Dün kaynanama gitmiştim dogumdan sonra ilk defa :) elti görümce herkez orda tabii bende oğlanı battaniyeye sarmadan astronotu giydirip cıkardım yavv efendım ayyyy sarmamışımm ..yarabbim yaa kardan adammı yapıcam cocuugu sar sar ...herkez bir kafadan ses. cocuk emzikle uyumaya alışmışş neden sallamıyorsun diyo kaynana biz sallardık .benimkininde uyumucagı tuttu orda :)) bide eltimin kızıda geldi yanıma cocugun agzından emzıgı cekıyor yapma dıyorum yapıyo gözunu kapatıyoum oglanın uyurekn gelıo acıyo bi sinir oldum anasıda yanımdaeskiden aldı cocugu kucagına salladı uyuttu ver yatırayım diyorum vermiyor hala kucakla pışpışlıyor :86: sinir oldum eltilerde bakıyo cocuk emzıgı cuk cuk emınce mıllet aç zannedıyorr aç degıl dıyorum olsun ver dıyolarr öyle bi sini roldumkiii.. çok biliyor herkez
sizler nasıl uyutıyorsunuz kızlar cocuklarııızı ..
Bizimkilerhiç kusur bulamamıştı en sonunda çok üstüne düşüyorsun hasta olmadan çocuk mu büyürmüş dediler . Şok olmuştum yani..evet canım aynen aynen :86:iyiki cocuk bakıp büyütmüşler herşeyi kendileri biliyorr :=) eldiven takmıyomusun diyolar yuhh cocuk 2 aylık oldu .. elti 4 ay takmı yuhh yaaa :86: acaba kendı yaptığımı mantıklıymış
O yüzden kızlar benden size nasihat herkese hı hı deyin bildiğinizi yapın,hem kocişlede aranız bozulmaz..Hem siriniz bozulmaz.Millette bi yerden sonra anlıyo takmadığınızı fazla karışmıyor..
yok canım sallamam ınsallahta gerek kalmazben gıcık oldum burda hee
benimki kendi uyuyor uyumadğı zamanlarda bende emzik veriyorum daha kolay dalıyor. sallamadan uyuyorsa sallama
niye bu kadar batıyokkiii bu laflar bizebilen bilmeyen herkes bi laf atıo illa
O yüzden kızlar benden size nasihat herkese hı hı deyin bildiğinizi yapın,hem kocişlede aranız bozulmaz..Hem siriniz bozulmaz.Millette bi yerden sonra anlıyo takmadığınızı fazla karışmıyor..
evet bende öle yapıom he de geç :) o anda yapıver bi defadan bişe olmaz
evet bende öle yapıom he de geç :) o anda yapıver bi defadan bişe olmaz
kız ecrinece çok pratik kızsın
:)) nie kız. napçan walla bana çok gelen olmadı iyikide gelmediler diom. şimdi havada soğudu gelmezler bayakafam rahat yoksa herkes bi laf atıo illa. nedense burdada birbirimize onu yapma şunu yapma dioz ama burdakiler batmıo :) milletin dediği batıo :)
ben inadına yapmadım dün mırıldanıo biri dio emzir biri dio kucagına al dedim karnı tok orda yatsın :86:
:)) nie kız. napçan walla bana çok gelen olmadı iyikide gelmediler diom. şimdi havada soğudu gelmezler bayakafam rahat yoksa herkes bi laf atıo illa. nedense burdada birbirimize onu yapma şunu yapma dioz ama burdakiler batmıo :) milletin dediği batıo :)
keşke yapabilsekkksanane die bağıracan o olcek.
merhaba kızlarrrr...
Batmıyo çünkü herkes iyi niyetli söylüyoooo,laf sokmuyo.Pratiksin çünkü ben üç tane doğurdum ancak ikincinin sonraları akıl ettim dediğim taktiği.Önceden çok sinir olmuşumdur çok.Bak sen daha ilkte uygulamaya koymuşsun.Akıllı insanınhali başka oluyor cicim.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?