selam kızlar nasılsınız,
bız kuzumla hasta olduk kac gundur annemdyız evıme donemedım, nerden kaptık onuda anlamadım aksam yatarken saglamdık sabah uyandık hastayız yavrumun aglarken sesı bıle cıkmıyordu sımdı daha ıyı sukur.
selam kızlar nasılsınız,
bız kuzumla hasta olduk kac gundur annemdyız evıme donemedım, nerden kaptık onuda anlamadım aksam yatarken saglamdık sabah uyandık hastayız yavrumun aglarken sesı bıle cıkmıyordu sımdı daha ıyı sukur.
gecmış olsunselam kızlar nasılsınız,
şu an zaten ayağımda sallıyorum
hala uyku yok, gezmek istiyor ben daha yemek yiyemedim, bayılcam yorgunluktan. 10 dk dursa atıştırcam ama o da yok, tek elle leblebi falan yiyebildim bi.
kocam da kardeşimi hastaneye götürdü, yine yalnızım.
aldım ayağıma ben de, zor sustu, yatırır yatırmaz basıyor yaygarayı ama biraz sonra sustu. uyur mu bilmem, cin gibi bakıyor
allahım yardımcım olsun bu gece
bnm kız bgn bı tuaf yatmıyo bır turluuuuuuuu ymk bnde yıyemedım offff amacı ne bu kızların yatagına koyuyom gzlerını pat dıye acıyoooo
bugün benimki de öyleydi fatma..daha yeni uyutabildim
iyiyiz senden ne hbr
iyiyiz senden ne hbr
bide bnm kız bı sınırlı anlatamm ya bu konuda uyuz babasına cekmiş:):84::84:
benimkide kalabalık gördü huysuzlaştı.
ahh şimdide hıckırık tutdu offf:)
sagolun kızlar evet grıp olduk pıkecım.sımdıde mızırdanıyor kucagımda da durmuyor ıyı geceler
canım hıçkırık emzirince hemen geçiyor
iyi geceler kızlar nabersiniz yaa kızlar kimyon bi mucize kesinlikle kullanmıyanlara tavsiye ederim hele bide bebeğinizin gaz problemi varsa ben üç gündür yemeklerime atıyorum kızımda gaz falan kalmadı çok şükür zart zurt:)günde 3 postada kaka yapıyor yaa bide sizin kuzuların kakaları nasıl bana ishalmiş gibi geliyorda ishal olunca nasıl oluyor yada bilen varmı?
onu bende merak ediyorum benim oğlum da ishal gibi.sürekli sıvı yapıyor ama bazen köpük gibi oluyor önemli mi acaba
gecmişde cok bişy yok dun kımseler yoktu sen olmyınca kımselerde olmii:)
bnmkı kalabalık olunca uyuyo :)ama bgzı kısıler gelınce cok ağlıyoooo:) 2 ay asınızı oldunuz bızımkı 2,5 aylıkken yapılıcko gune randevu verdıler ama 2 ayı dolunca kontrole gtrucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?