evet canım hakket cok zor işiin allah yardımcın olsun merak etme ılla bı sekılde duzene gırer
kızlar nasıl kıyıyolar benim kuzuma ya adamların umrunda değil daha çok küçük keşke çalışmasydım ne zormuş çalışan annelerin işibizde 2 de uyuyorus illa 12 dede uyusa 2 ye kdr tam dalamıyor illa 2ondan sonrada bi 5 te kalkıyor bide 9 da. sonra az bakıno emio altını değiştirioz derken geri uyuyor. genelde sakin gündüzde uyuyor gecede. gündüzleri yüzüstü yatır cnm ben öyle yapıyorum. bide karnını sıcak tut ben su torbasını koydum şidi karnına mışıl mışıl uyuyor.
off çok kötü olmuş
günaydın gneç anne
kızlar maralım acayip bozukk lütfen bana bi akıl verin yaaa.....................
kızkardeşim yurt dşında 9 aylık bi kızı var kayınvalidesi burnundan geliyomuş görümcesi dün boğazını sıklış. bir bebeğim var gelemem diyip ses çıkarmıyo. böyle problemi olan var mı yada yakınlarında.... başansak çocuğu bana vermezler diyo öle bişey var mı lütfen bilen bişeyler söylesin.......
günaydın kızlar. bugün oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz. şok oldum bende
:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı müdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:
kızlar maralım acayip bozukk lütfen bana bi akıl verin yaaa.....................
kızkardeşim yurt dşında 9 aylık bi kızı var kayınvalidesi burnundan geliyomuş görümcesi dün boğazını sıklış. bir bebeğim var gelemem diyip ses çıkarmıyo. böyle problemi olan var mı yada yakınlarında.... başansak çocuğu bana vermezler diyo öle bişey var mı lütfen bilen bişeyler söylesin.......
Allah yardımcısı olsun kardeşinin cnm zor bi durum. sanıyorum kayınvalidesiyle yaşıyor. ayrı bi eve çıkmayı istediğini söylese eşine. boşanmak herzaman ilk çözüm olmamalı, eşini ikna edip bi uzmandan destek de alabilirler. anladığım kadarıyla eşiyle bi sorunu yok. ama boşanma kaçınılmazsa 9 aylık bi bebeği kolay kolay kimse annesinden ayırmaz diye düşünüyorum ben. eniştenle siz de konuşabilirsiniz belki...
Allah yardımcınız olsun lavinya,bende aralık ayı için rapor aldım,ocakta başlarım sanırım,benimde annem bakcak,kadıncağız evini bıraktı geldi,bende kalıyo,düzenini bozdu..benimkide tam bi meme bağımlısı,nasıl başedecek hiç bilmiyorum,kesin çok ağlıycak,annemde panik olcak,aklım ewde kalcak,oooff çok zor çok..
walla ya çalışmadıma şükrediom şimdi. alla kocama sağlık versinde bize baksın.
Kızlar gaz sorunumuz düzeldi gibi,şimdi de ne iyi geldi onu bulamıyorum.iki gündür ayaklara sıcas su torbası ve polar battaniye sarıyorum.Yemeklerime kimyon atıyorum,sap zaten kullanıyoruz.Rezene içiriyorum bende içiyorum,babamız acı elma yağı almış.Hem karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum hem 5-6 damla içiyorum sütten geçsin diye.Aktar öyle demiş.
Pişik sorunumuz için doktorumuzu aradım travazol al dedi.Karbonatla popişi silip kuruluyorum,havalandırıp kremi sürüyorum.Sanki biraz daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?