2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

midesini üşütmüş olabilir tatlım...geçmiş olsun...

mesela kahvaltı sonrası süt iç yanında bir iki icir sonra öğle yemeği ben hep bulgur pilavı yapıyorum yoğurt taze soğan ve yanına sebze yemeği ara öğünde yine süt meyve yiyorum akşam yine pilav yoğurt ve bir yemek taze soğan yoksa kuru soğan sonra çerez ama kavrulmamış fındık ceviz fıstık çekirdek gibi hangisi varsa gece yatarken süt ve comfleks bir iki çatal helva pekmez ben bunu yapmaya çalışıyorum ve uykuu o çok önemli sabah uyuduğunda onunla uyuyorum çok faydasını gördüm ,
haa şakır şakır değil ama oğluma yetiyor maşallahh çok şükür

bendede aynı problem oldu kızım 4170 ile doğdu 1 hafta içinde 3800 indi 3 aylık olmasına rağmen sınırda kilo alıyoruz hem anne sütüü hem mama ayın 25 kontrol var bakalım ne olacak bu arada süt olayı tamamen psikolojik sakın yetmiyor deme yettiğini düşün

lavinya bu arada geçende sormuşşsun canım kim bakıcak diye cevaplamıştım..okudun mu??

okudum canım benimde iznim bu çarşamba yyani ayın 15 de bitiyo rapor alıcam sonrada heyet almaya çalışacam ama ücretsiz izin alamam ben malesef ben malatyaya yeni geldim iki senemi doldurup il içi tayin istemem lazım şimdi alırsam ücretsiz izin iki sene dolmaz çünkü kötü bir ilçedeyim hoş çalışmadım orda görevlendirme merkezde çalıştım ama seneye görevlendirme olmaz biran önce tayin istemem lazım bu arada annem bakacak oğluma

kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..

şapırtı gidiyo valla bizimkinde de ritacım. bazen çekiyorum elini ağzından pis pis sırıtıp yine sokuyor seni dinlemeyeceğim işte der gibi, bazen bütün yumruğunu sokmaya çalışıyor bazen de sadece işaret parmağıınn. ama kızsam da itiraf etmeliyim ki çok sevimli yapıyor

saol canım bende kuru soğan bulgur işini yapıcam artık...

duyuse benim kızımda 3500 doğmuştu. hep sınırda kilo aldı emmeyide bıraktı 2 aylıkken pompa ile sağıp verdim sütümü. sonra sütümde bitti. bebekle uğraşmaktan bazı günler 1 kez sğabiliyordum. şimdi 10 günn sonra 5 aylık olcak hala 5900 gm.

kız bunların hepsini yiyiyonmu sakın deme hem yiyom hemde kilo almıyorum

anladım tatlım...annen bakıcaksa problem değil...bakalım rapor işlerini nasıl yapcaz?
evet çok sevimliler...kızma tatlım ellerini emmelri kötü değil...ellerini tanıyolarmış...

kızlar gitmem gerek eşim geliyomuş yemek hazırlayayım hemen gidip bide pilavyapayım bari madem sütlenecez hadi iyi akşamlar

süt için rezene çayı ve ısırgan çayı içiyorum idare ediyoruz kızıma şimdilik yetiyor soğan gaz yaptığını duyduğum için yememeye çalışıyorum çörek otu yağıda süt yapıyormuş onuda denicem

ya çok besliyorsun ya da üşütmüştür eğer fazla besliyorsan hazmedemiyordur benim oğlanı 2 saate bir emziriyordum bazen daha az sürede geçen doktorum programında öyle demişti fazla beslenmesi yeşil kaka yapar demişti öğün aralarını uzatın demişti ben de öyle yaptım geçti
ne güzel bakacak yakınınz var benimyok bakıcı tutacağız
benim izin de bitmek üzre rapor falan alabilirsem alıcam offffffffffffff

hanımlar bebekleriniz uykusu nasıl benimki çok sık uyanıyor uyandığı zaman 5-6 saat hiç uymuyor gündüzleri... geceleride en fazla 2 saat uyuyor kesintisiz

fena değildi geceleri iyi uyuyordu ama 2 gündür 2 saatte bir uyanır oldu çok ağlıyor aç mı diyorum memeyi almıyor çok uykusu var dalamıyor halbuki maşallah düzeni iyiydi oğlumun ne olduysa artık

fena değildi geceleri iyi uyuyordu ama 2 gündür 2 saatte bir uyanır oldu çok ağlıyor aç mı diyorum memeyi almıyor çok uykusu var dalamıyor halbuki maşallah düzeni iyiydi oğlumun ne olduysa artık

benim kızımında belli çok uykusu var uyumadığı içinde ağlıyor uykuya dalınca çok sık uyanıyor artık uykusu girse düzene çok iyi olcak uyumuyorsa hep emmek istiyor yada bizimkiler bu çocuk aç emzir diyip duruyolar 10 dk bir emziriyorum artık gögsümde süt kalmıyor uçları acıyor

hanımlar bebekleriniz uykusu nasıl benimki çok sık uyanıyor uyandığı zaman 5-6 saat hiç uymuyor gündüzleri... geceleride en fazla 2 saat uyuyor kesintisiz

çok şükür bnim oğlumun düzeni de iyi. 4 saatten sonra acıkıyor herhqalde beşiğinde mızırdanmaya başlıyor bende alıp emziriyorum hemme

aynen benim öyleydi annem de derdi aç bu diye sonra kayınvalidem
kayınbaba saatle mi besliyorsunuz derdi

gönül 4 saat mi yapsam acaba daha iyi büyüdü artıdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…