2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
rita ben aptamıl kullanıodum ama oğlum sevmedi 60ml zor bitiriodu
bir kaçgündür sma gold içio ve 75 ml ben işten gelene kadar 7 öğün yiyormuş çok sevdi yanii

slm kızlar
rita ben aptamıl kullanıodum ama oğlum sevmedi 60ml zor bitiriodu
bir kaçgündür sma gold içio ve 75 ml ben işten gelene kadar 7 öğün yiyormuş çok sevdi yanii

benım oglum hıcbırını begenmedı sma gold hıc duymamıstım denesem mı sutum olmadıgı zamanlarda. aclıktan aglıyo bazen ve bıseyı begendıremıyoruz. bakım netten bı.

yok canım çok şükür hiçbirimizin bebeği ateşlenmedi aşıdan hemen sonra ateş düşürücü verdim kimimiz ateş düşürücü bile vermedi

ben de yarın yaptırıcam ıkıncı asısını bakalım nolcak ben de korkuyorum ateslenmesınden.

benım oglum hıcbırını begenmedı sma gold hıc duymamıstım denesem mı sutum olmadıgı zamanlarda. aclıktan aglıyo bazen ve bıseyı begendıremıyoruz. bakım netten bı.

balum sma yılların maması banada eczacı arkadasım önerdi kullan die en iyi mamaymış...dene istersen

slm kızlar. ne var ne yok. biz bugün çok gazlıyız. ilacını verdim sızdı resmen. böyle hemen uyuynca da kendimi kötü hissediyorum...

selam kızlar uzun zamandır giremedim,bi süre memlekette kaldık oglumla ama dönünce de düzeni bozuldu oglumun..uyumayan huysuz bi cocuk oldu cıktı ve tabi ben de sinir hastası oldum resmen uykusuzluk,yorgunluk,aglama sesi,yemek yiyememe sorunundan dolayı...acayip kilo kaybettim...bugün de zorla elektrik süpürgesi sesiyle ve sallayarak uyuttum bu sefer de süpürgenin sesinden kafam sisti :)) uff ne zormus yahuu artık düzene girelim yoksa ben çöp adama döncem:SS..sizlerde ne var ne yok..haa bu arada acayip gazlıyız ve kusuyoruz bu sebeplerden dolayı da uyusak bile zırt pırt uyanıyoruz,bi de ya yanımda yatmak istiyo ya kucagımda,sürekli bana yapısık napcam bilmem :SSS

slm kızlar nabersiniz iki gün üst üste gezmeye gittik benim kız 180 derece döndü şimdi iyiki kimse gelmemiş doğdulua falan diyorum. iki günde hy değiştirimi çocuk bakalım eski düzenimize dönmeye çalışçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…