2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tabıkı cocuk demek masraf demekkkk

sıkılıom cnm. kız uyurken sıkılıom uyanıkkende uyusun die gözünün içine bakıom anlamadım nasıl iş böle

slm kızlar hayırlı akşamlar
yavrum kakasını yapamıyordu 2 gündür 3.gün şükürler olsun yapabildi kakası yaptıktan sonra nasıl içli içli ağlayıp bana baktı yavrum yaa ( ne kakaymış yaa :) 2 kasık zeytın yag bile işe yaramadı

Dün kaynanama gitmiştim dogumdan sonra ilk defa :) elti görümce herkez orda tabii bende oğlanı battaniyeye sarmadan astronotu giydirip cıkardım yavv efendım ayyyy sarmamışımm ..yarabbim yaa kardan adammı yapıcam cocuugu sar sar ...herkez bir kafadan ses. cocuk emzikle uyumaya alışmışş neden sallamıyorsun diyo kaynana biz sallardık .benimkininde uyumucagı tuttu orda :)) bide eltimin kızıda geldi yanıma cocugun agzından emzıgı cekıyor yapma dıyorum yapıyo gözunu kapatıyoum oglanın uyurekn gelıo acıyo bi sinir oldum anasıda yanımda eskiden aldı cocugu kucagına salladı uyuttu ver yatırayım diyorum vermiyor hala kucakla pışpışlıyor :86: sinir oldum eltilerde bakıyo cocuk emzıgı cuk cuk emınce mıllet aç zannedıyorr aç degıl dıyorum olsun ver dıyolarr öyle bi sini roldumkiii.. çok biliyor herkez

sizler nasıl uyutıyorsunuz kızlar cocuklarııızı ..

bende bu sağ sol karışmaları yuzunden hiçbir yere gıtmek ıstemıyorum her kafadan bir ses
benımkının uyuması hiç belli olmur canım beyfendının psıkolojık durumuna baglı bazen kendi uyuyor bazen sallıyorum bazen kucagıma alıyorum kafasını boynuma gömüyor bende bayılıyorum o haline
Karışık yani anlayacağın

Canım kan ilçları kabızlık yapabiliyor diye biliyorum..Etrafıda takma kafana.Nasrettin hocanın bir hikayesi vardı ya.Onu hatırla.Hani eşşeğe önce kendi,sonra oğlu sonra hiçbiri binmiyo. Yinede millet memnun olmuyooo..Hatırladın mı? Sen ne yaparsan yap kimse memnun olmaz. Battaniyeyede sararsın pişirdin derler.

aynen her kafadan bir ses çok bilmişlerr hiçbir faydaları olmadı hem sezerynda hemde lohusalıgımda şimdi hiçbirşey söylemeye hakları yokk..

evet canım aynen aynen :86:iyiki cocuk bakıp büyütmüşler herşeyi kendileri biliyorr :=) eldiven takmıyomusun diyolar yuhh cocuk 2 aylık oldu .. elti 4 ay takmı yuhh yaaa :86: acaba kendı yaptığımı mantıklıymış

Canım kimyon bildiğin baharat kimyon,yemeklerde tabağıma ilave ediyorum.Acı elma yağı bendeki şişkinliği bile indirdi.4 aylık gibi bir karnım vardı uçtu sanki bir haftada.Ama eşim diyordu senin şişliklerin inmedi henüz diye.Ayakkabılarım bile olmuyor halaBi de ayaklarını ve karnını polarla sarıyorum hep.Allah yardımcın olsun canım,çok zor kolikli bebek..

kaynımda eşime diyorki hani şu portbebeler varya ondan niye almamaşız rahatmışş otokoltugu aldım ama kullanıyorum alıyorm kucaga cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…