2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok şükür bnim oğlumun düzeni de iyi. 4 saatten sonra acıkıyor herhqalde beşiğinde mızırdanmaya başlıyor bende alıp emziriyorum hemme

benim kızım herhalde emmeden 4 saat hiç durmamıştır kızım dilini dışarı çıkarsa bu kız aç emzir ağzını şapurdatsa emzir daha 10 dk önce emzirdim dediğimde onun ne kadarcık midesi var acıkmıştır o deniyor bunaltıyorlar beni

iyi akşamlar kızlar yaa herkesin derdi aynı valla benim kızımda uyanıksa hep emmek istiyor...........geceleri iyi çok şükür ama 3-4 saat bazen 5 saat deliksiz uyuyor yaa bide öyle uzun süre emmiyor 5 dak..böle hırslı emiyor sonra ağzında oynuyor yada yavaş yavaş emiyor....sizinkiler nasıl..diyorum şöyle uzun süre emse bi kaç saat deliksiz uyur heralde...bide bu ay beklediğimden az kilo aldı.....

kızlar bebişlerinizin kabızlık sorunu varsa avokado yiyin. benim oğlum günde 4-5 kez yapıyor niye diyordum eşimin aklına geldi.ben birkaç gündür avokadoyu ezip balla karıştırıp kahvaltıda tüketiyorum. int avokadonun faydaları yazdığımda da ilk olarak kabızlığı önler diyor. sanırım benim oğluşma etki eden bu... sizde bi deneyin isterseniz.

selam hnımla bgn 4 saat kızımdan ayrı kaldımannem baktı bnde işe gttim izin için 4 ay ucretsız ızın aldım nısanda iş bası 4 saat bıyunca 100 ml sut bırakmıstım uykusunda annem vermış bıberonla ıcmıs saolsun kzıım ama bı geldım benm ggusler catlıcaktı tekrar emzrdım uyudu gunduz uyuyo gecede uyur ısallah sızlere bekıyım dedım yemek yapıyım gerı gelcem dısarıda tek gezmk arkadaslar görmk çok ıyı geldiii

selam kizlar bizde ananemize gittik geldik.sükür bugün yerini yadirdamadi 2 saat derin uyudu.amasabah 9 kalkti 15 kadar ayakdaydi.en son dayanamadi uyudu

canım canını sıkma benimde oğlumun hemen kulağının üstünde öyle bişey vardı dr götürdük bebeklerde yağ bezesi şeklinde sivilce yada daha büyük bezeler oluyomuş

canım benim başparmagımın yrısı kadar büyuk kasığının yarısını kaplıyor.(

ilk başta benim oğlanda dılıyle itiyordu alıştı şimdi
ben normal başlık kullanıyorum biberonda
emzikte te ne alakaysa damaklı emiyor oğlum
disari cikinca uyku arasinda verdim mi aliyor sadece ama uyanikken acda olsa almiyor biberonu

aventin takimini almistim bende bir nolu ile veriyorum daha. birde artik bütün aclari degistircem.rengi kahve rengi biberon uclarini kolay alirlarmis onu bir deniycem bakalim.bizim ki o ucu alcak mi.

bnm kız kabız değil ama bn kabızım ya 2 gunde 1 cıkıyom dogumdan önce gunde 2 kez cıkan ben sımdı böle bı sorunum var kayısı hoşafı yapıyom ıyı gelır işallah ya avakado bnde yıyım ya of of

geçmiş olsun azizan bence kötü bişey değildir...şimid kafanı takma ona sen...sütünü etkiler...ihmal etmessin zaten...doktora götürünce iice sorar öğrenirsin...

selam kıslar
oğlum dünden berı kaka yapmıyor cuma aksam lavman yapılmıstı bu yuzden olabılırmı hergun yapıyordu 3 4 kere

selam kıslar
oğlum dünden berı kaka yapmıyor cuma aksam lavman yapılmıstı bu yuzden olabılırmı hergun yapıyordu 3 4 kere

eger onu cok rahatsız etmıyosa bısey olmaz ama kızlar zeytın yagı erıyorlardı sende bıdene ıstersen mamada alnca oda etkılıyo olabılır...

esracım benimkide bugün 2 .günü...zeytinyağı verdim bakalım bekliyorum 4 gözle...
sabahtan beri ağlıyor gazı çok bugün...artık eşimle salladık battaniyeyle..bir bu kalmıştı onu da yaptık sakinleşti biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…