2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben gıcık oldum burda hee

benimki kendi uyuyor uyumadğı zamanlarda bende emzik veriyorum daha kolay dalıyor. sallamadan uyuyorsa sallama

Bizimkilerhiç kusur bulamamıştı en sonunda çok üstüne düşüyorsun hasta olmadan çocuk mu büyürmüş dediler . Şok olmuştum yani..

ne gıcık demi. :) yok gazı var bilmem ne. geçen eşimin abisi oda 24 derece olcak bilmm ne die anlatıp duruomuş desedin dedim kaç çocuk büyüttün die :)

ecrinece yarican+ lavinya44 diloks pratikanne BalSurat+ illet onurlu gonulcelen10

aa yarican gelmiş. kız nerelerdesin huu bırak geçmişi okumayı bitiremezsin

O yüzden kızlar benden size nasihat herkese hı hı deyin bildiğinizi yapın,hem kocişlede aranız bozulmaz..Hem siriniz bozulmaz.Millette bi yerden sonra anlıyo takmadığınızı fazla karışmıyor..

O yüzden kızlar benden size nasihat herkese hı hı deyin bildiğinizi yapın,hem kocişlede aranız bozulmaz..Hem siriniz bozulmaz.Millette bi yerden sonra anlıyo takmadığınızı fazla karışmıyor..

evet bende öle yapıom he de geç :) o anda yapıver bi defadan bişe olmaz

ben gıcık oldum burda hee

benimki kendi uyuyor uyumadğı zamanlarda bende emzik veriyorum daha kolay dalıyor. sallamadan uyuyorsa sallama
yok canım sallamam ınsallahta gerek kalmaz
bilen bilmeyen herkes bi laf atıo illa
niye bu kadar batıyokkiii bu laflar bize ..eşlerimizde aman boşver dio

:86: :86: evettt canım cok dogru söyluyorsun..

kız ecrinece çok pratik kızsın

:)) nie kız. napçan walla bana çok gelen olmadı iyikide gelmediler diom. şimdi havada soğudu gelmezler baya kafam rahat yoksa herkes bi laf atıo illa. nedense burdada birbirimize onu yapma şunu yapma dioz ama burdakiler batmıo :) milletin dediği batıo :)

kızlar 56 gün oldu dogum yapalı hala cok azda olsa leke bitmedi eşim dr aradı kişiden kişiye değişirmişi artarsa koyulaşırsa gelirsiniz demiş ..eger bitmezsede 1 hafya sonra muyneye cagırdıı uff yaa sinir olcam dr gitmekten bıktım

Son düzenleme:

Batmıyo çünkü herkes iyi niyetli söylüyoooo,laf sokmuyo.Pratiksin çünkü ben üç tane doğurdum ancak ikincinin sonraları akıl ettim dediğim taktiği.Önceden çok sinir olmuşumdur çok.Bak sen daha ilkte uygulamaya koymuşsun.Akıllı insanınhali başka oluyor cicim.:81:

aksam eve gelıcez kaynana kudurdu :) cocugu eşim alcakmıs aksam ya dısarı cıkarken öyle olurmus..eşimde bi bagırdıı bi dur yaa dedi ayy guluyom tövbe gunahada giriyorum allahım affet cahillik işte kadında ne yapsın

ya burcum akrep aslında çok takarım herşeyi. ama baktım olmuo herkes bişe söylüyor illa. bide burda kendimi baya rahatlatıyorum. aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta. banada emzik ver yok sallama yok onu yapma walla çocuğa bağlıyım diom. emziksiz uyursa uyuyo uyumazsa veriom iice uyumazsa sallıom sonuçta günü gününe tutmuo ne desem yalan olur. kim istemezki bebeğinin kendi kendine uyumasını. ondan bişe diyene he evt diom geçiom. kayımvalidede 40 lamaktan falan bahsetti ben hiçbişe yapmadım 40 ı çıktığında. ilk yıkadığımdada tuzlamadım. gelip illa yap diyende olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…