2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bn emzık vermıyom memeyıde az emıyo neden ya cogumuzaaynı dert var gdnce bır doktora sryım cok sık ymıckler herhalde artık

ben emziği çok vermiyorum. demekki emzikle alakası yok emmek istememesinin. acaba artık emince iyi emiyorlarda daha çok mu tok duruyorlar.

benimkide öyleydi cnm kendiliğinden dalıyordu uykuya ne emzik ne sallama söyleme öle herkese benim gibi olursun inşllh eski düzenimize döncez.

bak simdi korktum zaten kimseye söylemyiorum burda neyim var neyim yok kizimla benim aramda herseyi yaziyorum kizlar masallah diyin insallah sende eski düzenine dönersin sonucta bebekler dakikasinda degisiyorlar artik uslu bebek olmazsa allah yardim etsin

yok canım keske dursa sureklı aglıyor delırıcem surklı emmek ıstıyor yara oldu goguslerım yıne mama yapıyorum arada 1 saat once mama verdım emzırdım yıne aglıyor ıstıyor şimdi

benimkisi tutmuyordu sab gaz giderici damlayla alistirdim agladigi zaman damlat agzina ver kesin tutar sende biraz rahatlarsin

emziği alıyor düşünce baslıyor aglamaya sab damlayıda kullanıyorum
12 saat nasıl dayanıyor uykusuzluga anlamıyorum

Günaydın herkeseeeeeeeeee
geçmişe şöyle bir baktım herkesin sorunu aynı
benim yavru da 2 gecedir doru dürüst uyumuyor
ama gündüz ben işteyken babannede süper duruo
:84::84:

günayydıın kızlar
akşamınız nasıl geçit?
benimkide seningibi yapıyo neden mideleri bulanıyo acep? çok moralim bozuluyo yabu çocuklar bizim mememizi niye beğenmedikine anlamadımbbenim kız hiç böle yapmazdı yapışırdı resmen 8 ay göğüslerim yara içinde gezdim bunda tık yok sütümde azaldı... iyice mamaya yüklendik... doğduğundan beri böle bikaç kezde emerken kustu üzerime

biz iki gün kalabalıktaydık yatırcak yer olmadığı için hep kucaktaydı ondan oldu birazda. herkes ay ne kdr tombiş ne kdr beyaz diye diye nazarda oldu sanıırm. ben esmer ve zayıfım kızım bembeyaz ve tombiş :) e anasına bak kızını al olmuo heheh kızı anasından güzel. inşllh düzeliris.

3 gundr bnmkıde az emıyo çok emmıyo ama bızımkınındılı cok fena pamukcuk olmus ondan dılı acıdıgı bellı dıl hep dısarda yawrumun
demek yavrunun süt degince agzi yaniyor onun icin jeller var canim eczaneye sor istersen,
gecmis olsun canim bebek hasta olunca zor burnuda tikaniinca ne uyku uyuyabilirler ne beslenebilirler.cok gecmis olsun.

günaydın bu arada
günaydinnn

dün baktim da hemen hemen ayni sikyayetler demekki normal ilk aylar yarim saate bir emen bebek simdi zorla aliyor.5 dakika emmeyi emmeden sayiyor.acep simdi daha güclü cekiyorlarda yetiyormu.bazen iki memeyi bile emdigi oluyordu.simdi bir gögüsü bile bitirmiyor.ve hic emzirme cayi icmeye ragmen gögüslerim sütle dolu sanciyor.gecede zorla bir defa emdi.

melis esra bebegimin kakasi yesil demissin ya cok beslenmekden oluyormus.SIK SIK beslersen oluyormus.gecen bir arkadas yazmisti burda.

birde bebekler anne sütü ile beslaniyorsa ishal gibi oluyor ama digiller kizlarr normal.ek besine gecince ancak o zaman degisir.mama ile beslenenlerink daha kati olur.

bir arkadas karin gurultusundan bahsetmis.benimkinin de guruldar.ama kesinlikle nane cayi verme daha belki agir gelir.fenchel verebilirsin o rahatlatir

ben masallah dıyım kızımaaa gece uyku konusunda benı hıc yormuyo 3 4 kere kalkıyo emıp uyuyoooo ama gunduzlerı uyanık durdugundaa huysuz kı ne huysuuuzz napalımm gece uykusuzluk daha kotu surda 1 kac ay sonra tam duzene gırer inşş

:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadımüdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:

evet canım hakket cok zor işiin allah yardımcın olsun merak etme ılla bı sekılde duzene gırer

bizde 2 de uyuyorus illa 12 dede uyusa 2 ye kdr tam dalamıyor illa 2 ondan sonrada bi 5 te kalkıyor bide 9 da. sonra az bakıno emio altını değiştirioz derken geri uyuyor. genelde sakin gündüzde uyuyor gecede. gündüzleri yüzüstü yatır cnm ben öyle yapıyorum. bide karnını sıcak tut ben su torbasını koydum şidi karnına mışıl mışıl uyuyor.

off çok kötü olmuş

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr

günaydın gneç anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…