2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

denemediğim şey kalmadı ki canım ya

neyse ki şimdi koydum yatağa, uyudu ohhh bugün tam 12 saat uyanık kaldı

bittim ben de

slm kızlar. ya bugün ne bu bebişler böyle hepsi mi huysuz olur. ancak uyudu saatlerdir ağlıyor. altına etti duydum ama alamıyorum uyanacak ve yine bağırmaya başlayacak diye. puffffffff

kızlar bizde dün geceden beri çok huysuzuz
yaaa bu bebekler ay'dan falan mı etkileniyorlar
bugün doktora gittik biz genel takip için,
o huysuz bebek doktorda gülücükler attı
sonra huysuzluğa devam etti
rota virüs aşımızı yaptırdık
hiç yutmadı aşıyı
doktor ağzına değmesi bile yeterli dedi

kızlar emzirmek için yan çevirdiğimde bacağını daha bi hızlı attırıyor gazı daha şiddetli geliyor demek ki. yada yan çevirince biyeri mi ağrıyor kuzumun yaa offffffffff

kızlar bugün bakıyorum bütün bebekler coşmuş...
benimkide sabaha kadar kırk defa kalktı,akşama kadarda hiç uyumadı,en fazla
10 dakika daldı diyebilirim...10,11 saat bir bebek kucakta taşınır deseler inanmazdım başıma gelince inandım,hala bir uyuyup bir uyanıyor,ya büyük adamın olsa bünyesi dayanmaz,benim kız nasıl dayanıyor anlamıyorum...allahtan isteğim bir düzene oturmamız,ne zaman olacak bilmiyorum ama gece tam uyusa gündüzde iki saat uyusa bana ,işime yeter....

Son düzenleme:
bn emzık vermıyom memeyıde az emıyo neden ya cogumuzaaynı dert var gdnce bır doktora sryım cok sık ymıckler herhalde artık

çocuklarımız deli etmiş hepimizi şimdi uydu benimki de uyuyana kadar deli oldumama ahan da ağlıyor
yarın günüm var ama evim fena hazırlığımı yapamadım eşim hasta alamıyor bebeğii yalnızım deli olacam

aha bnmkıde uyndı allah yardımcımız olsun canım ya dua et bnde duaedıyorum

vnm senın nıck mı degişti..sankı bşka bi nickin vardı yanlışmı hatırlıyorum...

herkese hayirli geceler dileyeyim canim benim nick hep ayni belki karistirdin
fatma benim kiz simdi alismis 9 da emdiriyorum yatiyor misafir varsa 12 de yatiyor ben hic sallamiyorum uykusu gelince kendisi yatiyor kucaktada tasimiyorum masallah diyim kizima 41 milyon kere benimkiside az emiyor müzigini aciyorum yatiyor birde kizlar annenin positifligini negatifligini hisetigi icin zorla yaptirmak istediginiz bir sey varsa onu hisedip dahada inatlasiyor allah hepimize kolaylik bebeklerimize saglik versin.

benimkide öyleydi cnm kendiliğinden dalıyordu uykuya ne emzik ne sallama söyleme öle herkese benim gibi olursun inşllh eski düzenimize döncez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…