2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hay allahım yarabbim yardım etsin o zaman ya, inşallah güzel bi çözüm bulursunuz

canım berbat bir ilçenin berbat bir köyü asıl kadromun olduğu yer bir yıllık heyette mümkün değil ailede çok doktor var ama kimse elini taşın altına koymuyor bu ay perşembe cuma gidicem sonra ocağa kadar rapor sonrada 28 ne kadar gidecem şubat tatili oluyo şubattan sonra 20 gün alıcam ne drlerse desinler sonra zaten yaklaşık 6 aylık oluyo ek gıdalara başlanmıçş olur kendime böyle teselli veriyom ne yapayım ya

Süt sağma makinesiyle 10 dk yapıyorum biraz ara veriyorum tekrar

ben hiç mama vermiyorum, süt yetiyor diye düşünüyoruz yani şimdilik.

ben medela ile sağıyorum en az 30-40 dk (yani bayaaaaa uzun) 100-130 ml arası çıkıyor

yani kısa süre sağıyorsan ondan az çıkıyodur, bi de makinenin emiş gücü de düşükse az çıkar, ondan dedim. sağa sağa arttırabilirsin de sütünü ama tabii işyerin müsaitse, vaktin varsa

calısan anne olmak ne kadar zor ya.allah yardımcınız olsun.

aminnnn
çalışınca birde koşturmada cok oluo
sabah ben 6,da kalkıyorum herşeyi yetiştirmek için klıyafetımı bıle aksamdan hazırlıyorum dolabın karsısına gecıpte birde ne gıyecegım dıe bakınmak ıstemıyorum

iş yerim musaıt odam var tek basımayım deneyım bakalım biii

rita canım sen hastanede sağdırmıştın sanırım di mi

çekme kuvveti nasıldı :) böyle hüüüppp diye çeken bi makine istiyorum ya, yarım saat süt sağmak uzun iş

valla ben evde oldugum halde yetısemıyorum ıslere:) bugun bı asıya gıdıcem saglık ocagı cok yakınımda ama olay oldu yanı. taksıyle gıdıp geldım ama ben de bı telas nasıl hazırlanıcam dıye:):) ama sen tecrubelısın tabı o da var.

anladım canım...sıkma canını 2.döneme kadar daha çok var...zaten ek gıdalara başlıyoruz sonrasında...bende rapor alıcam diyorum ama bakalım kim verecek??2.dönmede ücretsiz alıcam mecbur(

pike niye sağıyorsun sen??

calısan anne olmak ne kadar zor ya.Allah yardımcınız olsun.

çekme kuvveti nasıldı :) böyle hüüüppp diye çeken bi makine istiyorum ya, yarım saat süt sağmak uzun iş

öyle bişey varmıki ya aslındaadece annesütü vermekte bir dert

tatlım o kocaman bişeydi...hastaneler için sanırım...4 tane falan başlığı vardı...evet hızlı çekiyordu..yarım satte 300 ml çıktı ama göğüslerim çok doluydu...

pike ben de oglum sarılıktan kuvezde yattıgında hastanede anne odasında kaldım. ordakı sagma makınesının derecesını ortaya getırıyordum cok fecı cekıyodu:):) sona kadar acsam herhalde gohsumu koparırdı:):):)

canım bencede allahtan annem var o da biraz mız mızlanıyo haklı olarak çünkü hem benim hem abimin oğluna bakacak eğer alabiliyorsan ücretsiz izin en iyisi kimseye minnet etmezsin
hep bı kosturmaca gecıyodur hayatınız.

hiç sorma evde kalmayada alışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…