kızlar inanın doğum yaptığımdan beri kendime hiç bir şey almadım bende eşimde oysa biz böylemiydik kendimize bişeyler alırdık ne bileyim bakardık kendimize ama inanım söyleemesi ayıptırbu ay sadece 900 tl çocuğa harcamışız araba,şifonyer aşıları kyafeti bide oğluma banka hesabı açtık her ay oraya biraz para yatırıyoruz bezini ıslak mendilini saymıyorum onlarda sayarsam 1000tl birimizin maaşı gitti diğeriylede anca geçiniyoz bu arada herşeyi döktüm ha özel hiç bişey kalmadı kızlar ya kusura bakmayın bunları anlatmak hoş değil ama yazdım işte...........
kız sen nereye kayboldun. face de kafamı karıstırdın:):) ıkı tane face ın varmıs :):):)
noldu kız nıye costun
burdaım cnm kızla uğraştım karnımı doyurdumiki face var biri sırf kkdakiler için
çıkış saatim yaklaşıo oğluşumu görecem
hoş her gittiğimde uyuyyo oluo
olsun uyurken seversın.
ben cıkıyom kızlar uyandı benım kı. ıyı aksamlar herkese
sıkılıom cnm. Kız uyurken sıkılıom uyanıkkende uyusun die gözünün içine bakıom :d anlamadım nasıl iş böle :d
bende bu sağ sol karışmaları yuzunden hiçbir yere gıtmek ıstemıyorum her kafadan bir sesdün kaynanama gitmiştim dogumdan sonra ilk defa :) elti görümce herkez orda tabii bende oğlanı battaniyeye sarmadan astronotu giydirip cıkardım yavv efendım ayyyy sarmamışımm ..yarabbim yaa kardan adammı yapıcam cocuugu sar sar ...herkez bir kafadan ses. Cocuk emzikle uyumaya alışmışş neden sallamıyorsun diyo kaynana biz sallardık .benimkininde uyumucagı tuttu orda :)) bide eltimin kızıda geldi yanıma cocugun agzından emzıgı cekıyor yapma dıyorum yapıyo gözunu kapatıyoum oglanın uyurekn gelıo acıyo bi sinir oldum anasıda yanımdaeskiden aldı cocugu kucagına salladı uyuttu ver yatırayım diyorum vermiyor hala kucakla pışpışlıyor :86: Sinir oldum eltilerde bakıyo cocuk emzıgı cuk cuk emınce mıllet aç zannedıyorr aç degıl dıyorum olsun ver dıyolarr öyle bi sini roldumkiii.. çok biliyor herkez
sizler nasıl uyutıyorsunuz kızlar cocuklarııızı ..
slm kızlar hayırlı akşamlar
yavrum kakasını yapamıyordu 2 gündür 3.gün şükürler olsun yapabildi kakasıyaptıktan sonra nasıl içli içli ağlayıp bana baktı yavrum yaa ( ne kakaymış yaa :) 2 kasık zeytın yag bile işe yaramadı
bende bu sağ sol karışmaları yuzunden hiçbir yere gıtmek ıstemıyorum her kafadan bir ses
benımkının uyuması hiç belli olmur canım beyfendının psıkolojık durumuna baglı bazen kendi uyuyor bazen sallıyorum bazen kucagıma alıyorum kafasını boynuma gömüyor bende bayılıyorum o haline
Karışık yani anlayacağın
Canım kan ilçları kabızlık yapabiliyor diye biliyorum..Etrafıda takma kafana.Nasrettin hocanın bir hikayesi vardı ya.Onu hatırla.Hani eşşeğe önce kendi,sonra oğlu sonra hiçbiri binmiyo. Yinede millet memnun olmuyooo..Hatırladın mı? Sen ne yaparsan yap kimse memnun olmaz. Battaniyeyede sararsın pişirdin derler.
slm kızlar nasılsınız
pratik anne canım benim kızında gaz sorunu var ne denediysem olmas geceleri çok aglıyo yediklerimden de kaynaklanıyo ama acaip gaz var dedi dr acıelma yagı işe yararmı acaba ?? bide kimyon baharat olan var onu mu kullandınız yemekelre artık baharat atmıyom da ben işe yararsa onuda kullanayım rezene hem ona veriyom hem kendim için bendenasıl geciricem kızımın gazını yaa yavrum ne akılıydı gittikçe degişti huyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?