selam kızlar uzun zamandır giremedim,bi süre memlekette kaldık oglumla ama dönünce de düzeni bozuldu oglumun..uyumayan huysuz bi cocuk oldu cıktı ve tabi ben de sinir hastası oldum resmen uykusuzluk,yorgunluk,aglama sesi,yemek yiyememe sorunundan dolayı...acayip kilo kaybettim...bugün de zorla elektrik süpürgesi sesiyle ve sallayarak uyuttum bu sefer de süpürgenin sesinden kafam sisti :)) uff ne zormus yahuu artık düzene girelim yoksa ben çöp adama döncem:SS..sizlerde ne var ne yok..haa bu arada acayip gazlıyız ve kusuyoruz bu sebeplerden dolayı da uyusak bile zırt pırt uyanıyoruz,bi de ya yanımda yatmak istiyo ya kucagımda,sürekli bana yapısık napcam bilmem :SSS
selam kızlar uzun zamandır giremedim,bi süre memlekette kaldık oglumla ama dönünce de düzeni bozuldu oglumun..uyumayan huysuz bi cocuk oldu cıktı ve tabi ben de sinir hastası oldum resmen uykusuzluk,yorgunluk,aglama sesi,yemek yiyememe sorunundan dolayı...acayip kilo kaybettim...bugün de zorla elektrik süpürgesi sesiyle ve sallayarak uyuttum bu sefer de süpürgenin sesinden kafam sisti :)) uff ne zormus yahuu artık düzene girelim yoksa ben çöp adama döncem:SS..sizlerde ne var ne yok..haa bu arada acayip gazlıyız ve kusuyoruz bu sebeplerden dolayı da uyusak bile zırt pırt uyanıyoruz,bi de ya yanımda yatmak istiyo ya kucagımda,sürekli bana yapısık napcam bilmem :SSS
okumadna yazdıydım. aynı bizi tarif etmişin. biz iki günde böle olduk düşün artık mız mız bi kızım var.
selam kıslar
bızımkıde sureklı sallanmak ıstıyor ayakda oturunca aglıyor kafasını sallıyor sallıyım dıye((
gece zaten hıc uyku yok:18:
benim kızı ben hiç sallamadım, sallanmayı bilmiyor hiç. o yüzden de ayakta gezmeye bayılıyor herhalde
acaba hangisi daha kolay, ayakta sallamak mı, kucakta gezdirmek mi
ii aksalar herkese kizlar
40 gün bitince regl oldunuz mu genelde???
bende tik yok bacak agrisi karin agrisi cekiyorum ama gelen giden yok.
bn olmadım daha
benim kiz memeyi zorla almaya basladi kizlar.midesi bulaniyor ilk verdigimde ögürüyor hic istahli emmiyor.acaba birakcakmi böyle böyle.ilk aylar bir saate bir emen cocuk 2 saat gecince bile versem itiyor beni agliyor almamak icin
pikeayakta sallamak daha kolay benım kız cadı uykusu varken dalamayınca mecbur sallıyom besıgı sallıyom onu sevmıyo hanfendı
yok durmuyoooor
sevmedi sallanmayı ağlıyo yaa ufff
pingu fışkırarak kusmuyosa sorun yok fazlasını atıyodur...
pikecim allah kolaylık versin bizde dün öyleydik bir aşureyi 5 saatte anca yaptım...
bu arada hala mama vermedim...emdiriyorum ama pek iştahlı değil...
inat ettim ben kazanıcam...:))
nazar ettiler nazaar
oku kız bol bol
benim kızı ben hiç sallamadım, sallanmayı bilmiyor hiç. o yüzden de ayakta gezmeye bayılıyor herhalde
acaba hangisi daha kolay, ayakta sallamak mı, kucakta gezdirmek mi
şu an zaten ayağımda sallıyorum
hala uyku yok, gezmek istiyor ben daha yemek yiyemedim, bayılcam yorgunluktan. 10 dk dursa atıştırcam ama o da yok, tek elle leblebi falan yiyebildim bi.
kocam da kardeşimi hastaneye götürdü, yine yalnızım.
aldım ayağıma ben de, zor sustu, yatırır yatırmaz basıyor yaygarayı ama biraz sonra sustu. uyur mu bilmem, cin gibi bakıyor
allahım yardımcım olsun bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?