sağlık olsun fregolacım sen elinden geleni yapmışsındır üzme kendini
çok şükür bnim oğlumun düzeni de iyi. 4 saatten sonra acıkıyor herhqalde beşiğinde mızırdanmaya başlıyor bende alıp emziriyorum hemme
canım kontrol et testisleri yerinde mi diye,ilk aylarda çok ağlamaktan kayabiliyormuş.
canım canını sıkma benimde oğlumun hemen kulağının üstünde öyle bişey vardı dr götürdük bebeklerde yağ bezesi şeklinde sivilce yada daha büyük bezeler oluyomuş
geçmiş olsun azizan mrk etme içini ferah tut benim kızımdada vardı yağ bezesiymiş:44:
disari cikinca uyku arasinda verdim mi aliyor sadece ama uyanikken acda olsa almiyor biberonuilk başta benim oğlanda dılıyle itiyordu alıştı şimdi
ben normal başlık kullanıyorum biberonda
emzikte te ne alakaysa damaklı emiyor oğlum
aventin takimini almistim bende bir nolu ile veriyorum daha. birde artik bütün aclari degistircem.rengi kahve rengi biberon uclarini kolay alirlarmis onu bir deniycem bakalim.bizim ki o ucu alcak mi.biberon başlığı bidesini bulandırıyodur bide biberonun akışı hızlıysa oyapar. benim oğlanda çok kusuyodu azına vediğimzaman başlıyodu ağlamaya gittim dr rowns un biberonunu aldım bir anda kesildi hem başlıgı büyük akışı yavaş anne emesi gibi. şimdi kusmamaız yok şükür
selam kıslar
oğlum dünden berı kaka yapmıyor cuma aksam lavman yapılmıstı bu yuzden olabılırmı hergun yapıyordu 3 4 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?