selam hnımla bgn 4 saat kızımdan ayrı kaldımannem baktı bnde işe gttim izin için 4 ay ucretsız ızın aldım nısanda iş bası 4 saat bıyunca 100 ml sut bırakmıstım uykusunda annem vermış bıberonla ıcmıs saolsun kzıım ama bı geldım benm ggusler catlıcaktı tekrar emzrdım uyudu gunduz uyuyo gecede uyur ısallah sızlere bekıyım dedım yemek yapıyım gerı gelcem dısarıda tek gezmk arkadaslar görmk çok ıyı geldiii
mama kullanıyorum sabah aksam 2 kere omu yaptı acaba rahatsız degıl aslında
annemde artık o eskısı gıbı yapmaz dedi oyle sureklı bakalım bı kac gun daha beklıcem ınsallah bı sorun yoktur
geçmiş olsun cnm ama iyi yaptın emin ol 1 hafta sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin. biz 14 günlükken yaptırdık. içimden bişeyler kopmuşşştu anne olmanın ne kadar zor olduğunu öğrenmiştim o gün. doğumda bile o kadar acı çekmemiştim. ama sadece iğne vurulurken ağlıyorlar sünnet olurlke hiç anlamadı birde 3 gün sonra ucundaki aparat çıkarılırken ağladı. 1 haftada tamamen geçmişti
kızlar sünnet işini çok iyi yapıyosunuz, daha çabuk atlatırlar. hem hatırlamazlar da
geçmiş olsun
sünnet ettiren annişler ne iyi yapmışsınız valla. bende cok istedim iyileşir hatırlamaz aradan cıksın dedim ama eşim istemedi o nedenle yaptıramadım.
bende bu hafta düşünüyorum sünneti...bakalım korkuyorum ama:18:
kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..
esracım benimkide bugün 2 .günü...zeytinyağı verdim bakalım bekliyorum 4 gözle...
sabahtan beri ağlıyor gazı çok bugün...artık eşimle salladık battaniyeyle..bir bu kalmıştı onu da yaptık sakinleşti biraz...
valla işe yaradı canım sızdı şimdi:))banucum hehhe valla bende gecen gun anneme onu dedım battanıyeylemı sallasak oda alıstırma dedi
beni hep oyle sallamıslar annemler:)))ama susmayınca mecbur yapılıyor yeterkı sussun rahatlasın dıyebende en ıyısı göğüslerıme zeytınyagı sureyım bakıyım inşallah yapar nedır bu yavrucukalrın şu gazdan çektiği
teşekkürler cnm..5 gün oldu bugün ve dünden beri çok çok iyi maşallah..bizimki hastanede olduğu için görmedim ağladımı ne yaptı yavrum..ama eve gelince beraber ağladık kuzumla..çok kötü ydü o bakışları beni öldürdü sanki..neyse ki geçti :)
saol pikecim..
evet cnm hatırlamaması daha iyi...
cnm ilk 3 gün gerçekten zor oluyor..3. gün sargısı çıkıyor o günde 1-2 kez çok ağladı çişi yaktı sanırım..hazırla kendini,güçlü olmaya çalış..
hadi yaa...bizimkide solak olacak o zmn ..
rita bi arkadaşımın da bebeği çok gazlıydı hatta kolikti..laktazim diye bi ilaç kullanıyordu ( sab simplex ile birlikte)..bebeklerde süt şekeri emilimini sağlayan laktoz enzimiydi sanırım yokmuş..onun emilimi kolay olsun die veriyorlar bu ilacı..doktorumuz bize de verdi ve maşallahhhhh diyim çok çok rahat şimdi..anlamadan pıtır pıtır salıyor gazını..gerçi çok gazlı bi bebek değildi bizimki ama yine de çok rahatlattı onu..doktoruna bi danışıp kullanabilirsin istersen
ayyy süper ya 4 ay vermişler çok güzel çok sevindim
bana da verseler ya
benimmkiside kucagi sevmiyor yataginda uzanacak oynuyor uykusu gelince yatiyormasallah cok akili kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?