canımcım benim asıl kadrom çok kötü bir ilçede ben eş durumuyla geldim dağ başında bir köy gidiş geliş yapamam evime hafta sonu bile çok zor zaten yolları kapanmaya başlamış okulları 20 sine kadar tatil etmişler gelelim mevzuya yerim çok kötü olduğundan şehir merkezine görevlendirildim bin bir rezillikle şimdiki okulumda ise acilen öğretmene ihtiyaçları var aslında sınıf vermiyecekler ama gel bekle diyolar o yüzden müdür eğer rapor alırsam milli eğitime benim öğretmene ihtiyacaım var bu öğretmende rapor alıyor derse görevlendirme iptal edilir bende o ilçeye gidemem o daha zor mecbur buna katlanacam ücretsiz izinde alamıyom tayin istiyecem iki senemin dolması lazım bu arada umarım sana verir müdürün çok zor ya kafayı yemek üzereyim sanki üstüme koca bir öküz oturmuşsıkıntılıyım
canım berbat bir ilçenin berbat bir köyü asıl kadromun olduğu yer bir yıllık heyette mümkün değil ailede çok doktor var ama kimse elini taşın altına koymuyor bu ay perşembe cuma gidicem sonra ocağa kadar rapor sonrada 28 ne kadar gidecem şubat tatili oluyo şubattan sonra 20 gün alıcam ne drlerse desinler sonra zaten yaklaşık 6 aylık oluyo ek gıdalara başlanmıçş olur kendime böyle teselli veriyom ne yapayım yalaninya tatlım...görev yerin tam olarak neresi?ilçe merkeziş mi il merkezi mi?vfalla görevlendirmeni iptal ederse etsin nolcak ki?zaten bence böyle enlayışsızlarla çalışılmaz...2.dönem mecbur bir yere seni görevlendirme veririler..beğenmezsen gene alırsın rapor...olmadı 1 yalık falan heyet almaya çalışırsın..bence de çokk çözümsüz olmadıkça bırakma daha henüz çok küçükler..
Süt sağma makinesiyle 10 dk yapıyorum biraz ara veriyorum tekrar
calısan anne olmak ne kadar zor ya.allah yardımcınız olsun.
Balum sütüm var ama sağacak kadar yok
gece emio yetio demekki ağlamıo yavrum
ağlasa anlarım
hay allahım yarabbim yardım etsin o zaman ya, inşallah güzel bi çözüm bulursunuz
ben hiç mama vermiyorum, süt yetiyor diye düşünüyoruz yani şimdilik.
Ben medela ile sağıyorum en az 30-40 dk (yani bayaaaaa uzun) 100-130 ml arası çıkıyor
yani kısa süre sağıyorsan ondan az çıkıyodur, bi de makinenin emiş gücü de düşükse az çıkar, ondan dedim. Sağa sağa arttırabilirsin de sütünü ama tabii işyerin müsaitse, vaktin varsa
aminnnn
çalışınca birde koşturmada cok oluo
sabah ben 6,da kalkıyorum herşeyi yetiştirmek için klıyafetımı bıle aksamdan hazırlıyorum dolabın karsısına gecıpte birde ne gıyecegım dıe bakınmak ıstemıyorum
evet bide sabah kalk ortalığı topla giyin yok emzirmeye çalış bugün okula geç gittim ona rağmen perişan oldumcalısan anne olmak ne kadar zor ya.Allah yardımcınız olsun.
anladım canım...sıkma canını 2.döneme kadar daha çok var...zaten ek gıdalara başlıyoruz sonrasında...bende rapor alıcam diyorum ama bakalım kim verecek??2.dönmede ücretsiz alıcam mecburcanım berbat bir ilçenin berbat bir köyü asıl kadromun olduğu yer bir yıllık heyette mümkün değil ailede çok doktor var ama kimse elini taşın altına koymuyor bu ay perşembe cuma gidicem sonra ocağa kadar rapor sonrada 28 ne kadar gidecem şubat tatili oluyo şubattan sonra 20 gün alıcam ne drlerse desinler sonra zaten yaklaşık 6 aylık oluyo ek gıdalara başlanmıçş olur kendime böyle teselli veriyom ne yapayım ya
ben hiç mama vermiyorum, süt yetiyor diye düşünüyoruz yani şimdilik.
ben medela ile sağıyorum en az 30-40 dk (yani bayaaaaa uzun) 100-130 ml arası çıkıyor
yani kısa süre sağıyorsan ondan az çıkıyodur, bi de makinenin emiş gücü de düşükse az çıkar, ondan dedim. sağa sağa arttırabilirsin de sütünü ama tabii işyerin müsaitse, vaktin varsa
evet bide sabah kalk ortalığı topla giyin yok emzirmeye çalış bugün okula geç gittim ona rağmen perişan oldum
calısan anne olmak ne kadar zor ya.Allah yardımcınız olsun.
rita canım sen hastanede sağdırmıştın sanırım di mi
çekme kuvveti nasıldı :) böyle hüüüppp diye çeken bi makine istiyorum ya, yarım saat süt sağmak uzun iş
rita canım sen hastanede sağdırmıştın sanırım di mi
çekme kuvveti nasıldı :) böyle hüüüppp diye çeken bi makine istiyorum ya, yarım saat süt sağmak uzun iş
canım bencede allahtan annem var o da biraz mız mızlanıyo haklı olarak çünkü hem benim hem abimin oğluna bakacak eğer alabiliyorsan ücretsiz izin en iyisi kimseye minnet etmezsinanladım canım...sıkma canını 2.döneme kadar daha çok var...zaten ek gıdalara başlıyoruz sonrasında...bende rapor alıcam diyorum ama bakalım kim verecek??2.dönmede ücretsiz alıcam mecbur(
pike niye sağıyorsun sen??
hep bı kosturmaca gecıyodur hayatınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?