selam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?
ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum
selam annişler.
kızlar size bi sorum var:)
ben doğumdan önceki gün ağda yaptırmıştım. doğumdan sonraki gün bi baktım ki çıkmışlar akannehir annem doğumdan sonra pedimi değiştirirkn yardım etmişti ona sordum uzunmuydu diye hayır dedi. bigünde nasıl çıktıda uzadı??? acaba hormonlardan mı yada vücuttaki şişlik gidince mi öle oldu? bide dikişlerim var nasıl temizlicem bilemedim???? :bbo:
saol tatlım...gündüz kucakta ve memede sonra koltuğa...gece meme sonra yatağı...sallamıyorum poposuna hafifçe vurunca uyuyor bizim li...Selam kızlar
rita kırkınız, pike gülüşleriniz hayırlı olsun
Kızlar bebeleri nasıl uyutyonuz, Sepet yada beşikleri sallıyormusunuz?
kolay gelsin....ahh ahh kesin basur oldum heeee bi bu eksikti :S
slm bu arada sabah beri kociş sayesinde yemek yiyebildim şimdide saatlerdir ütü yapıom sağolsun kız hiç rahat bırakmıo :S
ben huggies ıslak havlusunu kullanıyorum...günde 1 kere de sıcak suyla peçeteyi ıslatıp siliyorum...çok şükür pişik olmadı...ama mutlaka sebamed kremini sürüyorum 1 kere...selam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?
geçmiş olsun tatlım...zeytin yağ sür....ayy bende herşeye zeytin yağı diyorumm...göğüs yarasına sür- çocuk kabız oldu içir-pişik oldu popoya sür:)))9ama cidden zeytinyağı mucize gibi..tabi saf ve doğal olan...ben uni babynin saf sulu pamuk mendillerini kullanıyodum. arada da kanamış suyla pamukla siliyodum.
ptesi pişik oldu ama yavrumbi günde oldu. şimdi geçsin diye uğraşıyorum, çok fena poposu. pamuk ve kaynar suyla siliyorum şimdi, ama azalmıyo, hatta artıyo :)
ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum
selam kızlar sonunda yarın evime donuyorum, 22 gundur annemdeydik.
Ben ıslak mendil bebedor yeni doganını kullandım 3 paket sonra huggiese gectım cok sukur pısık sorunumuz olmadı, insallahda olmaz.
hakikl zeytinyag surun pisik olursa o cok ıyı gelıyormus.
slm kızlar nasılsınız..
herkesin bi derdi var, Allah yardımcımız olsun :)
bende cok uykusuzum ya, kızım gece beni uyutmuyo şimdide derin derin uyuyo,
gündüzde ben uyuyamıyorum napcamo kadarda cok işim varki ev berbat, yemekte yapılacak yaa..
saol tatlım...gündüz kucakta ve memede sonra koltuğa...gece meme sonra yatağı...sallamıyorum poposuna hafifçe vurunca uyuyor bizim li...
kolay gelsin....
ben huggies ıslak havlusunu kullanıyorum...günde 1 kere de sıcak suyla peçeteyi ıslatıp siliyorum...çok şükür pişik olmadı...ama mutlaka sebamed kremini sürüyorum 1 kere...
geçmiş olsun tatlım...zeytin yağ sür....ayy bende herşeye zeytin yağı diyorumm...göğüs yarasına sür- çocuk kabız oldu içir-pişik oldu popoya sür:)))9ama cidden zeytinyağı mucize gibi..tabi saf ve doğal olan...
maşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?