2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mama kullanıyorum sabah aksam 2 kere omu yaptı acaba rahatsız degıl aslında
annemde artık o eskısı gıbı yapmaz dedi oyle sureklı bakalım bı kac gun daha beklıcem ınsallah bı sorun yoktur

ayyy süper ya 4 ay vermişler çok güzel çok sevindim

bana da verseler ya

banucum hehhe valla bende gecen gun anneme onu dedım battanıyeylemı sallasak oda alıstırma dedi
beni hep oyle sallamıslar annemler:)))ama susmayınca mecbur yapılıyor yeterkı sussun rahatlasın dıye bende en ıyısı göğüslerıme zeytınyagı sureyım bakıyım inşallah yapar nedır bu yavrucukalrın şu gazdan çektiği

mama kullanıyorum sabah aksam 2 kere omu yaptı acaba rahatsız degıl aslında
annemde artık o eskısı gıbı yapmaz dedi oyle sureklı bakalım bı kac gun daha beklıcem ınsallah bı sorun yoktur

canım mamanın sindirimi daha zor sanırım, biraz etkiliyor olabilir

ben kaka sorunu olunca bazen banyoya sokuyorum, sıcak suyu karnına uzun uzun tutuyorum, sonra da yağla masaj yapıyorum, baya iyi geliyor

teşekkürler cnm..5 gün oldu bugün ve dünden beri çok çok iyi maşallah..bizimki hastanede olduğu için görmedim ağladımı ne yaptı yavrum..ama eve gelince beraber ağladık kuzumla..çok kötü ydü o bakışları beni öldürdü sanki..neyse ki geçti :)

kızlar sünnet işini çok iyi yapıyosunuz, daha çabuk atlatırlar. hem hatırlamazlar da

geçmiş olsun

saol pikecim..

sünnet ettiren annişler ne iyi yapmışsınız valla. bende cok istedim iyileşir hatırlamaz aradan cıksın dedim ama eşim istemedi o nedenle yaptıramadım.

evet cnm hatırlamaması daha iyi...

bende bu hafta düşünüyorum sünneti...bakalım korkuyorum ama:18:

cnm ilk 3 gün gerçekten zor oluyor..3. gün sargısı çıkıyor o günde 1-2 kez çok ağladı çişi yaktı sanırım..hazırla kendini,güçlü olmaya çalış..

kızlar bizim kide elini emiyor biraz arştırdım hangi elini emiyosa büyüyünce onu kullnıyormuş..bizim ki solak olucak sanırım..

hadi yaa...bizimkide solak olacak o zmn ..

rita bi arkadaşımın da bebeği çok gazlıydı hatta kolikti..laktazim diye bi ilaç kullanıyordu ( sab simplex ile birlikte)..bebeklerde süt şekeri emilimini sağlayan laktoz enzimiydi sanırım yokmuş..onun emilimi kolay olsun die veriyorlar bu ilacı..doktorumuz bize de verdi ve maşallahhhhh diyim çok çok rahat şimdi..anlamadan pıtır pıtır salıyor gazını..gerçi çok gazlı bi bebek değildi bizimki ama yine de çok rahatlattı onu..doktoruna bi danışıp kullanabilirsin istersen

valla işe yaradı canım sızdı şimdi:))

saol tatlım bir sorayım doktora...denicez artık napalım..

merhaba kızlar,ya sizin bebeklerde bu kadar kucakçımı,
benim ki uyanık kaldığı müddetçe kucağımda olacak,ha öyle babadada durmuyor....üç dört gündür gündüz hiç uyumuyor,dokuz saatbir bebek kucakta kalırmı ,kalıyo vallaha...nasıl yapcam bilmiyorum,e yalnızımda,ben nasıl yemek yapıp kendi işimi görücem....zaten sağ kolum hamilelikte yediğim serumlardan rahatsız...sağlada kızı taşı taşı ,kopuyolar resmne..bana bir akıl verin hanımlar ya...

canım benımkı de aynen anlattıgın gıbı ayrıca cok mızmız uyudu dıye koyuyorum ıkı dk sonra farkedıp basıyo cıglıgı hıcbı ısımı yapamıyorum uyanık oldugu muddetce kucagımda olucak dolasıcaz hophop yapıcam ancak oyle duruyor :S

iyi geceler hanımlar bu kucak meselesi bizdede var tam dalana kadar kucakta şimdi dalmasını bekliorum hemen uyanıyor....

benimmkiside kucagi sevmiyor yataginda uzanacak oynuyor uykusu gelince yatiyor masallah cok akili kizim var

maşallah diyelim canımdarısıda bizimkilere...ya birde yalnızım yarın nasıl yemek yapacağımı düşünüyorum,yapamadığım günler eşim dışarıdan getiriyor,ama hergünde dışarıdan yenmez ki...
zaman geçtikçe yalnız durmaya alışır belki benimkide,vallahi böyle çok zor yoksa,yandık...

slm kızlar bende geldim büyüge zorlaa kahvaltısını yaptırdım küçügüde besledik uyudu bende yenice bi nefes aldım ohh bee limonlu çayımı yudumluyom sizler napyonuz bakem:26:

günaydın kızlarr herkez uyuyor sanırım benım zilli uyutmadı benı..babasıyla oynŞTILAR BABA İŞE GİTTİ şimdi benımle oynaşmak istiyo konuşuyorum ama o kadar uykum varkiii..uyusada bende uyusamm
hmm bu arada kızım 4 aylık olut olmaz zıp zıp veya hoppala alıcam böle kucakda nereye kadar yaa( lavoboya bile gidemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…