoğurt ve bir yemek taze soğan yoksa kuru soğan sonra çerez ama kavrulmamış fındık ceviz fıstık çekirdek gibi hangisi varsa gece yatarken süt ve comfleks bir iki çatal helva pekmez ben bunu yapmaya çalışıyorum ve uykuu o çok önemli sabah uyuduğunda onunla uyuyorum çok faydasını gördüm ,
haa şakır şakır değil ama oğluma yetiyor maşallahh çok şükür
hoşgeldin edaa...prensesinin adı ne..?
anladım tatlım...annen bakıcaksa problem değil...bakalım rapor işlerini nasıl yapcaz?okudum canım benimde iznim bu çarşamba yyani ayın 15 de bitiyo rapor alıcam sonrada heyet almaya çalışacam ama ücretsiz izin alamam ben malesef ben malatyaya yeni geldim iki senemi doldurup il içi tayin istemem lazım şimdi alırsam ücretsiz izin iki sene dolmaz çünkü kötü bir ilçedeyim hoş çalışmadım orda görevlendirme merkezde çalıştım ama seneye görevlendirme olmaz biran önce tayin istemem lazım bu arada annem bakacak oğluma
evet çok sevimliler...kızma tatlım ellerini emmelri kötü değil...ellerini tanıyolarmış...şapırtı gidiyo valla bizimkinde de ritacım. bazen çekiyorum elini ağzından pis pis sırıtıp yine sokuyor seni dinlemeyeceğim işte der gibi, bazen bütün yumruğunu sokmaya çalışıyor bazen de sadece işaret parmağıınn. ama kızsam da itiraf etmeliyim ki çok sevimli yapıyor
kızlar gitmem gerek eşim geliyomuş yemek hazırlayayım hemen gidip bide pilavyapayım bari madem sütlenecez hadi iyi akşamlar
ya çok besliyorsun ya da üşütmüştür eğer fazla besliyorsan hazmedemiyordur benim oğlanı 2 saate bir emziriyordum bazen daha az sürede geçen doktorum programında öyle demişti fazla beslenmesi yeşil kaka yapar demişti öğün aralarını uzatın demişti ben de öyle yaptım geçtikızlar bebeğim 3 aylık hem anne sütü hemm mamayla besliyorum son üç gğndür yediği mamanın yarısını kusuyor heme huzursuz kakasıda yeşil renkti bugün yarın doktora gidecem lütfen beni bilgilendirin neden acaba kusuyor
ne güzel bakacak yakınınz var benimyok bakıcı tutacağızokudum canım benimde iznim bu çarşamba yyani ayın 15 de bitiyo rapor alıcam sonrada heyet almaya çalışacam ama ücretsiz izin alamam ben malesef ben malatyaya yeni geldim iki senemi doldurup il içi tayin istemem lazım şimdi alırsam ücretsiz izin iki sene dolmaz çünkü kötü bir ilçedeyim hoş çalışmadım orda görevlendirme merkezde çalıştım ama seneye görevlendirme olmaz biran önce tayin istemem lazım bu arada annem bakacak oğluma
kız bunların hepsini yiyiyonmu sakın deme hem yiyom hemde kilo almıyorum
fena değildi geceleri iyi uyuyordu ama 2 gündür 2 saatte bir uyanır oldu çok ağlıyor aç mı diyorum memeyi almıyor çok uykusu var dalamıyor halbuki maşallah düzeni iyiydi oğlumun ne olduysa artık
hanımlar bebekleriniz uykusu nasıl benimki çok sık uyanıyor uyandığı zaman 5-6 saat hiç uymuyor gündüzleri... geceleride en fazla 2 saat uyuyor kesintisiz
benim kızımında belli çok uykusu var uyumadığı içinde ağlıyor uykuya dalınca çok sık uyanıyor artık uykusu girse düzene çok iyi olcak uyumuyorsa hep emmek istiyor yada bizimkiler bu çocuk aç emzir diyip duruyolar 10 dk bir emziriyorum artık gögsümde süt kalmıyor uçları acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?