2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam kızlar

rita kırkınız, pike gülüşleriniz hayırlı olsun

Kızlar bebeleri nasıl uyutyonuz, Sepet yada beşikleri sallıyormusunuz?

sadece kucakta uyuyo bizimki, sonra gündüz koltuğun üzerine, gece de beşiğine koyuyorum.

ahh ahh kesin basur oldum heeee bi bu eksikti :S

slm bu arada sabah beri kociş sayesinde yemek yiyebildim şimdide saatlerdir ütü yapıom sağolsun kız hiç rahat bırakmıo :S

selam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?

benimkisi emerken uyuya kalıyor,gazını cıkarmaya calısırken uyanıyor. poposuna pışppış yapıyorum öyle uyuya kalıyo sonunda.

ben uni babynin saf sulu pamuk mendillerini kullanıyodum. arada da kanamış suyla pamukla siliyodum.

ptesi pişik oldu ama yavrum bi günde oldu. şimdi geçsin diye uğraşıyorum, çok fena poposu. pamuk ve kaynar suyla siliyorum şimdi, ama azalmıyo, hatta artıyo :)

ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.

selam annişler.
kızlar size bi sorum var:)
ben doğumdan önceki gün ağda yaptırmıştım. doğumdan sonraki gün bi baktım ki çıkmışlar akannehir annem doğumdan sonra pedimi değiştirirkn yardım etmişti ona sordum uzunmuydu diye hayır dedi. bigünde nasıl çıktıda uzadı??? acaba hormonlardan mı yada vücuttaki şişlik gidince mi öle oldu? bide dikişlerim var nasıl temizlicem bilemedim???? :bbo:

ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum

canım normal ıslak mendil mi kullanıyorsun? şimdi olmaz belki ama ilerde pişik olabilir canım ya, bak biz bir ayı geçtik, şimdi oldu pişik

ve ben çok sık altını değiştiriyorum, çok da dikkat ediyordum uzun süre kalmasın pişmesin diye. ama maalesef olacağı varmış.

paket paket bez bitirdik vala, şimdi iyice sık açıyorum altını. napsam bilemedim. bez olduğu sürece pişik tedavi olmaz ki doktor da ilaç yazdı ama fayda etmedi pişiğe

selam kızlar sonunda yarın evime donuyorum, 22 gundur annemdeydik.

Ben ıslak mendil bebedor yeni doganını kullandım 3 paket sonra huggiese gectım cok sukur pısık sorunumuz olmadı, insallahda olmaz.

canım daha önce de yazmıştın, vala hiç bilemiyorum ama herhalde hormonlardandır.

dikiş kısmını değil de etrafını temizleyebilirsin? ağda ya da jiletle

slm kızlar nasılsınız..

herkesin bi derdi var, Allah yardımcımız olsun :)

bende cok uykusuzum ya, kızım gece beni uyutmuyo şimdide derin derin uyuyo,
gündüzde ben uyuyamıyorum napcam o kadarda cok işim varki ev berbat, yemekte yapılacak yaa..

Selam kızlar

rita kırkınız, pike gülüşleriniz hayırlı olsun

Kızlar bebeleri nasıl uyutyonuz, Sepet yada beşikleri sallıyormusunuz?
saol tatlım...gündüz kucakta ve memede sonra koltuğa...gece meme sonra yatağı...sallamıyorum poposuna hafifçe vurunca uyuyor bizim li...
ahh ahh kesin basur oldum heeee bi bu eksikti :S

slm bu arada sabah beri kociş sayesinde yemek yiyebildim şimdide saatlerdir ütü yapıom sağolsun kız hiç rahat bırakmıo :S
kolay gelsin....
ben huggies ıslak havlusunu kullanıyorum...günde 1 kere de sıcak suyla peçeteyi ıslatıp siliyorum...çok şükür pişik olmadı...ama mutlaka sebamed kremini sürüyorum 1 kere...
geçmiş olsun tatlım...zeytin yağ sür....ayy bende herşeye zeytin yağı diyorumm...göğüs yarasına sür- çocuk kabız oldu içir-pişik oldu popoya sür:)))9ama cidden zeytinyağı mucize gibi..tabi saf ve doğal olan...
ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum

maşallah canım...

selam kızlar sonunda yarın evime donuyorum, 22 gundur annemdeydik.

Ben ıslak mendil bebedor yeni doganını kullandım 3 paket sonra huggiese gectım cok sukur pısık sorunumuz olmadı, insallahda olmaz.

amanın kızlar inşallah pişiğiniz olmaz ya.

benim eşim almış gelmiş, üzerinde yenidoğanlarda kullanılabilir yazıyor markasına bakmadım bile. ama içindekiler kısmına baktım, bi sürü kimyasal var. hayatta kullanmam dedim. buna rağmen pişiğimiz oldu. pişik önleyici de kullandım ben.

inşallah olmaz sizde.

bende aynı durumdayım cnm tek fark ben gündüz uyuyabiliom ama işlerim kalıo bu sefer.

haha zeytinyağı iyi ama hakkaten :) süreyim bakalım inşallah fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…