2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet canım hakket cok zor işiin allah yardımcın olsun merak etme ılla bı sekılde duzene gırer

kızlar nasıl kıyıyolar benim kuzuma ya adamların umrunda değil daha çok küçük keşke çalışmasydım ne zormuş çalışan annelerin işi

Kızlar merhabalar,geçmişe bakınca sorunlarımız çok yakın .Bu arada lavinya44 Allah yardımcın olsun. Aklıma bazen şu geliyor okul bir yer ayarlasa mini çaplı bir kreş hazırlansa ,ücreti maaşınızdan kesilse. Şu yavrular ana sütünden kokusundan ayrı kalmasa. Milli Eğitim Bakanı duy sesimi...

Kızlar gaz sorunumuz düzeldi gibi,şimdi de ne iyi geldi onu bulamıyorum.iki gündür ayaklara sıcas su torbası ve polar battaniye sarıyorum.Yemeklerime kimyon atıyorum,sap zaten kullanıyoruz.Rezene içiriyorum bende içiyorum,babamız acı elma yağı almış.Hem karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum hem 5-6 damla içiyorum sütten geçsin diye.Aktar öyle demiş.
Pişik sorunumuz için doktorumuzu aradım travazol al dedi.Karbonatla popişi silip kuruluyorum,havalandırıp kremi sürüyorum.Sanki biraz daha iyi.

kızlar maralım acayip bozukk lütfen bana bi akıl verin yaaa.....................
kızkardeşim yurt dşında 9 aylık bi kızı var kayınvalidesi burnundan geliyomuş görümcesi dün boğazını sıklış. bir bebeğim var gelemem diyip ses çıkarmıyo. böyle problemi olan var mı yada yakınlarında.... başansak çocuğu bana vermezler diyo öle bişey var mı lütfen bilen bişeyler söylesin.......

çok zor ya Allah yardımcısı olsun..bebek anneye muhtaç olduğundan anneye verirler ztn..arkadaşımın ablası ing.de yaşıyordu boşandı,bebeği onda kaldı..ama hala orda yaşıyorlar..türkiyeye gelmeye çalışsa ne olur bilemem tabi..

Allah yardımcınız olsun lavinya,bende aralık ayı için rapor aldım,ocakta başlarım sanırım,benimde annem bakcak,kadıncağız evini bıraktı geldi,bende kalıyo,düzenini bozdu..benimkide tam bi meme bağımlısı,nasıl başedecek hiç bilmiyorum,kesin çok ağlıycak,annemde panik olcak,aklım ewde kalcak,oooff çok zor çok..

Allah yardımcısı olsun kardeşinin cnm zor bi durum. sanıyorum kayınvalidesiyle yaşıyor. ayrı bi eve çıkmayı istediğini söylese eşine. boşanmak herzaman ilk çözüm olmamalı, eşini ikna edip bi uzmandan destek de alabilirler. anladığım kadarıyla eşiyle bi sorunu yok. ama boşanma kaçınılmazsa 9 aylık bi bebeği kolay kolay kimse annesinden ayırmaz diye düşünüyorum ben. eniştenle siz de konuşabilirsiniz belki...

kızlar internette bi site var unnado diye..anne ve bebek için indirimli ve kaliteli ürünler satıyo..ben çok güzel oyuncaklar aldım playskool dan..sanırım davetle üye olunuyo..beni bi arkadaşım davet etti..face de bende ekli olanların maillerini bulup davet ettim..üye olmak isteyen olursa davetiye gönderebilirim..

eşi ailesini savunuyo zate geçen sene annemi kovmuş onun için araları açık bizden nefret ediyo kaç yıldır konuşmuşlugum yok. kız kardeşime diyom kocana anlat diye iş daha da karmaşık hale geliyo bu sefer...zaten ne çıkıyosa aynı evde yaşamaktan çıkıyo.
bide enişte tam ana kuzusu anasından vaz geçmez... yazık kardeşime bi ömür bu çekilmezki hayat zaten su gibi geçiyo bi daha da dünyaya gelmicez ama kız kardeşim daha vatandaşlık almadı bu sorun olur mu ki:26::26::26:

slm kızlar bikaç gündür giremedim geçmişide oku oku bitmeyor herkes şikayetci bebişlerden bakıyorum ,el kadar bebeklerden ne istiyosunuz yaa

ya inanamıyom kandi sıkıntım yetmezmiş gibi bide davetsiz misafir geliyo...:84::84::84:kızlar ben kacıyom duygu ve düşüncelerinizi bekliyom mis.. gidince açarım artık heinizi öpt. nanaktan..

walla ya çalışmadıma şükrediom şimdi. alla kocama sağlık versinde bize baksın.

cannsett aynen benimkide meme bağımlısı bu arada şöyle bişeye karar verdik eşimle umarım sorun olmaz olursada ne yapayım ya oğlumdan önemli değil ocakta işe başlıyacam 20 gün okula gidecem 28 okul kapanıyo tatiller çıkarsa 20 gün zaten görevlendirme olduğum için sınıf yok sabah gidecem gelmeyen öğretmen varsa yerine girerim yoksa yasal olarak üç saat durma zorunluluğum var maaş karşılığıeğer idarede insaafa gelirse eve gelirim sonra şubat tatiliiki hafta öyle ondan sonrada23 20 gün rapor zaten ozaman 7 mart oluyo oğlumun altı aylık olmasına bişey kalmıyo ama ocaktaki 20 gün zor olack

canım kardeşin niye kendini bu kadar ezdiriyoki oda onlar gibi çirkef olsun öyle saçmalık olurmu ya görümce boğazına yapışacak ama iş kocada biter koca karısını ezdirirse millette böyle terbiyesizlik yapar bence eşiyle konuşsun

slm kızlar nasılsınız
pratik anne canım benim kızında gaz sorunu var ne denediysem olmas geceleri çok aglıyo yediklerimden de kaynaklanıyo ama acaip gaz var dedi dr acıelma yagı işe yararmı acaba ?? bide kimyon baharat olan var onu mu kullandınız yemekelre artık baharat atmıyom da ben işe yararsa onuda kullanayım rezene hem ona veriyom hem kendim için bende nasıl geciricem kızımın gazını yaa yavrum ne akılıydı gittikçe degişti huyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…