bn emzık vermıyom memeyıde az emıyo neden ya cogumuzaaynı dert var gdnce bır doktora sryım cok sık ymıckler herhalde artık
benimkide öyleydi cnm kendiliğinden dalıyordu uykuya ne emzik ne sallamasöyleme öle herkese benim gibi olursun inşllh eski düzenimize döncez.
kıslar çıldırmak uzereyım gunduz 5 den berı uyumuyor bu cocuk başım catlıyoryaaa
günayydıın kızlarii aksalar herkese kizlar
40 gün bitince regl oldunuz mu genelde???
bende tik yok bacak agrisi karin agrisi cekiyorum ama gelen giden yok.
benim kiz memeyi zorla almaya basladi kizlar.midesi bulaniyor ilk verdigimde ögürüyor hic istahli emmiyor.acaba birakcakmi böyle böyle.ilk aylar bir saate bir emen cocuk 2 saat gecince bile versem itiyor beni agliyor almamak icin
bak simdi korktum zaten kimseye söylemyiorum burda neyim var neyim yok kizimla benim aramda herseyi yaziyorum kizlar masallah diyin insallah sende eski düzenine dönersin sonucta bebekler dakikasinda degisiyorlar artik uslu bebek olmazsa allah yardim etsin
demek yavrunun süt degince agzi yaniyor onun icin jeller var canim eczaneye sor istersen,3 gundr bnmkıde az emıyo çok emmıyo ama bızımkınındılı cok fena pamukcuk olmus ondan dılı acıdıgı bellı dıl hep dısarda yawrumun
gecmis olsun canim bebek hasta olunca zor burnuda tikaniinca ne uyku uyuyabilirler ne beslenebilirler.cok gecmis olsun.selam kızlar nasılsınız,
bız kuzumla hasta olduk kac gundur annemdyız evıme donemedım, nerden kaptık onuda anlamadım aksam yatarken saglamdık sabah uyandık hastayız yavrumun aglarken sesı bıle cıkmıyordu sımdı daha ıyı sukur.
günaydinnngünaydın bu arada
evet canım hakket cok zor işiin allah yardımcın olsun merak etme ılla bı sekılde duzene gırer:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı müdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:
ben masallah dıyım kızımaaa gece uyku konusunda benı hıc yormuyo 3 4 kere kalkıyo emıp uyuyoooo ama gunduzlerı uyanık durdugundaa huysuz kı ne huysuuuzz napalımm gece uykusuzluk daha kotu surda 1 kac ay sonra tam duzene gırer inşş
:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı müdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?