2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

okumadna yazdıydım. aynı bizi tarif etmişin. biz iki günde böle olduk düşün artık mız mız bi kızım var.

nerelerdesin kız sen :)

kolay gelsin vala hepimize

bugün benimki de sabah 11den beri kucağımda, çok huysuz, uyuyamadığı için daha da sinirleniyor, kucağımda otursa razıyım, illa ayakta gezcez. belim koptu yaaa

ritacım belki aç kalmıyodur ya, sütüne yoğunlaş sen. hem önceden yetiyodu sütün şimdi niye yetmesin, beslenmenle arttırırsın sütünü canım inşallah. biraz daha dene bakalım..

mezimecim sen sütünü sağmıyor musun işe gidince?

selam kıslar
bızımkıde sureklı sallanmak ıstıyor ayakda oturunca aglıyor kafasını sallıyor sallıyım dıye((
gece zaten hıc uyku yok:18:

selam kıslar
bızımkıde sureklı sallanmak ıstıyor ayakda oturunca aglıyor kafasını sallıyor sallıyım dıye((
gece zaten hıc uyku yok:18:

benim kızı ben hiç sallamadım, sallanmayı bilmiyor hiç. o yüzden de ayakta gezmeye bayılıyor herhalde

acaba hangisi daha kolay, ayakta sallamak mı, kucakta gezdirmek mi

ii aksalar herkese kizlar
40 gün bitince regl oldunuz mu genelde???
bende tik yok bacak agrisi karin agrisi cekiyorum ama gelen giden yok.

benim kiz memeyi zorla almaya basladi kizlar.midesi bulaniyor ilk verdigimde ögürüyor hic istahli emmiyor.acaba birakcakmi böyle böyle.ilk aylar bir saate bir emen cocuk 2 saat gecince bile versem itiyor beni agliyor almamak icin

3 gundr bnmkıde az emıyo çok emmıyo ama bızımkınındılı cok fena pamukcuk olmus ondan dılı acıdıgı bellı dıl hep dısarda yawrumun

pikeayakta sallamak daha kolay benım kız cadı uykusu varken dalamayınca mecbur sallıyom besıgı sallıyom onu sevmıyo hanfendı

pikeayakta sallamak daha kolay benım kız cadı uykusu varken dalamayınca mecbur sallıyom besıgı sallıyom onu sevmıyo hanfendı

şu an zaten ayağımda sallıyorum

hala uyku yok, gezmek istiyor ben daha yemek yiyemedim, bayılcam yorgunluktan. 10 dk dursa atıştırcam ama o da yok, tek elle leblebi falan yiyebildim bi.

kocam da kardeşimi hastaneye götürdü, yine yalnızım.

aldım ayağıma ben de, zor sustu, yatırır yatırmaz basıyor yaygarayı ama biraz sonra sustu. uyur mu bilmem, cin gibi bakıyor

allahım yardımcım olsun bu gece

yok durmuyoooor

sevmedi sallanmayı ağlıyo yaa ufff

canım öncelikle Allah yardım etsin b okusana canım belki nazar değmiştir kendi nazarın bile olabilir
her kucağına alışta ve bırakışta karnını doyururken besmele çek yapıyorsundur muhakkak da aklıma bişi gelmedi
yerine koyup şarkı falan söylesen

kızlar merhaba oğlum sanırım midesini üşüttü sürekli kusuyor bide karnı gurulduyor .doktora söylediğimde bu bebek sağlıklı dedi.karın gurultusu ve mide üşütmesi için ne önerirsiniz?oğlum 2 aylık

kubılı benım kızımda cok asırı kusuyor her yedıgını komple kusuyor korkuyorum bu ay kılo almadı gıbı gelıyor carsamba gunu gıdıcez saglık ocagına

pingu fışkırarak kusmuyosa sorun yok fazlasını atıyodur...
pikecim allah kolaylık versin bizde dün öyleydik bir aşureyi 5 saatte anca yaptım...
bu arada hala mama vermedim...emdiriyorum ama pek iştahlı değil...
inat ettim ben kazanıcam...:))

canım arada fıskırtıyor da ama :S

selam kızlar nasılsınız,

bız kuzumla hasta olduk kac gundur annemdyız evıme donemedım, nerden kaptık onuda anlamadım aksam yatarken saglamdık sabah uyandık hastayız yavrumun aglarken sesı bıle cıkmıyordu sımdı daha ıyı sukur.

benim kızı ben hiç sallamadım, sallanmayı bilmiyor hiç. o yüzden de ayakta gezmeye bayılıyor herhalde

acaba hangisi daha kolay, ayakta sallamak mı, kucakta gezdirmek mi

walla cnm illa sallıcaksan ayakta sallamak daha mantıklı. en azından yiceni içeceğini yanına alırsın onu sallarken yersin ama ölede iş yapamazsın karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…