tatlım o kocaman bişeydi...hastaneler için sanırım...4 tane falan başlığı vardı...evet hızlı çekiyordu..yarım satte 300 ml çıktı ama göğüslerim çok doluydu...
lavinya44 balum pusulam rita1421 selected_79 mervam pike mezime meryemtaze gonulcelen10 ecrinece ilayda cem platin_06ne çok kalabalığız
çalısmak cok guzel tabıkı bende cok ıstedım calısmayı ama oglusumdan ayrılamadımm bastan ayrılsaam belkı alısırdım bıde şimdi kızm olduu hıc calısamam ya anne gıbı kımse olmaz dıye dusunuyorum ne babaanne nede anne anne tabı bakıp sevrler ama anne lık bambaska bısey kımse annenın gozunden bakamazzz
hepımızın bebeklerı uyuyo heraldeeee
hepımızın bebeklerı uyuyo heraldeeee
çalısmak cok guzel tabıkı bende cok ıstedım calısmayı ama oglusumdan ayrılamadımm bastan ayrılsaam belkı alısırdım bıde şimdi kızm olduu hıc calısamam ya anne gıbı kımse olmaz dıye dusunuyorum ne babaanne nede anne anne tabı bakıp sevrler ama anne lık bambaska bısey kımse annenın gozunden bakamazzz
anladım canım...sıkma canını 2.döneme kadar daha çok var...zaten ek gıdalara başlıyoruz sonrasında...bende rapor alıcam diyorum ama bakalım kim verecek??2.dönmede ücretsiz alıcam mecbur(
pike niye sağıyorsun sen??
tatlım o kocaman bişeydi...hastaneler için sanırım...4 tane falan başlığı vardı...evet hızlı çekiyordu..yarım satte 300 ml çıktı ama göğüslerim çok doluydu...
benimki kuçagımda emzirdim uyutacagım canım ben artı şöyle düşünüyorum bizde onlar için çalışıyoruz ne yapalım
şimdi sağmıyorum, bazen tek göğsüm çok doluyor, çocuk da gece uykusuna yatıyor mesela, sabaha kadar dolu göğüsle kalamayacağım için sağdım bi kaç kere
ama işe başlayınca gerekcek sağmak
techizat kurarmışım ben işyerine :) meme sağma tesisi gibin
benimki kuçagımda emzirdim uyutacagım canım ben artı şöyle düşünüyorum bizde onlar için çalışıyoruz ne yapalım
ben bi gideyim kızlar azıcık çamaşır var ütülenecek bişeyler yiyeyim bide yemek yapayım koçiş gelmezse gelirim yine kendinize iyi bakın hoş canım hiç bişey yapmak istemiyo
doğru sölüyosun...hayat kavgası işte...
:26:bendende kocaman alkış calısan annişlereeeee
ben yokum die çok kaynatmışınız
kızlar inanın doğum yaptığımdan beri kendime hiç bir şey almadım bende eşimde oysa biz böylemiydik kendimize bişeyler alırdık ne bileyim bakardık kendimize ama inanım söyleemesi ayıptırbu ay sadece 900 tl çocuğa harcamışız araba,şifonyer aşıları kyafeti bide oğluma banka hesabı açtık her ay oraya biraz para yatırıyoruz bezini ıslak mendilini saymıyorum onlarda sayarsam 1000tl birimizin maaşı gitti diğeriylede anca geçiniyoz bu arada herşeyi döktüm ha özel hiç bişey kalmadı kızlar ya kusura bakmayın bunları anlatmak hoş değil ama yazdım işte...........
ben yokum die çok kaynatmışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?