benimmkiside kucagi sevmiyor yataginda uzanacak oynuyor uykusu gelince yatiyormasallah cok akili kizim var
günaydın kızlar.......nasılsınız?
yeni bir güne kayınvalidesiz kayınpedersiz başlıyorum kendi evimde sakin olmayı özlemişö dün gittiler...
oğluşumla gün boyu ilk defa baş başa kalacağız hadi hayırlısı ohhhhhhhhh
ismisufı maşallah size valla.ben biriyle başa çıkamıyorum...henüz kahvaltıda etmek istemiyo cnm. uyumak istiyorummmmmm
bende akşam yemeklerınde masada kalabalık olmayı evde gırgır şamata olmasını çok sevıyorum bız 4 kardeştık böyleydı ama ben bır daha ne zaman cesaret ederım bılemıyorum...benimde gözüm korkuyodu fakat tempoya alışıyosun şimdi önceki durumumla bi farkı kalmadı alıştım şükür darısı başınıza. keşke 3 çocugum olsa ama yoook cesaretım artık 2ciyi doğururken ölüyodumher tarafım dikişti. 3 artık kazara falan olursa yoksa hiç düşünmüyom
PRATİK ANNE sana çok imreniyomm ya ne güzel 3 çocuk. yarın onlar büyür sana çaya gelir kızne güzel
doktorunuza bır sorsan cnm..eger doymadıgın kanaat getırırse mecburen mama verırsın..günaydın kızlar...sabah bezini açtım pebe pembe lekeler var..netten baktım doymyınca oluyomuş..ben inatla mama almıyorum 1 aydır...kafam karıştı napcam ben ya?
evet annelermız kendılerını paralayıp da büyütmeye çalışmışlar bizi bir çok yoklukda hemde...çk hazıra ve rahata alışmışız çokkannelerimiz nasıl doğurmuş yaaa. biz 4 kardeşiz ben 7 yaşındayken kız kardeşim 6 onun küçüğü 3, ben küçüğümüzde yeni doğmuştu. bide o zamanlar çamaşır makinesi yoktu, bez yoktu, kalorifer yoktu, anneme hayranım valla iki çocukla rezil oluyom valla. utancımdan dertlenemiyomda anacıma:44::44:
oh gözün aydın cnm bebişinle huzurlu mutlu bır gün diliyorum.....ınsanın evınde yanlız olması gıbısı yok valla...ben bazen kendı aılem bıle olsa yanlız kalma istegi duyuyorum ne yalan...
bi ben kalmışımbende kaçar kızlar
günaydın kızlar...sabah bezini açtım pebe pembe lekeler var..netten baktım doymyınca oluyomuş..ben inatla mama almıyorum 1 aydır...kafam karıştı napcam ben ya?
benimde gözüm korkuyodu fakat tempoya alışıyosun şimdi önceki durumumla bi farkı kalmadı alıştım şükür darısı başınıza. keşke 3 çocugum olsa ama yoook cesaretım artık 2ciyi doğururken ölüyodumher tarafım dikişti. 3 artık kazara falan olursa yoksa hiç düşünmüyom
PRATİK ANNE sana çok imreniyomm ya ne güzel 3 çocuk. yarın onlar büyür sana çaya gelir kızne güzel
yok canım çok şükür hiçbirimizin bebeği ateşlenmedi aşıdan hemen sonra ateş düşürücü verdim kimimiz ateş düşürücü bile vermedi
evet canım rota virüsü ben yaptırdım...2 dozluk olandan...ben tavsiye ederim..zaten ağızdan veriyolar...ateş falan yapmıypr...rotarix benimkini adı..tanesi 140inşallah olmaz ya..bide ücretle yapılan biaşıvarmış isteğe bağlı yaptıralım diyoruz ama ne aşısı onu araştırıyorum..
evet canım rota virüsü ben yaptırdım...2 dozluk olandan...ben tavsiye ederim..zaten ağızdan veriyolar...ateş falan yapmıypr...rotarix benimkini adı..tanesi 140(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?