ben uni babynin saf sulu pamuk mendillerini kullanıyodum. arada da kanamış suyla pamukla siliyodum.
ptesi pişik oldu ama yavrumbi günde oldu. şimdi geçsin diye uğraşıyorum, çok fena poposu. pamuk ve kaynar suyla siliyorum şimdi, ama azalmıyo, hatta artıyo :)
ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum
ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.
bizde de şimdilik birşey yok ama pişik yapar dedi. en iyisi ben de ılık suyla pamukla sileyim. dışarıya cıktıgımız zaman artık ıslak mendil kullanırım korktum pişik olursa canı cok acır :S
bepantende iyi gelio sanırım benim kardeşime o iyi gelmişti baya pişik olmuştu. mavi bi tüp :)
ay canları acımaz mı, acıyor tabi.
dün altını açtım, açıkta kalsın, hava alsın, yarası kurusun deyü. can bebenin alt açmasını serdim kucağıma, onu da üstüne totosu açık koydum, emziriyom öyle. sonra bi işedi kuzum, nasıl bastı çığlığı, sanırım idrarı yaralarını yaktı.
haydiii koştur koştur banyoya tabi, suyla yıkayınca sustu çocuk. kuzum ya.
ben unibaby ve niveanın ıslak mendillerini kullanıyorum, arada da ıslak pamukla siliyorum..
en cokta niveanın ıslak mendilini sevdim, daha yumusak ve %100 cotton diyo :)
bi kere pişik oldu ama, uzun süre degiştirememiştim bezini ondan oldu heralde, zeytinyagı sürdüm gecti cok sükür.. pudra zararlıymış diye pişik önleyici krem sürüyorum arada, bi de altını aldıktan sonra silince bi bezle kuruluyorum, ama sürmüyorum bezi sadece ıslak kalan yerlere dokunduruyorum :)
pikecim, kaynayıp sogumus yada ılımış suyla sil canım, sıcak su iyi gelmez pişiğine..
ecrin, canım gecmiş olsun, bende aynı dertten cok cektim.. benim dogumdan öncede vardı gerci ama cok artmıştı.. sıcak suya bebe yagı koy üzerine otur 15-20 dk ve kabız kalmamaya calış, iyi olur inş..
:çok üzgünüm:ahh ahh kesin basur oldum heeee bi bu eksikti :S
slm bu arada sabah beri kociş sayesinde yemek yiyebildim şimdide saatlerdir ütü yapıom sağolsun kız hiç rahat bırakmıo :S
selam kızlar.. ya bişi sorucam. bebişlerinize ıslak mendil kullanıyormusunuz altını değiştirirken ?
ben uni baby almıstımm o da bitti eşimde ezaneye gitmiş almak için,kadın da telefondan bana dediki ıslak mendil kuullanmayın bebekte pişik olur eziyet çeker. ılık suyla,tulbentle silin dedi. wee'nin organik yenidoganlar icin ıslak mendili cıkmış onu tavsiye ediyorum ama yine de ılık suyla silin dedi. eşim de almış gelmiş. siz ne yapıyorsunuz ?
aynennnnnnnnnnnnnn delikafaduldenbenimkisi emerken uyuya kalıyor,gazını cıkarmaya calısırken uyanıyor. poposuna pışppış yapıyorum öyle uyuya kalıyo sonunda.
ben uni babynin saf sulu pamuk mendillerini kullanıyodum. arada da kanamış suyla pamukla siliyodum.
ptesi pişik oldu ama yavrumbi günde oldu. şimdi geçsin diye uğraşıyorum, çok fena poposu. pamuk ve kaynar suyla siliyorum şimdi, ama azalmıyo, hatta artıyo :)
ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum
ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.
bide bişi daha bebişleriniz tükürük cıkarıyo mu ? benimki bazen cıkarıyo da
nevyas hosgeldin,yarican sende hosgeldin cnm.
evet ya hepimizin ayrı bir sorunu var gece uyumama sorunu bende de var. sabah 5e kadar ayaktaydık bugün :))))))
ay canları acımaz mı, acıyor tabi.
dün altını açtım, açıkta kalsın, hava alsın, yarası kurusun deyü. can bebenin alt açmasını serdim kucağıma, onu da üstüne totosu açık koydum, emziriyom öyle. sonra bi işedi kuzum, nasıl bastı çığlığı, sanırım idrarı yaralarını yaktı.
haydiii koştur koştur banyoya tabi, suyla yıkayınca sustu çocuk. kuzum ya.
Normal pamukla mı siliyorsun yarican ?
bende öyle yapıcam evde oldugum sürece valla korktum pişik olursa yandık. cok dikkat ediyorum sürekli değiştiriyorum altını ama inşallah olmaz.
ay canım demek zeytinyağıyla geçti sizinki, iyiymiş. ben de soğuk suyla siliyorum zaten, kaynamış soğumuş suyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?