denemediğim şey kalmadı ki canım ya
neyse ki şimdi koydum yatağa, uyudu ohhh bugün tam 12 saat uyanık kaldı
bittim ben de
:18::18:günaydın kızlar bunalımdayım perşembe işe başlamak zorundayım ben rapor almayı düşünüyodum genelde en az oğlum altı yedi aylık oluncaya kadar malesef okul kabul etmedi en fazla aralık ayında alabilirim ocakta başlamak zorundaymışım yoksa yeni görevlendirildiğim bu okulda görevlendirmem iptal edermiş müdür bey annem bakacak ama oda sabah erkenden gelecek ben gelincye kadar sonrada gidip abimin oğluna bakması gerekiyor kadıncağız zaten dizlerinden ameliyatlı evlerimizde çok yakın degil ben sütümü sağıp bıraksamda oğlum biberonu bile almıyor çocuğum çok kötü olacak kesin zayıflayıp hasta olur ben mamayıda sadece doğduğu zaman vermiştim bilmiyorum ya kafam çok karışık moralim çok bozuk niye hiç bir şey yolunda gitmiyor ben nasıl düşündüm ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı müdür yardımcısına rapor alacağımı söyledim diye bide eşimden fırça yedim niye hemen gidip söylemişimbu arada annemde biraz mızmızlanıyo o bukadar erken işe başlayacağımı tahmin etmedi ALLAHIM YARDIM ET ÇOK ZOR DURUMDAYIM:84:
Slm kızlar
lavinya canım seni çok ii anlıyorum bende iş yerine 6 aylık ücretsiz izin kullanmaya diye dilekçe yazmıstım gittim işler istediğimö gibi olmadi..görev değişikliğiyle tekrar iş,e döndüm kaçırılmayacak bir fırsattı çünkü
oğlumu ılk gün bıraktım aksama kadar ağlamış ve mama yememiş ben tekrar iş,ten cıkmaya karar verip iş yerine geldim ve bana birkaç gün bekle dediler çocuk düzelir dediler ve iyikide beklemişim oğlum kuzu gibi maaşalh şimdi mama yeyip uyuyormuş..gülücük saçıyormuş herkese
bence sıkıntılanma allah onunda sabrını veriyor canım...
canım sendemi devlet memurusun çok zor ya kafayı yiyeyecem düşündükçe hiç bişey yapasımgelmiyor oysa ben böyle hesaplamamıştım niye bazen bazı şeylerki benim genelde böyle olur hep hesabımın dışında olur yani işler pek benim tahin ettiğim gibi yürümüyoyapılacak bişey yok uamarım benim kuzuda seninki gibi uslu olurSlm kızlar
lavinya canım seni çok ii anlıyorum bende iş yerine 6 aylık ücretsiz izin kullanmaya diye dilekçe yazmıstım gittim işler istediğimö gibi olmadi..görev değişikliğiyle tekrar iş,e döndüm kaçırılmayacak bir fırsattı çünkü
oğlumu ılk gün bıraktım aksama kadar ağlamış ve mama yememiş ben tekrar iş,ten cıkmaya karar verip iş yerine geldim ve bana birkaç gün bekle dediler çocuk düzelir dediler ve iyikide beklemişim oğlum kuzu gibi maaşalh şimdi mama yeyip uyuyormuş..gülücük saçıyormuş herkese
bence sıkıntılanma allah onunda sabrını veriyor canım...
canım işi bırakmamakla çok iyi etmişsin. Bana da herkes işi bırak diyor ama inatla çalışmaya devam etmek istiyorum ben. Yarın öbür gün pişman olabiliriz çünkü..
Canım sen neden süt sağmıyorsun?
kızlar maralım acayip bozukk lütfen bana bi akıl verin yaaa.....................
kızkardeşim yurt dşında 9 aylık bi kızı var kayınvalidesi burnundan geliyomuş görümcesi dün boğazını sıklış. bir bebeğim var gelemem diyip ses çıkarmıyo. böyle problemi olan var mı yada yakınlarında.... başansak çocuğu bana vermezler diyo öle bişey var mı lütfen bilen bişeyler söylesin.......
Pike
devlette olsa özelde olsa 6 ücretsiz izin alma hakkımız var yasal olarak canım
annelik hakkı bu ben araştırdım..internette bile yazıo
canım anlamadım tam olarak ya, müdürün insafına mı kalmış ki bu? nasıl görevlendirmeni iptal ediyor? acaba tekrar konuşmayı mı denesen, vala çocuğun için bir kere daha konuşmayı deneyebilirsin?
ben çok üzülüyorum ya bu izin meselesinebenim de 27 aralıkta başlamam gerekiyor, kafayı yiyorum düşündükçe, müdürümden ücretsiz isticem, bakalım ne kadar vercek. ama ben özel şirkette çalışıyorum ya, sizin devlette bu izin işinin müdürün insafında olmaması gerekiyor?
30 ml çıkıo yaaa
Ama aksam 6,dan sabaha kadar emio hiç mama vermiyorum
kızlar internette bi site var unnado diye..anne ve bebek için indirimli ve kaliteli ürünler satıyo..ben çok güzel oyuncaklar aldım playskool dan..sanırım davetle üye olunuyo..beni bi arkadaşım davet etti..face de bende ekli olanların maillerini bulup davet ettim..üye olmak isteyen olursa davetiye gönderebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?