2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

denemediğim şey kalmadı ki canım ya

neyse ki şimdi koydum yatağa, uyudu ohhh bugün tam 12 saat uyanık kaldı

bittim ben de

ah ah zavallı ben nasıl da inanmışım uyudu sanmışım, gece 3'e kadar ayaktaydık, sabah 11'de yine dikildik nöbete, neyse ki şimdi uyuyor. dün 16 saat full uyanık kaldı nasıl dayanıyolar anlamıyorum.

hepsi zıpır, acaba gerçekten de aydan mı etkileniyorlar ne

Slm kızlar
lavinya canım seni çok ii anlıyorum bende iş yerine 6 aylık ücretsiz izin kullanmaya diye dilekçe yazmıstım gittim işler istediğimö gibi olmadi..görev değişikliğiyle tekrar iş,e döndüm kaçırılmayacak bir fırsattı çünkü
oğlumu ılk gün bıraktım aksama kadar ağlamış ve mama yememiş ben tekrar iş,ten cıkmaya karar verip iş yerine geldim ve bana birkaç gün bekle dediler çocuk düzelir dediler ve iyikide beklemişim oğlum kuzu gibi maaşalh şimdi mama yeyip uyuyormuş..gülücük saçıyormuş herkese
bence sıkıntılanma allah onunda sabrını veriyor canım...

Ismisufi canım lavinyanın dediği gibi madem boşanmayı göz,e aldı oda ezdirmesin kendini
her zamn için karşındakini kendi silahıyla vuracaksın o zamn anlıyorlar
ben hep öyle yapıyorum...bizim insanımıza başkası yaramaz

canım anlamadım tam olarak ya, müdürün insafına mı kalmış ki bu? nasıl görevlendirmeni iptal ediyor? acaba tekrar konuşmayı mı denesen, vala çocuğun için bir kere daha konuşmayı deneyebilirsin?

ben çok üzülüyorum ya bu izin meselesine benim de 27 aralıkta başlamam gerekiyor, kafayı yiyorum düşündükçe, müdürümden ücretsiz isticem, bakalım ne kadar vercek. ama ben özel şirkette çalışıyorum ya, sizin devlette bu izin işinin müdürün insafında olmaması gerekiyor?

canım işi bırakmamakla çok iyi etmişsin. bana da herkes işi bırak diyor ama inatla çalışmaya devam etmek istiyorum ben. yarın öbür gün pişman olabiliriz çünkü..

canım sen neden süt sağmıyorsun?

Pike
devlette olsa özelde olsa 6 ücretsiz izin alma hakkımız var yasal olarak canım
annelik hakkı bu ben araştırdım..internette bile yazıo

canım sendemi devlet memurusun çok zor ya kafayı yiyeyecem düşündükçe hiç bişey yapasımgelmiyor oysa ben böyle hesaplamamıştım niye bazen bazı şeylerki benim genelde böyle olur hep hesabımın dışında olur yani işler pek benim tahin ettiğim gibi yürümüyoyapılacak bişey yok uamarım benim kuzuda seninki gibi uslu olur

30 ml çıkıo yaaa
Ama aksam 6,dan sabaha kadar emio hiç mama vermiyorum

laninya tatlım...görev yerin tam olarak neresi?ilçe merkeziş mi il merkezi mi?vfalla görevlendirmeni iptal ederse etsin nolcak ki?zaten bence böyle enlayışsızlarla çalışılmaz...2.dönem mecbur bir yere seni görevlendirme veririler..beğenmezsen gene alırsın rapor...olmadı 1 yalık falan heyet almaya çalışırsın..bence de çokk çözümsüz olmadıkça bırakma daha henüz çok küçükler..

inan çok üzüldüm

anladığım kadarıyla kardeşin kendini çaresiz hissettiği için bu eziyeti çekmek zorunda olduğunu düşünüyor. boşanmak büyük cesaret işi, hele ki çocuk varsa, hayatla yalnız başa çıkmak kolay değil

kızlar kadınların çalışıyor olması bu açıdan çok önemli bence, kocaya bağımlı olmak başka, kendi paranı kazanıyor olmak başka.. yarın öbür gün allah korusun eşlerimizin başına bişey geldiğinde lap diye ortada kalmamamız gerek.

annemden ve arkadaşlarımın annelerinden biliyorum. babalarımız vefat edince çalışmayan anneler çok zorlandı, afalladılar, hayatı baştan öğrenmeye başladılar. hayatta her türlü şey olabiliyor.

ismisufi kardeşinin hayatı bu noktaya geldiyse çözümü çok zor olur, bana kalsa tek çaresi boşanmak, onu da kardeşin göze alabilir mi bilemiyorum. düzelecek olsa şimdiye kadar düzelirdi. kocası falan olaya el atardı, adam beş para etmez biri demek ki. töbe töbe. çocuk anneye verilir. ama vize işleri vatandaşlık işleri için uzman birilerine danışmak lazım, bizler bilemeyiz.

napıyonuz annısler ay ben cok yorgunummm ıkı cocuk cok zormussss ıkıncı bebegı olan anneler benı daha ii anlar heral

Pike
devlette olsa özelde olsa 6 ücretsiz izin alma hakkımız var yasal olarak canım
annelik hakkı bu ben araştırdım..internette bile yazıo

canım ben de baktım ama özelde şey diyor bu 6 aylık ücretsiz için:

"işveren ile çalışanın anlaşması durumunda"

yani ben isteyeceğim ama müdürüm vermeme hakkına sahip, iki tarafın mutabık kalması lazım bu konuda

canımcım benim asıl kadrom çok kötü bir ilçede ben eş durumuyla geldim dağ başında bir köy gidiş geliş yapamam evime hafta sonu bile çok zor zaten yolları kapanmaya başlamış okulları 20 sine kadar tatil etmişler gelelim mevzuya yerim çok kötü olduğundan şehir merkezine görevlendirildim bin bir rezillikle şimdiki okulumda ise acilen öğretmene ihtiyaçları var aslında sınıf vermiyecekler ama gel bekle diyolar o yüzden müdür eğer rapor alırsam milli eğitime benim öğretmene ihtiyacaım var bu öğretmende rapor alıyor derse görevlendirme iptal edilir bende o ilçeye gidemem o daha zor mecbur buna katlanacam ücretsiz izinde alamıyom tayin istiyecem iki senemin dolması lazım bu arada umarım sana verir müdürün çok zor ya kafayı yemek üzereyim sanki üstüme koca bir öküz oturmuşsıkıntılıyım

kızlar sakın bırakmayın işlerinizi. ben 4 aylık hamileyken yoğun kanama ve düşük tehlikesi nedeniyle bırakmak zorunda kaldım işimi. ünv mezuniyetinden beri hatta ünv deyken yazları bile çalışan ben resmen bunalıma girdim, kendim güvenim azaldı. çok şükür eşim hiçbirşeyimizi eksik etmiyor ama bi bayanın maddi özgürlüğünün olması kadar güzel bişey yok. çalışmaya ara vermişken en az oğlum 1 yaşında oluncaya kadar bekleyeceğim ama...

cok sukur gırdım ya. nasılsınız kızlar bız bugun aşımızı olduk henuz ates fılan olmadı inş da olmaz.

canım banada yollasana davetıye ozelden msj atıyım ben sana maıl adresımı

Mervam ben anlarım seni
pike aslında bir avukata sormak gerek
lavinya üzülme tatlım herşey olacağına varır..ben dilekçeyi vermeye gittiğimde allhım hayırlısı ne ise o olsun dedim ve başladım iş,e
üzülme bu kadar sonuçta bebişlerimiz emin ellerde olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…