2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hehe ben kızın totosuna çok pimpiriklenmişim demek ki, sakınılan göze çöp batar :)

ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum

ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.

bizde de şimdilik birşey yok ama pişik yapar dedi. en iyisi ben de ılık suyla pamukla sileyim. dışarıya cıktıgımız zaman artık ıslak mendil kullanırım korktum pişik olursa canı cok acır :S

yaricaaan hepimiz aynı durumdayız, gece 2ye 3e kadar uyanık bizimki, fal taşı gibi gözleri, sonra sabah erkenden de dikiyor beni ayağa.

öğleden sonra o uyurken ben de ya ev işi ya da internet yapıyorum :)

ha bu arada sanki daha az uyuyor git gide, haberiniz olsuuuun

ben unibaby ve niveanın ıslak mendillerini kullanıyorum, arada da ıslak pamukla siliyorum..
en cokta niveanın ıslak mendilini sevdim, daha yumusak ve %100 cotton diyo :)
bi kere pişik oldu ama, uzun süre degiştirememiştim bezini ondan oldu heralde, zeytinyagı sürdüm gecti cok sükür.. pudra zararlıymış diye pişik önleyici krem sürüyorum arada, bi de altını aldıktan sonra silince bi bezle kuruluyorum, ama sürmüyorum bezi sadece ıslak kalan yerlere dokunduruyorum :)

pikecim, kaynayıp sogumus yada ılımış suyla sil canım, sıcak su iyi gelmez pişiğine..

ecrin, canım gecmiş olsun, bende aynı dertten cok cektim.. benim dogumdan öncede vardı gerci ama cok artmıştı.. sıcak suya bebe yagı koy üzerine otur 15-20 dk ve kabız kalmamaya calış, iyi olur inş..

nevyas hosgeldin,yarican sende hosgeldin cnm.
evet ya hepimizin ayrı bir sorunu var gece uyumama sorunu bende de var. sabah 5e kadar ayaktaydık bugün :))))))

bizde de şimdilik birşey yok ama pişik yapar dedi. en iyisi ben de ılık suyla pamukla sileyim. dışarıya cıktıgımız zaman artık ıslak mendil kullanırım korktum pişik olursa canı cok acır :S

ay canları acımaz mı, acıyor tabi.

dün altını açtım, açıkta kalsın, hava alsın, yarası kurusun deyü. can bebenin alt açmasını serdim kucağıma, onu da üstüne totosu açık koydum, emziriyom öyle. sonra bi işedi kuzum, nasıl bastı çığlığı, sanırım idrarı yaralarını yaktı.

haydiii koştur koştur banyoya tabi, suyla yıkayınca sustu çocuk. kuzum ya.

Normal pamukla mı siliyorsun yarican ?
bende öyle yapıcam evde oldugum sürece valla korktum pişik olursa yandık. cok dikkat ediyorum sürekli değiştiriyorum altını ama inşallah olmaz.

bepantende iyi gelio sanırım benim kardeşime o iyi gelmişti baya pişik olmuştu. mavi bi tüp :)

o da var bende, zeytinyağından sonra denerim.

doktora bepanten var dedim, o olmaz diyip başka ilaç yazdı, ama o da işe yaramadı işte

ay canım benim kıyamammmmm :sinifsinif:

ay canım demek zeytinyağıyla geçti sizinki, iyiymiş. ben de soğuk suyla siliyorum zaten, kaynamış soğumuş suyla.

ben geceleri emzirip gazını alıp yatırıyorum beşiğine, henüz uyumamışsa sallıyorum, çok hoşuna gidiyo..
bende cok zevk alıyorum beşiğini sallamaktan, gece yarılarına kadar sürmezse tabi :)

kucagımda sallamıyorum hic, emzirdikten sonra işini bitirince, gündüzse koltugun üstüne geceyse doogru yatagına :)

ahh ahh kesin basur oldum heeee bi bu eksikti :S

slm bu arada sabah beri kociş sayesinde yemek yiyebildim şimdide saatlerdir ütü yapıom sağolsun kız hiç rahat bırakmıo :S
:çok üzgünüm:
aynen bendede basur oldu. buz getirip üstüne oturcam haaaa. çok acıo

benimkisi emerken uyuya kalıyor,gazını cıkarmaya calısırken uyanıyor. poposuna pışppış yapıyorum öyle uyuya kalıyo sonunda.
aynennnnnnnnnnnnnn delikafadulden

ben islak mendil kulaniyorum simdilik hicte pisik olmadi bir kere kulanip cöpe atiyorum

ben arada ıslak mendil arada ılık sulu pamukla siliom ama her altını değiştirdiğimde pudralıyorum. aradadapişik kremi sürüom. şükür pişik fln yok.

eğer kakasını yapmışsa ilk önce yumuşak tuvalet kağıdıyla silip pamuğa gül suyu döküp siliyorum. çok iyi oluyo. yalnız alkolsüz

bide bişi daha bebişleriniz tükürük cıkarıyo mu ? benimki bazen cıkarıyo da

nevyas hosgeldin,yarican sende hosgeldin cnm.
evet ya hepimizin ayrı bir sorunu var gece uyumama sorunu bende de var. sabah 5e kadar ayaktaydık bugün :))))))

hb canım saol :)

canm ya kıyamam, ben bile dayanamıyom pişik olunca

Normal pamukla mı siliyorsun yarican ?
bende öyle yapıcam evde oldugum sürece valla korktum pişik olursa yandık. cok dikkat ediyorum sürekli değiştiriyorum altını ama inşallah olmaz.

makyaj temizleme pamuklarıyla bazende normal pamukla siliyorum canım..
önceden agzı kapaklı bi kaba makyaj pamuklarını koyup üzerine kaynamış su döküp agzını kapatıyorum.. altını alırken yada emzirmeden önce gögsümü silmek icin kullanıyorum..

ay canım demek zeytinyağıyla geçti sizinki, iyiymiş. ben de soğuk suyla siliyorum zaten, kaynamış soğumuş suyla.

evet canım, benim gögsüm yara oluncada zeytinyagı sürmüştüm.. dene bak, sizinkide gecer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…