bizimde aşımız perşembe günüinşllh fazla huysuzlaşmaz
canım öncelikle Allah yardım etsin b okusana canım belki nazar değmiştir kendi nazarın bile olabilir
her kucağına alışta ve bırakışta karnını doyururken besmele çek yapıyorsundur muhakkak da aklıma bişi gelmedi
yerine koyup şarkı falan söylesen
slm kızlar. ya bugün ne bu bebişler böyle hepsi mi huysuz olur. ancak uyudu saatlerdir ağlıyor. altına etti duydum ama alamıyorum uyanacak ve yine bağırmaya başlayacak diye. puffffffff
benimkide memeyi red edio cuk cuk emziği emio memeler dolu ammio bide tıkanıo hmn
çocuklarımız deli etmiş hepimizi şimdi uydu benimki de uyuyana kadar deli oldumama ahan da ağlıyor
yarın günüm var ama evim fena hazırlığımı yapamadım eşim hasta alamıyor bebeğii yalnızım deli olacam
vnm senın nıck mı degişti..sankı bşka bi nickin vardı yanlışmı hatırlıyorum...
herkese hayirli geceler dileyeyim canim benim nick hep ayni belki karistirdin
fatma benim kiz simdi alismis 9 da emdiriyorum yatiyor misafir varsa 12 de yatiyor ben hic sallamiyorum uykusu gelince kendisi yatiyor kucaktada tasimiyorum masallah diyim kizima41 milyon kere benimkiside az emiyor müzigini aciyorum yatiyor birde kizlar annenin positifligini negatifligini hisetigi icin zorla yaptirmak istediginiz bir sey varsa onu hisedip dahada inatlasiyor allah hepimize kolaylik bebeklerimize saglik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?