2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun cnm ya grip mi oldunuz?

geçmiş olsun canım hepimize nazar oldu galiba.

gecmış olsun

bnm kız bgn bı tuaf yatmıyo bır turluuuuuuuu ymk bnde yıyemedım offff amacı ne bu kızların yatagına koyuyom gzlerını pat dıye acıyoooo

Son düzenleme:
benimkide kalabalık gördü huysuzlaştı.

gecmişde cok bişy yok dun kımseler yoktu sen olmyınca kımselerde olmii:)
bnmkı kalabalık olunca uyuyo :)ama bgzı kısıler gelınce cok ağlıyoooo:) 2 ay asınızı oldunuz bızımkı 2,5 aylıkken yapılıcko gune randevu verdıler ama 2 ayı dolunca kontrole gtrucm

iyi geceler kızlar nabersiniz yaa kızlar kimyon bi mucize kesinlikle kullanmıyanlara tavsiye ederim hele bide bebeğinizin gaz problemi varsa ben üç gündür yemeklerime atıyorum kızımda gaz falan kalmadı çok şükür zart zurt:)günde 3 postada kaka yapıyor yaa bide sizin kuzuların kakaları nasıl bana ishalmiş gibi geliyorda ishal olunca nasıl oluyor yada bilen varmı?

su gıbı oluyo herhalde ishal bnmkı de gnde en az 1 kere yapıo ama ne katı ne cıvık :)

canım hıçkırık emzirince hemen geçiyor

ölede emmıyokı karnı tok :)sınır edıyo bnı kndıde sınırlenıyo uykusu var uyumuyoda damklarıyla memnızı sıkıstryomu bnmkı cok fena sıkıştırıyo dısı olunca napcm bılmıyom artık :)

onu bende merak ediyorum benim oğlum da ishal gibi.sürekli sıvı yapıyor ama bazen köpük gibi oluyor önemli mi acaba

bizimde aşımız perşembe günü inşllh fazla huysuzlaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…